12

Идеалист

преди 5 години

Много правилно, защото в кината се предлагат само американски "бози". Никъде в страната, член на ЕС, е може да се гледа филм от Франция, Италия, Германия.....от никоя страна, да не говорим за руски филми. По телевизиите текат турски и индийски сериали.

11

запознат

преди 5 години

Театър ли, кино ли, а бе, вие май не живеете в България! На театър в София ходят предимно разни реститути/тки и рентиери! Специалистите в София, IT и разни други, когато не са на работа, гледат да си повишават знанията и квалификацията, че конкуренцията не спи и доста бързо могат да им намерят заместник! Неспециалистите работят на по 2-3работи и спират само за да ядат и да спат! На театър в България е преживяване на се ходи по малките градчета в провинцията, където има местни самодейни състави!

10

Анонимен

преди 5 години

Театралите са новите културни простаци .В България няма възможност за професионално порно и театъра се превърна в еротичен спектакъл със слаби сценаристи .Слаби защото простотията надделя,а спечели защото всичко е за едни пари .И тук старите комунисти,днес антикомунисти като Недялко Йорданов и Стефан Цанев се изживяват за класици .На какво ,на едно болно и скапано общество .

9

Анонимен

преди 5 години

софиЕнци се правят на културни и ходят на събития, които по принцип не харесват, ама само и само после да кажат, че ходят на театри и събития и са много културни......мерси!

8

Хакер

преди 5 години

Аз си пускам телевизора и всяка вечер гледам безплатно театър по новините.

7

Българан

преди 5 години

Българинът ли ? Кой българин и каква част от всички българи представлява?А, филмите, че са холивудки бози, са си такива. Блудкаж до край с привкус на безумие са тия филми.

6

Иванов

преди 5 години

Не, че театрите имат уникални постановки, но филмите в кината започнаха да стават много еднообразни и ***. Безкрайни продължения - Междузвездни войни, героите на Марвел, какви ли не бози ...

5

Замислен

преди 5 години

Ами, не е точно така. Просто цените на системите "домашно кино" са вече съвсем достъпни. Качествата в интернет надминават тия по киносалоните. Просто хората си пренасочват парите. Не, че българските спектакли са повишили качеството си.

4

Анонимен

преди 5 години

До Жътварски, СофияТочно така, истински културните люде ходят на концерти на Веско Маринов!

3

Анонимен

преди 5 години

Щом играят пиеси на Стефан Цанев тази държава няма се оправи .

2

Джедай Мастър

преди 5 години

Както обичам да казвам театърът е същото като киното, само че по-тъпо.

1

Жътварски, София

преди 5 години

*** ходят на театър, за да се правят на културни и да се опитат да заличат агро корените си, но невчесаният пуловер си остава такъв каквото и да прави!