69

Давайте!

преди 4 години

Мачкайте албанци, България е с вас! Нищо сръбско да не остане!!! Събаряй

68

Анонимен

преди 4 години

До 63.Има една стара поговорка,че една птичка пролет не прави.Милошевич,дори и да беше трън в очите им,политиката им не зависише само от него.

67

пущиняк

преди 4 години

Какво има да му мислят толкова сърбите- да отговорят реципрочно, като проведат чистки и арестуват албанци в Прешево, Медведжа и Бояновац! Тогава на Европа може да й светне лампичката и да се помъчи малко по-сериозно да застави албанците да се съгласят на обмяната на територии със Сърбия!

66

Анонимен

преди 4 години

Филмът го посочих само като фон на събитията по онова време в Югославия.И аз не си вадя заключения от филми,като Вас,но въпросът е,че истината е такава.

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен65Хървати и словенци са умни хора.Ама сърбин и македонец бе як кьотек не подлежи на приобщаване.

64

Анонимен

преди 4 години

Всички които не са послушни пред янки,англичани,французи и немциса лоши.

63

Анонимен

преди 4 години

До 55. Всеизвестно е отношението след ВТВ на отношенията между СССР и Югославия и конкретно между Тито и Сталин.Но какво накара Запада да "разпертошини"Югославия след Тито,като много по-изгодно би било за Европейската икономическа общност след войната да приобщи и Югославия вместо да я разделя на малки държави,особено след като СССР се разпадна.Югославия не беше заплаха за Европа,а напротив.Вероятно зад океанскя интерес е надделял над Европейския.За мен това беше грешка на Европейските политици.

62

Анонимен

преди 4 години

до 61.Така е.Историята го показва.

61

Анонимен

преди 4 години

1990-та година ирак окупира кувейт.Започва първата иракска война. Дъртия буш.На страната на кувейт - целият цивилизован Свят.На страната на Ирак - само Югославия на Милошевич.Тоя човек явно е имал някакво патологично психиатрично заболяване.Та Западът развали отношенията с Милошевич, а не с Югославия.

60

До 58

преди 4 години

До АнонименХм, ще посмее ли??

59

Анонимен

преди 4 години

До До 55И още нещо - големите държави никога не са могли да се примирят с това на Балканите да има голяма и силна балканска страна - такава е политиката им и срущу България, и срещу Югославия.

58

Анонимен

преди 4 години

Лошо.

57

шматка

преди 4 години

До 55Ееее хайде да не си правим изводите от филми.Де факто сръбското партизанско движение е организирано финансирано и обучавано от английското и американско разузнаване.Колкото защо запада се обърна срещу Юго.не е запада а САЩ.Разделяй и владеи.Това е САЩ политиката от един век насам

56

Анонимен

преди 4 години

Започва се .Сега Б.Б.като И.Костов да даде коридор на US изтребителите да бомбандират сърбите.

55

До 55

преди 4 години

До АнонименЗащо се обърна Запада срещу Югославия и в частност срещу Сърбия ли? Просто интереси. И омраза към православието, което открай време им е трън в очите. И това, че сме славяни, т. е. връзката с Русия. Която пък с огромните си природни богатства и земя е не трън, а скала в очите им...

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен55Има и друга по-малко известна случка.В края на 40-те години отношенията на двамата Йосифовци са много обтегнати и тито си прави собствена прозападна политика, без нищо общо със СССР.Стига се дотам, че червената армия се съсредоточава в българия, Румъния и унгария с готовност да нахлуят в югославия.Тогава Тито прави покана към САЩ и 6американски флот акостира на хърватското крайбрежие.Тогава САЩ вече са пуснали два атома, а СССР са сдали техниката от лендлийза.сталин подвива оп

53

Анонимен

преди 4 години

До шматката.По времето на Втората Световна война и хитлеристите така са си мислили,че ще прегазят Югославия за нула време,ама се е оказала горчив залък.Тито успява да събере хилядна армия в тила им и да им създава непрекъснато проблеми не без помощта на англичаните и американците разбира се.На времето имаше един югославски филм за войната срещу хитлеристите там.Заглавието му беше "Козара".И до днес не мога да проумея,какво накара Запада да се обърне срещу Югославия след Тито.

52

Анонимен

преди 4 години

Мир ще има едва след като албанските *** бъдат заличени от територията.

51

Анонимен

преди 4 години

каква вина имаме ние бе. знареш ли какви геноциди над българи са правили ВСИЧКИТЕ ни съседи. половината ми пра родители са от одринска тракия и беломорието. да измират всички туршаляци и гърчоля дето газят българска земя. сърбите и те с тех. сега като се замисля само албанците не са ни клали ама с онея горяните не знам какво правят.

50

123

преди 4 години

Ква драма кви 5 лева, просто арестуват конкурентните каналджии