123

пенсионер

преди 5 години

Абе какво значение има дали се е самоубил или са го ''самоубили''?Един *** по-малко!Журналистите винаги търсят под вола теле.Ако кажат че са го гръмнали при оказана съпротива,щяха да питат защо не са го арестували.Ако го арестуват и си намери адвокат който да го изкара невменяем(няма да е за пръв път)тогава какво ще стане с хората които двадесет дни са под стрес?Ама хората кучета ги яли,важно е да се плюва по полицията!

122

Анонимен

преди 5 години

Иначе можеше да му дадат някоя присъда тип "3 години и 6 месеца" и предсрочно освобождаване.

121

Фен

преди 5 години

С ловна пушка спусъка се натиска с палеца на крака при самоубийство , ако не знаете?!?!

120

Некъф

преди 5 години

Пак някое съдистично ченге го е самоубил макар, че не ми пука за тоя кукундрел. Един психопат по малко.

119

бай брадър

преди 5 години

До 130:Права има до момента в който почне да стреля по полицаите. След това каквото сабя покаже. И може да се сърди само на себе си.

118

бай х

преди 5 години

До Мислете не можеш насочено към гърдите аз също пробвах , аз съм 1,75 висок и със изпъната ръка напред до върха на пръстите е 70 см

117

Българин

преди 5 години

Няма значение дали е САМОУБИЛ или САМОУБИТ , важното е , че има един убиец по-малко , хейтърчетаааа?!?!

116

Анонимен

преди 5 години

Виждам тука, че троловете са се развихрили яко. Какво ми оправдавате полицията и разстрела на един човек, макар и карикатурно замаскирана като самоубийство?Да сте чували, че всеки е невинен до доказване на противното? Къде са доказателствата, та сте се спуснали да наричате тоя - УБИЕЦ?Убиец, та убиец, ама няма дело, няма съд. Вие ли сте тия, дето дават класификаците, а ***! Дано добре ви плащат, щото инам не си струва. Утре може вас да "самоубият" така. Живот е - всякак става!

115

Анонимен

преди 5 години

До Дори и тозиФилмии... Ююечтииии.... Ааааа!

114

Мислете

преди 5 години

Аз съм 1.78, взех една ролетка премерих 80 см, и установих мога да се гръмна. това съвсем серизоно. Стига от псевдо "специалисти".

113

дон Корлеоне

преди 5 години

българското мвр е като сицилианската мафия .....

112

Анонимен

преди 5 години

Журналетооооо......Ако още не беше открит,пък ще пишете,колко са слаби полицайте.Ако беше жив и взел за заложник за заложник именно този "списател" на статията ,друго ще ще да иска....а именно да убият Зайков за да му спасят живота.

111

Дори и този

преди 5 години

има права и те трябва да се спазят -- значи той може и луд да е станал --по европейските норми неможе да се ловуват хора--друго си е да го барнат жив да се разгледат нещата да се извадят изводи и прочие.....а си представете ,че такъв барне заложници и като е убеден ,че ще го убият на всяка цена ги изпозастреля и там са жена ви и двете ви деца тогава друга песен ще се пее--маонетата има 2 страни...

110

Преди 89г четох

преди 5 години

една книга,, тероризъм,, и в нея бяха давани почти всички случай на тероризъм и как са завършили---та терористите си ги трепят дори младежи терористи почти деца са се молили да не ги разстрелват ама няма патрона и това е---сега тоя на никакъв терорист не мяза ,ама за урок и респект и разни бъдещи психо --въздейсвия върху др.мераклии...логики има най-различни...всеки си носи отговорност...

109

Анонимен

преди 5 години

Бих се радвал, ако все пак шолицаите са го очистили, въпреки желаниетото му да се предаде. За такива *** не си заслужава държавата да харчи милиони левове за съдебни процеси и 30-годишно хрантутене в затвора.

108

Голяма каша

преди 5 години

Защо е необходимо това? Ние въобще имаме ли полиция?Издирвам за две убийства, укрива се почти месец, СТРЕЛЯ ПО ПОЛИЦАИ, а полицията я е страх дори да каже, че е стреляла по посока в която трябва да се стреля!!!Да си го бяхте застреляли както се полага, а не да скалъпвате някакви простотии.

107

НОМЕР2

преди 5 години

Поредното убийство! И няма виновни полицаи?!

106

Истината

преди 5 години

Какво търсят сега някои- нови сензации ли? Да се поставят на мястото на живеещите в онова село, а не да търкат столовете пред бюрата, и тогава да коментират какво е станало! Лесно е след приключване на този случай, да приказват. Като знаят толкова, защо не се включиха в издирването? До когато психото се разхождаше в гората, къде бяха- сигурно нищо чудно да са поели кафе по центъра на София, далеч от шумотевицата!

105

Полицай

преди 5 години

Субектът откри огън по нас, колегите стреляха във въздуха. Той стреля докато му свършат мунициите и след това се простреля с пушка в гърдите. Контролен в главата не си пусна защото беше свършил патроните а и не се е сетил след като някак се беше застрелял. Това е.

104

Хм!

преди 5 години

Човекът е интелигентно същество. Като са му къси ръцете, може да пъхне в спусъка пръчка и да го натисне с крак, можеда използва ремъка напушката за целта, има хиляди начини да се справи с проблема бързо, особено ако си обмислял варианта предварително.От друга страна, др. Радулов е стар глупав агент на ДС, *** от кариерата, който зе опитва да се прави на умен. Може някое 10-годишно хлапе да му повярва.От трета страна, нямам нищо против полицията да застрелва убийци като Зайко Байко.