76

до Да живее Меркел

преди 5 години

и как точно ти пречи това което тоя пич прави? Или как би ти се подобрил живота ако него го нямаше? Или просто те е яд, че трябва да работиш, а не можеш като него? Не забравяй, ти си българин, отличителната ти черта е трудолюбието!!!

75

въпрос

преди 5 години

И кой предизвика хуманитарните кризи в Ирак , Сирия, ? И защо? Какво се цели с "нахлуването" на милиони хора с различни традиции и култура? Как тези техни традиции и култура ще се интегрират в Европа ? И колко успешен ще е процесът на интеграция?

74

Да живее Меркел

преди 5 години

Живея в Германия. Мигрантите са напаст божия. Не работят и не искат да го правят. Съученик на приятелката ми (немски курс) беше 2 пъти във Венеция , веднъж Барселона и веднъж в Париж. Наскоро изкара книжка (2000 евро) Той не иска да работи, защо му е да го прави? Носи само маркови дрехи, пътува из цяла Германия БЕЗПЛАТНО и постоянно се снима по кафетата. Има още милион такива търтей. Ходя на Фитнес вечер защото РАБОТЯ, а те защо ходят вечер в блъсканицата не разбирам....

73

Анонимен

преди 5 години

Не съм се оплакваш за себе си а за двете скорости на Европа..От една страна твърдиш, че работиш там където се движат на първа скорост, от друга се оплакваш от втората скорост на новите членки. Ами кой им е виновен? Трябва ли Германия да ги дърпа за сметка на себе си? Германия ли е виновна за корумпираните и крадливи политици тук или бежанците са виновни? Както виждаш Германия и с бежанци дърпа напред, това не ти ли говори нещо?

72

избирател

преди 5 години

:)

71

FAKE NEWS

преди 5 години

Копирания Текст кой знае пак за пореден път от къде не отговатя с интервюто на немски oт техните Медии , а заглавието е 100% FAKE NEWS

70

избирател

преди 5 години

До 68Да съжалявам за емигрант вместо имигрант.А в поста имах друго предвид . Не съм се оплакваш за себе си а за двете скорости на Европа.Не зная всъщност дали си наясно с това и спирам до тук.Не ми е в стила да съм интернет "БАБАИТ".

69

Анонимен

преди 5 години

Нека попитам защитниците на имигрантите ....Господа,Вие тук в Европа ли сте ?! .Не бе, в Африка сме ..

68

Европеец

преди 5 години

Щазибабичката ще бъде съдена на новия Потсдамски Процес...

67

избирател

преди 5 години

Нека попитам защитниците на имигрантите ....Господа,Вие тук в Европа ли сте ?! На ясно ли сте с проблема?!И в своя защита.Тук съм от години,но не като гастербайтер или както там се пише.Служител съм на българска компания,но от години съм по Европа .....доста години!!!

66

Анонимен

преди 5 години

И на идея си нямаш,какъв ми е стандарта,незнайни заядливи човече.Много рядко споделям за своето благополучие,което е завидно ,за България.Това не означава,че човещината ми е чужда!!!.Не споделяш ама в оня пост се оплакваш именно от стандарта. Като ти гледам "стандарта" на правопис ми е напълно ясно какво ти е и благополучието ама хайде, всеки има право да се изживява за какъвто си иска. Поне "анонимността" в интернет му го позволява.

65

До 65

преди 5 години

Ами властите да им помагат ПО ИЗБОР в техните страни, а не да ги карат тук!

64

Анонимен

преди 5 години

"Меркел видя тъмни сили в Европа, не съжалява, че е поканила бежанците"===Тя така и не разбра, че тъмните сили се надигнаха заради "бежанците", които тя самата покани, а после се опита да разпредели "справедливо" в цяла Европа. Но не съжалява.Истинска глупачка.

63

Анонимен

преди 5 години

Така ли? Докато се изясни техният статут, кой ги храни? Плюс това НПО-тата от години се опитват да разширят дефиницията за бежанец и тя да включва бежанци по ЛГБТИ признак, климатични бежанци, бажанки заради полово насилие. На практика цяла Африка и Близкият изток могат да се преселят в Европа по този начин..Хайде хайде...едва ли ще натежи къшей хляб за гладен. Като изключим обратните какво лошо има да помогнеш на хора от наводнение, суша или каквото и да е природно бедствие или насилие.

62

Анонимен

преди 5 години

Как да се разбере какво искат от зелените-глобално затопляне или глобално застудяване,ако не им харесва туй едва ли ще им харесва онуй и все не може да им угоди климата,ни туй ни онуй,ако не им харесва затопляне да се молят за застудяване както са правели в миналото,тогава да не би да не е имало зелени,че те са първите,имало е много даже повече от сега и всичките са били производители на основа зелени площи.

61

Анонимен

преди 5 години

Ами именно бе облъчения, за това ти казвам, че не сме бежанци ама какво да ти обяснявам сложно е да го разбереш..Не разбрах какво ми обясняваш. Както прекрасно разбра колкото законово право имаш ти точно толкова право има и бежанец получил статут на такъв да пребивавате в Германия. Какво има да делиш с него освен социала? С какво повече ти е длъжна системата на теб отколкото на него? Схващаш ли изобщо какво те питам....едва ли?

60

До 58

преди 5 години

Така ли? Докато се изясни техният статут, кой ги храни? Плюс това НПО-тата от години се опитват да разширят дефиницията за бежанец и тя да включва бежанци по ЛГБТИ признак, климатични бежанци, бажанки заради полово насилие. На практика цяла Африка и Близкият изток могат да се преселят в Европа по този начин.

59

избирател

преди 5 години

До Анонимен 34И на идея си нямаш,какъв ми е стандарта,незнайни заядливи човече.Много рядко споделям за своето благополучие,което е завидно ,за България.Това не означава,че човещината ми е чужда!!!

58

Анонимен

преди 5 години

Погледнете уродливото и лице.Всичките и тъмни мисли са изписани на него.Анатема.

57

Анонимен

преди 5 години

Ами именно бе облъчения, за това ти казвам, че не сме бежанци ама какво да ти обяснявам сложно е да го разбереш..Ами като не сте защо се държиш като такъв? Защо смяташ, че Германия на тебе е длъжна нещо повече от тях?