26

Салата Цезар

преди 5 години

Безполезно предаване, както 95% от продукцията на телевизиите...Мастър шеф...Бланширани тъпотии върху канапе от кулинарна профанщина!А ресторантите в България са извън всякаква класация - използват се най-евтините и с изтекъл срок на годност продукти!30 годишно месо, негодно за консумация дори и от животни!Бон апети, плебеи!

25

Анонимен

преди 5 години

Ех кви хора почнаха да печелят...

24

Анонимен

преди 5 години

Браво Радке, много ме радваш!

23

Анонимен

преди 5 години

Коя е Радка и въобще тия клоуни и кой нормален го интересува?

22

Чикън

преди 5 години

Бай *** умира, че една Радка може да се развие толкова и да постигне нещо, макар и в тв предаване. Бай *** мрази всички и по всяко време. Шампион е!

21

Анонимен

преди 5 години

Тая Радка много ми прилича на Лилито Павлова. На акъл са на едно ниво, само дето Радка сигурно готви по -хубаво :D

20

Анонимен

преди 5 години

Изключително талантлива, работлива и амбициозна жена е Радка! През цялото време готвеше много вкусно, а останалите я подценяваха заради скромният произход, външният вид и говора, но тя просто си има качества и спечели напълно заслужено. Браво! Едно от интересните предавания, а журито със Силвена Роу беше супер!

19

House M.D.

преди 5 години

Саше, тези бонове съкровищни ли са или приватизационни?

18

Анонимен

преди 5 години

Да опропастиш храна за 1 месец за да сложиш в 3 чинии по 100 г, е това не го разбирам.

17

Анонимен

преди 5 години

Всичко е сценарий, дори и това кой какво да сготви.

16

Анонимен

преди 5 години

Добре, че свърши тая глупост.

15

Victimized

преди 5 години

Аз се чудех що в коментарите на "днес" е пълно с ***, те се забавляват от сутрин до вечер с риалитита дето за кефа на публиката хвърлят и прахосват храна за хиляди левове. Това е нищо повече от фрийк шоу. само ги вижте всичките тея кривите на снимката.

14

МНЕНИЕ

преди 5 години

Защо да не приемем,че няма нищо нагласено, а Радка заради своята упоритост успя. Още повече,че самото жури винаги отбелязваше, че ястията и са много вкусни. Това, че е научила много неща за кулинарията е похвално. Хайде сега да видим кой ще обвини българите, че имат негативно отношение към ромите. Тя успя, заради качествата, които има и желанието да покаже, че всичко се постига с много труд и желание за перфекционизъм. Поздравявам Силвена Роу затова, че внесе свежест в предаването.

13

Анонимен

преди 5 години

Браво на Радка,тя израстна най-много в предаването и започна да представя много сложни ястия.Лорчето с картофената салата,нямаше как да спечели,трябваше нещо много креативно за финал ,а не грис-халвата,която баба ми прави за 5 минути и без да е мастършеф.

12

Край

преди 5 години

Да ви занимават с часове с това кой какви татлии бърка и как ги пържи, вари и пече е част от оскотяването.А пък това да гледаш как некой ще нахлупи тенджара на главата на друг щото не вари добре нещо си или да хвърля спагети щото е много "разярен" е ултра мега гига хипер тъпотия. По нагласено е и от кеча и си мислех че не може да намери публика тук. Лъгал съм се.

11

Анонимен

преди 5 години

BTV имат кулинарно предаване? Изненадан съм, по принцип от сутрин до вечер има турски сериали там!

10

Хъммм

преди 5 години

преди време опитах да гледам единн от сезоните , но преиграват и не се търпи колко са фалшиви . А когато някой спечели някое подобно предаване , винаги в ума ми изплува фразата "Сделка или не", важно е след като спечели кой ще им играе по правилата

9

Анонимен

преди 5 години

Тая със зеленото отляво на чалготека мята салфетки ли е? Така е застанала, все едно току що са пуснали Преслава!

8

Счети

преди 5 години

Гледам шоуто от самото начало и ми е трудно да схвана как изведнъж на финала Радка успя да сготви три ястия на нивото на ресторант от Мишлен, а преди това доста често едвам оцеляваше. За мен рецептите, с които спечели са и били изготвени от професионални готвачи, които тя само е изпълнила. Докато Ники и Лора бяха със собствени авторски рецепти и заслужаваха много повече победата, но това си е само мое мнение.

7

Анонимен

преди 5 години

Какво е това със зелените дрехи... Бляккк отврат.