179

Анонимен

преди 5 години

А шесте апартамента + големия какво ще ги прави.От крадене вече се самозабравихте.Каква е тази алчност за пари.

178

сдсд

преди 5 години

До Само питамверно що го спряха, какво да прави артекс като за да строи требва да работи под пазарни цени, те ли са корупцията или ония с разрешителните отсреща? гледам ка строят и само мога да кажа, поклон! ми разходете се и вижте какви блокове са направили бе ! това ,че разна герберска номенклатурна грозна гад видяла дупка и си купила дупката с 5 леа щото държи разрешителни не значи ,че хора които могат да създадат такива сгради са ***.Боко сега да не ги ртекетира да му дадат бизнеса си?

177

боже мили

преди 5 години

До Донорка Дарителска: Апотеоз е вашия коментар!

176

Анонимен

преди 5 години

По-отблъскващо създание в българската политика и история не е имало!

175

Анонимен

преди 5 години

Той само е мислил, а друг е решил.

174

Анонимен

преди 5 години

Каква трагедия.Цв.подал оставка.Сега нема да мога да заспя една седмица.Съкрушено е цялото ми семейство.

173

Голем праз

преди 5 години

Ояде се и сега напускал тва къде го е натрупал едно нормално семейство за десет живота не може да натрупа.Дванайста година хората като се дигнаха срещу Герб и кво отлюспиха Фидосова и дянков(не че си загубиха натрупаното) и айде поехме политическата отгворност.Между другото ако някой пита подавам оставка и поемам политическа отговорност с/у апартамент в кв.Изток,Гр.София (без съдебна и финансова отговорност)Повече подробности при конкретно запитване.

172

Извинете!

преди 5 години

Някой написа ли,че човека е отслабнал много?

171

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Корнелия е...причината Цв.Цв.,да се...замисли дълго.Такова...явление в ГРЕБ няма;Бибитко не мисли а другите,съвсем...малко.

170

потопопа

преди 5 години

фъргат оставки . ама апартаменти не зафъргат.

169

БАБА КУНА

преди 5 години

ЦВЪКИ СИ Е АБСОЛЮТЕН И ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ! ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ Е МИСЛИЛ КАК ДА СЕ ИЗМЪКНЕ И ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ! НЯМА ДА ПОНЕСЕ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ, ЩЕ СИ ЗАПАЗИ МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ И БОКО ЩЕ ГО ИЗПРАТИ НА ОТГОВОРЕН ПОСТ В ЧУЖБИНА !!!!

168

Справедливост

преди 5 години

Кога ще го вкарат в затвора ЦЦ кой ще го накаже купи апартамент има офшорни сметки и никой него наказва ?Дано господ накаже него и децата му ? Събуди се господи и му дай заслуженото ???

167

Донорка Дарителска

преди 5 години

ББ:-Брате,издоихме фирмите,фалирахме ги и колко и да ги посещаваш не може да ги тупаш повече.Цв.Цв.:-Знаеш,че съм харизматичен,етичен и прочие,но почнаха патриоти да скубят от нашето.Б.Б:-Тия ни трябват,иначе увехваме,знаеш послушни са,направиха си чистката и сега са като бебета,иде ти да им цункаш...дупетата.Цв.Цв.:-Ти внимавай с тях и резките,да не останеш "с пръст" в ...Пеевски.Б.Б.:-Едно момче ме лъже,за нови "спонсори",та то ще те замести.Цв.Цв.:-Ставам бизнесмен с мои пари...

166

Анонимен

преди 5 години

Ужас ! Рекох, че след катастрофата на изборите на руските *** ще им спрат финансирането ама уви............."страпоновия" пак се е развихрил.......

165

Тц тц

преди 5 години

Голямо мислене ще да е било-как да запази апартаментите,как да отърве кожата,дали да изрее каквото трябва на когото трябва. .....Мислене се иска ,братче!Ноооо,явно нещо му е светнало щом се е решил-и вълка да и сит,и агнето цяло

164

Агент Гибс

преди 5 години

Жалък престъпник !

163

Анонимен

преди 5 години

Тя и една *** мислила,мислила и накрая умряла:)

162

Анонимен

преди 5 години

Цветанов мислил дали да изкаже Борисов на г-жа Корнелия Нинова. Нали трябваше да се разбират като мъже ? Явно все още не го е измислил. А пък вече не е и на ръководните постове в Герб, а само ръководител на движението на централна гара. От там е по-близо до Централния Софийски !

161

Само питам

преди 5 години

Кога ще подновят строежа на сграда Златен век? За един приятел питам.

160

ПроСоТо

преди 5 години

за съжаление,хора,много от вас някакси НЕ осъзнават че това,което ви пробутва "Шайката ГЕРП", НЕ Е ПОЛИТИКА!!!!!!!!Просто стадо ХИЕНИ ви прави СЪУЧАСТНИЦИ в оглозгването,на което ЕДИНСТВЕНО са способни!...Тъй като ПРИРОДАТА им е такава!!!...А каква е ВАШАТА природа?..Не казвайте "на овце",МОЛЯ!!!!!