326

смях в залата

преди 5 години

Нинова изпревари Бойко!

325

народна мъдрост

преди 5 години

Както е казано в българските приказки:"Който гроб копае другиму - сам пада в него."Библията трябва да се замени със сборника от български народни приказки.

324

Анонимен

преди 5 години

Безспорен факт е, че в Костинброд от печатница на приближен на ГЕРБ бяха напечатани огромно количество бюлетини и те бяха подготвени за експедиране. Никой частик няма да напечата бюлетините просто да си ги държи в склада. Само заблудени избиратели на ГЕРБ вярват че ГЕРБ не фалшифицира изборите. Виждали ли сте изборни протоколи - драскани, преправяни, ужас...

323

двоен мутростандарт

преди 5 години

ДОКАТО БСП СЕ СЪГЛАСЯВА ДА ИМА ИНТЕГРАЛНА БЮЛЕТИНА И ПРЕФЕРЕНЦИИ С КОИТО В ГЕРБ ДА СИ БРОЯТ КУПУНИТЕ ГЛАСОВЕ, И ХАКНАТИ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ, ДОТОГАВА БСП МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБИРИ САМО ПРИ МАСОВО ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО С РУМЕН РАДЕВ. БСП АКО НЕ ПОИСКА ВРЪЩАНЕТО НА ОТДЕЛНИТЕ БЮЛЕТИНИ СА *** ОТИИ И КРЕПЯТ С НЕГРАМОТНОСТТА СИ ИЗБОРНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ НА ГЕРБ

322

Костинброд

преди 5 години

След Костинброд - аферата разкрита от бивш кадър на ГЕРБ Бареков, чувалчетата носени от депутати на ГЕРБ, подкупите за кандидати на ГЕРБ - Пловдив, отказът на машините на тези избори, истерията на ГЕРБ - че БСП щяли да разкрият втори Костинброд - което значи, че такъв има.Трябва да съм прочел само една книга - Винету, за да повярвам, че ГЕРБ НЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ.ЧЕСТИТА ВИ ПОРЕДНА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ и новото увеличение на тока - другаре гербаджии.

321

двоен мутростандарт

преди 5 години

Корнелия Нинова достойно подава оставка.Разбитият от нея на президентските избори НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА КАТО ЛИДЕР НА ГЕРБ. еТО КАКВО Е герб ПАРТИЯ БЕЗ ВЪТРЕШНОПАРТИЕН ЖИВОТ, СИЛОВА ГРУПИРОВКА.

320

Глупаво

преди 5 години

Проверки от заеми на фирми надхвърлящи сто хиляди евро, рекапитализацията.Така се укрива пране на пари.Фалитът на КТБ - Булгартабак офшорка на Пеевски, Виваком и др. сериозни активи усвоени от знайни и незнайни другаре.Скандално е оттеглянето на БСП от НС, приемат се безобразни лобистки поправки и Закони ДПС, ВМРО, Воля.Готвят се промени, партерите в блоковете без решение на ЕС да стават градини и др.Задължителни паразитни структури - проф. домоуправители.Заемите са 24 милиарда,къде са пар

319

Глупаво

преди 5 години

Разбира се, че Гергов играе с ГЕРБ, факт дупката за 40 милиона.Пътищата направете проверка, става въпрос за животът на всеки един българин.Еврофондовете фирмите спечелили търгове трябва да се разследват.45 милиарда евро са отпуснати на БГ, къде са парите?В некачествени пътища, и съмнителни офшорни компании.Концесията на летище София - престъпна сделка.Булгартабак купен от Пеевски и продаден.Каква е ситуацията с Козлудуй.Какъв е тризонета на Джамбазки за 9 милоана евро Париж, откъде ДОХОД

318

Анонимен

преди 5 години

А Радев кога?

317

резултата

преди 5 години

Искаше оставката на Бойко, но ще подаде своята.

316

Петърчо

преди 5 години

До 10% за ГЕРБА колко процента имат БСП по твоята математика? Извинявай вижда се че не разбираш от математика. Това твоето е както да си щастлив че жена ти е казала че си най-добрия е.бач в квартала. Научи се кога е добре да говориш и кога да си мълчиш. От толкова напъни на Корни и компания да убедят народа че ще бият на изборите само се нас.раха. Ама ти продължавай да си гласуваш за тях. ГЕРБ имат нужда от такива като теб. Показвате на останалите защо да не гласуват за БСП. Наздраве бръснене.

315

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще си замине, когато бат Бойко стане на 80 ....

314

Ха-ха

преди 5 години

Корнелия и Белия бродник Йончева искрено ще ми липсват. Бяха забавни, даже и дмешни понякога

313

Боко

преди 5 години

До време е за промяна. Времето за промяна мина. Вчера. Айде сега си починете на Позитано и като дойдат следващите избори след две години пробвайте пак. Вече свикнахте.

312

Винету

преди 5 години

До кои 330. Ох, колко сте жалки и смешни с такива коментари сега. А това как ГЕРБ потъва и загива го четем и слушаме от 2013. Сега е 2019 и няма изгледи скоро да си тръгват. Така че, свиквай. Ако искаш си купи повечко памперси и салфетки.

311

Ха-ха

преди 5 години

До А майката на нациятаНай-хитрия ход на Бойко е че ви даде президенството! И сега ви гледа сеира, особено на "президента" :)

310

Байфидан

преди 5 години

До 10% за ГЕРБ. За тази бакалска сметка е писано, писано стотици пъти - при всеки избор. И като имат ГЕРБ 10%, тогава твоите червени бок.луци колко имат - 6. Ами така работи демокрацията бе, ***, ако не си го разбрал. Който гласувал, гласувал - другите да са. Между другото ако бяха гласували повече, разликата щеше да е още по-голяма, ако не си го разбрал.

309

ОпозицияГерго Гергов

преди 5 години

До Mr.STARBUCKS: Сполай ти и на тебе. Да, Бойко даде на Герго Гергов 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна. И за какво? За да мъти водата в БСП. Това е опозицията. Нека сега да си заслужи парите. Но както изглежда, няма да ги бъде.

308

А майката на нацията

преди 5 години

До *** е удобна: Не се оказа удобна за "майката на нацията: Цецка. Бойко я избра за кандидат-президент и тя се провали знаменито.

307

10% за ГЕРБ

преди 5 години

До ПодМасовата 10 процента от избирателите гласуваха на Бойковата дружинка. Къде е народът? Срещу кого? 30% от 30% гласуваха за ГЕРБ. Това е резултата. Ако това е нещо, с което могат да се хвалят, ще им гледаме сеира.