18

...

преди 5 години

Абе като СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ЛЪЖЕМ, то и аз рабирам от коремна хирургия и от мозъчна такава! Даже и ракети мога да строя за Мъск съм работил! Също така атомни бомби 5-6 съм правил, веднъж така за 10 дни сглобих ядрена подводница барабар с атомните торпеда и давах акъл как да се построй ледоразбивач! А и за МКС, там половната и повечето аз го правих пък марсоходите благодарение на мен толкоз дълго издържаха! Та кото го гледам тоя професор на мене прилича от сичко "разбира"! Та така!

17

ИЗБИРАТЕЛ

преди 5 години

"Професоре", НЕ САМО СМЕ ОТВРАТЕНИ, АМИ И НИ СЕ ПОВРЪ-ЩА, в т.ч. И ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!

16

Анонимен

преди 5 години

И от теб сме отвратени, и от партията, на която слугуваш!

15

Честно ли

преди 5 години

Поли.и.ите, не се пос..раха, за да сме по- отвратени, кххх?

14

Анонимен

преди 5 години

хората се отвратиха от властимащите с терасите на покрива с барбекюта и сауни и асансьори, защото данъкоплатците работят и едвам имат по един наследствен апартамент,а хора на държавни позиции със заплати по 2 хиляди лева са се сдобили с имоти за по половин милион евро.и на никой не му прави впечатление

13

Василева

преди 5 години

моля,да каже професора-къде работи дъщеря му.Кой я уреди там.

12

анонимен

преди 5 години

Този послушник и догаждач да престане да говори глупости нека прочете коментарите но не може да разбере,че хората са отвратени от политиците.На този не му е мястото в СИК защото може да манипулира изборите.

11

Анонимен

преди 5 години

Докато тоя брои гласовете,ГЕРБ винаги ще побеждава.Ако не искате това да се случи,гласувайте масово на местните избори.

10

Анонимен

преди 5 години

Гласувам само за местни избори, по традиция не гласувам за европейски избори. Защо ли, защото виждам какво става в българския парламент и знам какво ще направи гласът ми на евроизборите- ще прати 1 автобус хора, които ще са в ЕП само да отчитат присътвие и за заплати. Отделно ще се разделят на лагери и всеки гласува това, което му заповяда еврошефа на съответната европартия.

9

Анонимен

преди 5 години

Мишо,освен от политиците,сме отвратени и от такива като теб.

8

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Отвратени сме от политиците... - на Позитано...

7

Oleee

преди 5 години

Така е - хората са отвратени от политиците! Жалък опит за замазване на положението ...

6

bad

преди 5 години

Необучените кадри и слабата организация в СИК са проблем.Правилно е написано СИК!А този професор какво се прави, че не е наясно с теорията на управляемия хаос?На база на неговия статистически анализ бяха тествани нови методи за управление на гласоподаватели за "довършителните" работи в окончателното преброяване. Важно е за същинската част на завоюването на местната власт есента. Не случайно е ключова фигура във фирма "Информационно обслужване", която стъкмисва крайните изборни резултати.

5

Анонимен

преди 5 години

Бойко е изкарал слугата си да обяснява как хората не само не били отвратени, ами направо били влюбени в изборите, ама видите ли политиците не се били постарали да ни обяснят това.

4

Анонимен

преди 5 години

Отвратени са от измамите с изборите,и такива като теб ***. Една шепа морално дегадирили мерзавци убиха държавата,и духa на бг народ.

3

Мислеща

преди 5 години

Хората не само са отвратени, те са ОБЕЗВЕРЕНИ. Не виждат смисъл и алтернатива!

2

Анонимен

преди 5 години

"Избирателите не са отвратени, но политиците не се постараха", каза в заключение председателят на "Информационно обслужване"За кое да се постарят политиците? Аз да не съм някаква овца, която с две команди могат да я закарат в кошарата? ОТВРАТЕН СЪМ И ОЩЕ КАК!

1

така е

преди 5 години

Отвратени сме от политиците!