76

бай ганю

преди 5 години

този от името на какъв се изказва?и в името на какво се четка толкова много на боко ?типичното олицетворение на статуквотози е типичната стара генерация която оцелява само чрез връзкарство

75

Анонимен

преди 5 години

Сам ли ги би? Да а помощта на мутрите олигарсите не се ли брои, у нас те решават всичко, бб е само маша, от него нищо не зависи

74

Анонимен

преди 5 години

Вятър тръни събира, а Господ - хора. Та ето как събра един, роден в дантели, с друг - отрасъл със филия с мас! Лошо няма, ако са на власт!

73

Анонимен

преди 5 години

България он еьр показа ретроспекция на гафове на Цвъки Ушков !Най впечатляващите са от изказването на Пеевски при предложението за шеф на ДАНС !,, Всичко знаем г-н Цветанов , за твоите престъпления и срещи с престъпници ! Не с мен , със съдебната система ще се срещнеш ........" каза от трибуната Пеевски !Малко умния българин ,, излезе на протест " да защити престъпниците бойчО и Цвъки !

72

Нищо и половина

преди 5 години

Този не си струва и да го коментира човек. Като Сашко Йорданов. Защо изобщо го показвате.

71

Иванов

преди 5 години

А някоя рецепта,как да си отгледаме децата в тази пропаднала държава с тези пропаднали законопоръчители и законогласуватели няма ли да ни даде пуууу плюя...

70

до гледна точка

преди 5 години

Какво не видя?Народа се е отвратитил от кражби и липса на перспектива.Заплата колкото да платиш сметки,краде се поголовно,не се спазват закони,няма правосъдие.Ни здравеопазване,ни образование.Европейските пари отиват в определен кръг хора,които се мотаят с любовници,яхти,коли.Те не мислят за народа си,смятат ни за добиче та. За нас се срещат по избори.Всеки ден ни лъжат.Колкото и да имаш акъл,не може да се реализира защото ще има калинки и точни бръмбари.Цялата система им е сбъркана

69

Анонимен

преди 5 години

Този нац. предател заедно с Александър Йорданов, Костов и още група продажници продадоха България на америка, Канада, и израел. Особенно онова прасе каква наглост има, че и в Европарламента ще ходи. Просто нямам думи, вместо да са в затвора за нац. предателство имат и наглоста пак да управляват.

68

Сара

преди 5 години

Нещата стават бавно, но ще станат. Наглостта ще има край. Марков е един махленски елемент.

67

Иванов

преди 5 години

Плюя на безсрамниците ,замлъкнете госпожи и господа новодемократи ог Герп с 300000ХИЛ.облажили се избиратели....ЗАСРАМЕТЕ СЕ.

66

Анонимен

преди 5 години

БСП трябва да изхвърли комунистките алчни, че от жена по-алчно няма.

65

Анонимен

преди 5 години

Той тоя кого ли не четка ако има и най-малка полза от Вас и Вас ще почетка

64

Вятър ечи Балкан сте

преди 5 години

Николайчо нали знае, че след като комунистите излязат в Балкана, после слизат от там и следва народен съд или си вика, че и там ще е от съдиите?

63

Анонимен

преди 5 години

Марков пък може да пее на Борисов, Хей ДС ти родно наше ! Може и една друга да му изпее, като например Левски - ***, ***, ***. Възможно е и да му каже да си подаде оставката или че Сретан Йосич го търси !

62

socialen

преди 5 години

БСП е модерна партия с програматика.ПП ГЕРП е групировка, която е създадена и се крепи на Борисов. Без никаква програматика, никаква платформа. Отива в Небитието, в момента, в който Борисов си замине.

61

socialen

преди 5 години

Европейските Избори потвърдиха, че Борисов няма електорат. За него гласуваха едва 500.000 полуграмотни чиновници задочници, които Борисов и Цветанов набутаха за 10 години в Държавната и Общинската Администрации, за да гласуват като роботи от страх Борисов да не падне от власт и да бъдат уволнени.

60

socialen

преди 5 години

Човек може само да гадае що за интелект има тоя след като пристана на най-големия *** в Банановата Република.

59

партизанин

преди 5 години

Щом още припява нашите песни има надежда че ако нещо се случи пак е при нас

58

Анонимен

преди 5 години

Дъртия комунист Марков

57

Обективен

преди 5 години

Харесва ми предишно изказване, че когато слезат от балкана....