16

ай сиктир

преди 5 години

Кюлотите по балконите какъв цвят да са или решението ще го оставят да тежи на съвестта на софиянци, ако не са с подходящо подбрани цветове.

15

Анонимен

преди 5 години

Срок от 3 години, за нещо което може да стане и за 6 месеца. Сериозно ли ?

14

глоби да има

преди 5 години

Измислиха нови глоби - климатици, проекти от общината за цвят ,реклами - Кинти,Кинти да падат в партийната касичка ! Въведоха Такса смет за Ниви и Ливади ! Пак гласувайте за фандъкова/борисов и си плащайте данъци и глоби ,че чрез Чси /мутрите ще ви вземат апартаментите.

13

Тинтири Минтири

преди 5 години

До Я па я..!Откритията и изобретенията на Никола Тесла капиталистически ли са?

12

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

чували ли сте за ЛЪЧИСТИ ПАНЕЛИ.1. По-икономични от климатик2. Абсолютно безшумни3. По-евтини4. Лесен монтаж и инсталация5. Тънки и леки са6. Гаранцията - 5 год. 7. ПО-ТОПЛО Е!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Да видим как ще унифицират градската среда в гетата Младост и Люлин.Вече застроиха където имаше свободни места, автомобилите са по тротоарите, всеки са Ира как му харесва, а те климатиците ще подреждат.

10

Така е ..

преди 5 години

До Анонимен 10 А западняците къде си пльоскат климатиците ? И техните са по стените , не по коридорите. А и нали оправихме всички фасади , та само климатиците пречат.Шумно им било , а да ти е студено или много топло по добре ли е ?

9

Анонимен

преди 5 години

Писалите по-долу е ясно че са ТЕЖКИ провинциалисти които не разбират за какво им говорят.Никой не ви забранява климатиците бе !!!Просто не може да ги пльоскате където ви падне !!!

8

мак

преди 5 години

В дупките по тротоарите можеш да се пребиеш, или пък си принуден да вървиш по платното, защото по тротоарите има паркирани коли, защото не достигат паркоместа. Осветлението често липсва, презастрояване е навсякъде, дърветата се изсичат, те се занимават с климатици. Кой и как ще принуди хората да преместят климатиците? Ако е в ново строителство, нека има редичка, но за заварени е глупост. Някои измислят глупости и се перчат, че превръщат градовете в " приятни за живеене места". Луда работа.

7

???

преди 5 години

Арх.Здравков плачите за един здрав бой всичките!

6

Анонимен

преди 5 години

Видиш ли климатици по фасадите на сградите, сателитнни антени по балконите, простори по терасите и т.н. ЗАНЙ че там живеят аборигени.И това не важи само за Бг а за всяка държава включително и Западна Европа.

5

Кратун

преди 5 години

Правилно! За софиянци само Топлофикация София!

4

Сорос

преди 5 години

До Я па я..!Най-вече лятото

3

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше!Дано архитектът удържи на адското реване и вайкане, което ще настане сега и наистина промени към по-добро ***, в която живеем.

2

Я па я..!

преди 5 години

Правилно. Да изхвърлим това капиталистическо изобретение. На дърва и въглища е по добре.

1

Анонимен

преди 5 години

Мда, опитват се да забранят отоплението с дърва, сега и климатиците им пречели, значи само Фандънджовата Топлофикация няма грешка!Управляват ни престъпници!