19

Анонимен

преди 5 години

В България ще им спре омлайн банкирането на населението ли, или какво?Мнго ми напомня на кризисния щам на Тагарински. Военните ще изкарват ли техниката по улиците?

18

Ел коменданте

преди 5 години

Има вече някакъв китайски телефон *** марка на 3 години работи си нормално ,но сега сериозно се изкушавам да си купя Хуавей просто ей така напук на мизерните кравари :)

17

Информиран

преди 5 години

Това Бойо Попов воайора ли е! Осъдиха ли те?

16

Банкер

преди 5 години

Възхода на Китай се дължи изцяло на кражба на технологии .За тази кражба носят вина основно САЩ и Европа които подариха безценни нови технологии на КитайВъзхода на Европа също се дължи на кражби на технологии, особено по време на средновековието, но и преди него. Да говорим ли за възхода на космическите програми на САЩ и Русия, които са били възможни само поради откраднатите от Германия технологии по време на Втората Световна Война? Ако го погледнем исторически, всички са крали.

15

Анонимен

преди 5 години

Всъщност е крайно светът да наложи едно ембарго на САЩ - да не се ползват стоките и услугите, генерирани от американски компании и с американско участие над 30%. Крайно време е да се предприемат мерки против налаганата от тях с десетилетия световна хегемония и злоупотреба с монополно положение на световните пазари.

14

шматка

преди 5 години

Защо се хванахте за телефоните.Проблема е че чрез Хуауей Китай се опитват да вземат целия трафик на инфо под свой контрол.Няма как САЩ Русия и ЕС да им позволят това

13

Картофчо

преди 5 години

Ще им накривят шапката. То и сега хората масово се чудеха как да си изключат изключително нахалните програми на google от телефоните си. А за приложения и ъпдейти китайците веднага ще си пуснат свой сайт (вече дори официално обявиха това), а следващите модели вече ще са с друга ОС. И без това вече всички ОС изглеждат по един и същи начин - хората не ги интересува каква е ОС, а да работи бързо и стабилно.

12

Анонимен

преди 5 години

До Айде беУау ... поредния "разбрал" :)

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12По-селксо изказване, не може ли да направиш?

10

Анонимен

преди 5 години

Ми да не са ги купували.Всички други марки продават подобни устройства с 10% по-скъпи.Ама не да ударят кьоравото от тарикатлък ако може да плати 100 лева и да купи 6 инчов с 8 ядрен с 4 кила памет. Аре сега играйте играчи.

9

Анонимен

преди 5 години

има едно лесно решение, инсталирайте си Lineage OS и имате андроид на стероиди.

8

До Анонимен 7

преди 5 години

така са мислили и на времето. В момента в който се имплементира, друга песен ще запееш :) . Нищо лично!

7

Анонимен

преди 5 години

Китайците ще гризнат дървото.

6

Анонимен

преди 5 години

""Самият факт, че Съединените щати дадоха този гратисен период, показва, че и американските компании не са готови,"Не, просто не искат ЕК да им трясната по $50-100 млрд глоби в обвинения за монопол. Американците се правят на ударени, но европейските пазари за жизнено важни за тях.По-лошото за тях е, че тези пари ще тръгнат към Китай.

5

Анонимен

преди 5 години

Въпрос - На колко от нас им е нужен 5G интернет?Ако сте били на място със стъбилен 4G/LTE, особено с iPhone, то ви е ясно, че има някакви ненормални скорости от рода на 300 mbps ... Това стига, да hotspot-на на целия блок, за да си гледат 4k телевизия ... Не че нещо, но маосивят потребител рядко има нужда, от скорости над 8 mbps ....

4

Анонимен

преди 5 години

До БауHuawei имат собствени процесори и подкрепата на китайското правителство зад себе си. Китайците показха, че са способни, да се учат от опита и грешки на другите. Не вярвам, че ще позволят сценарии от рода на Nokia.

3

Истина

преди 5 години

До "1" е ,ти като не можеш да си го позволиш, ти остава да злобееш.

2

Анонимен

преди 5 години

Българи не пазарувайте тези устройства.

1

Честито!

преди 5 години

Честит хуявей на всички горди собственици! Сега поне разбрахте смисъла на името на марката :-))))