14

Гледна точка

преди 4 години

"Равенство на половете" означава жените и мъжете да са 50 на 50 навсякъде, а не само на топлите началнически позиции, така че това не е достатъчно.Гледай ти майтап...

13

....

преди 4 години

Тя другарката Златанова бе свързана с фирми,които източваха средствата,които ЕС отпускаше за превод на законите на ЕС на български-на преводачите се плащаше 1/10 от цената,която се даваше от ЕС за страница превод.Така една шепа приближени и приятели си прибраха доста милиони евра без никой да разбере,след присъединяването тези структури в Министерския съвет изчезнаха и никой не разбра за измамата,а с парите си осигуриха доста добър стандарт на живот.

12

Анонимен

преди 4 години

По скоро сергей ще стане отколкото тея двечките особенно мариийка латерната завалийката говори като зубър

11

Нищо не чул

преди 4 години

За двете български дами нищо не се говори по германските медии. Единствено за датчанката от фракцията на либералите се споменава, че е конкурентка на фаворите Вебер (Германия) и Тиммерманс (Холандия).

10

аз-ът

преди 4 години

значи... в САЩ големите корпорации са задължени да назначават директори от малцинствата. Без значение, че белия кандидат е по-подготвен, има квоти за малцинствата. Сега тука почваме същото с жените-защо и откъде накъде трябва да е жена, ако има мъж по подготвен. Кво става с тазя либерастия бе ?!

9

До гледна точка

преди 4 години

"Равенство на половете" означава жените и мъжете да са 50 на 50 навсякъде, а не само на топлите началнически позиции, така че това не е достатъчно.

8

Гледна точка

преди 4 години

Кога ще има баланс на половете в мините, по строежите, при тираджиите?В Германия 1/3 от тираджиите са жени!!Гледах по ZDF жена - тираджия с над 20г. стаж!!

7

Гледна точка

преди 4 години

Ако изберат госпожа Габриел за шеф на ЕК омразоговоренето по повод ишиаса на Юнкер пада като опорка!Ха дано! Гордеем се с вас госпожо Габриел!!

6

Анонимен

преди 4 години

Ще доживеем ли да видим мъж еврокомисар що за дискриминация?

5

Анонимен

преди 4 години

Да бе да. И един мармот увива....Не знам откъде ги вадите тези "предсказания", но аз набързо прелистих западните сайтове - нито едно от двете имена не се споменава НИКЪДЕ.И стига с този "баланс на половете" - видяхме как при всички прогнози за жена, избраха мъж за шеф на ООН.

4

Така ли?

преди 4 години

Кога ще има баланс на половете в мините, по строежите, при тираджиите?

3

Анонимен

преди 4 години

Ха, хааа... пълни глупости!

2

Зозо

преди 4 години

Ко? Не! Онзи червен бродник Милиончева ще е фаворит, ама друг път :)))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 4 години

Стига сте се изхвърляли, бе, гербави! Самозабравихте се!