7

Анонимен

преди 5 години

Браво! Не всички са ЖЕНИ!

6

odpo

преди 5 години

Ставаш КОС-аджия в България и за 2-3 години си милионер!! Толкова е регламентирано! Оръжие може да си вземе ВСЕКИ стига да "бутне" нещо на кос-аджята (строг бг контрол). Медицинското се "купува", останалите разрешителни и условия - също! Така че НЕ НА НАС ТИЯ ВИЦОВЕ!

5

Анонимен

преди 5 години

Значи, само в София има 2 пъти повече въоръжени хора отколкото имаме армия.

4

това не е верно

преди 5 години

Повечето газови не са от здрава сплав и преправянето е невъзможно. На практика не се преправя, а прави наново, което е трудно, опасно(освен незаконно) и не си заслужава парите и времето. Газовите стават само да гърмиш звукови и по някоя ракетка отпред за нова година.. Регистрацията им е абсолютна глупост.

3

Сайга 12

преди 5 години

Лицата които притежават законни огнестрелни оръжия, в по-голямата си част са най-съвестните граждани. Обяснявам защо. Аз и мои приятели например, притежаваме доста, и доста скъпи оръжия. За лов, самоохрана и спорт. При съдебно производство, до излизане на решение на последна инстанция, оръжието се отнема. При осъдителна присъда също. Дори само за криминална регистрация служба КОС не подновява. Така че, никой не иска да се раздели с оръжието - вЕрвайте ми!

2

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Нема що : 40 хил. могат да се защитат , другите кучета ги яли.Липсата на държавност , рано или късно води ,до загуба на държава

1

Анонимен

преди 5 години

Всеки пълнолетен ментално здрав и неосъждан човек, трябва да има огнестрелно оръжие в дома си!