42

Двуличие

преди 5 години

Искам книга за убитите преди 9 септември. Те не са били малко, имало е и деца. Питайте за това Ал. Йорданов - кандидат от ГЕРБ за евродепутат.

41

Анонимен

преди 5 години

Ако и днеска можеше да има народен съд, вместо Костов да пише книги...

40

Waffen SS

преди 5 години

Ако трябва да сме точни, всичко започва от Между-съюзническата война обявена мало=умно от Фердинад,след това през 9-то юнският преврат,когато фашистки преврат сваля законното-избраното правителство на Александър Стамболийски,при който са убити самият Стамболийски и други членове на правителството и колелото е завърта ,на принципа ние днес вас,но са съжаление има и утре.Така,че от авторите друго не може да се очаква освен едностранен прочит на историята

39

Анонимен

преди 5 години

"Опомнихме се, но беше вече късно" - от затвора Н. Вапцаров

38

Анонимен

преди 5 години

Най-голямото престъпление на московските лакеи е довличането на 50 000 руски снахи.

37

шматка

преди 5 години

Нито преди нито след 9-ти народа е бил добре.Докато вътрешната ни политика е подчинена изцяло на външни интереси ще бъде така.Набиите си го в главите това.Ясно е че малките държави следват историята а не я правят но надупването няма да ни извади от блатото.

36

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Преди осъждах действията на така наречения Народен съд. Днес виждайки как една антибългарска власт, обслужваща външни интереси, съсипва и ограбва държавата ни, а народа подлага на ГЕНОЦИД, все повече се убеждавам в правотата на действията на подобен съд и възстановяване на функциите му. Белене също трябва да заработи с пълна пара !Няма значение дали си лекар, учител или друга част от интелигенцията... Щом подкрепяш една очевидно антибългарска и антинародна власт, ти заслужаваш наказание.

35

Анонимен

преди 5 години

Тъй като България повтаря идентично стъпките и действията на монархо-фашистка България от преди 44-та, съвсем резонно е да се повтори и "9-ти Септември", ако положението продължи да се развива с такива темпове като сега.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Сигурен съм, че има повече общо с чудовищните престъпления на монархо-фашисткия режим в България управлявал страната и влязал в историята като период на "белия терор", при когото са избити над 50 000 души в лагери и с отряди на смъртта и още толкова изчезват безследно. За този черен период в Българската история Антон Страшимиров пише знаменитата фраза: "Клаха народа, както и турчин не го е клал". Най-жестокото нещо е, е съзнателно се игнорита и укрива този период от историята.

33

Анонимен

преди 5 години

Това,ч е на българина му е "сбъркан чипа" си е вярно.

32

Анонимен

преди 5 години

До rusnakТос па и тоя ... пидисехиляди парчета били изчезнали ...

31

!!!!

преди 5 години

Sled 10 noemvri doide troinata koaliciq Carq Borisov I Kostov, EC da Vi opravi norodnite problemi I nevoli.

30

Анонимен

преди 5 години

По-шокиращо е да видиш прясно извадената от британския национален архив "палава бележка" на Чърчил, на която е записал предложението си за разпределение на Югоизточна Европа, в която предлага на Сталин да му подари България.

29

Анонимен

преди 5 години

Че кой не жадува за репресии срещу политическия елит? И преди 9-ти "елитът" ни слугуваше на чужди интереси.

28

Анонимен

преди 5 години

Погубена е била.Факт е, в един период е била икономически шампион на Балканите преди 9ти. След това е неофициално република на СССР.Естествено е имало бедни.Бедността е статистическа закономерност.Не може 9 от 10 да са богати.Обратното е. Но, едно е ясно и абсолютно: Тоталитаризмът е зло.Не е човешко да те издърпат посреднощ от леглото което споделяш с жена си,да те хвърлят в лагер, а по-късно можеби и на прасетата.След това да преследват децата ти.Защо?

27

Анонимен

преди 5 години

По-хубаво е било. Не е имало мутри, бие сме имаше 600 квадрата къща, която после става резиденция на нека партиев.... Абе.... Ки д ви кажа.

26

Анонимен

преди 5 години

До Факт 29Това на практика е много вярно само ще допълня че най-жестокото ни изоставане/затъпяване стана по времето от 44-та, което не се базира на политическата система в страната оприличавана като комунизъм, а на просташката диктатура на селияндурина. Този манталитет се наложи като бит и култура и до ден днешен ни смазва. Простакът продължава да е на пиадестал и ако това скоро не бъде променено природата ще ни отстрани от тази прекрасна земя!

25

Анонимен

преди 5 години

"Вижте какво, щом е имало толкова голямо желание за реваншизъм значи е имало защо."Селската злоба край няма.... Комшият ми се закнаваше, че ще ме пребие. Причината:След 7 години в университета и 3 години стаж, взимай повече от заплата му н охранител, която беше започнал още в гимназията. Ако му попадне властта, то съм сигурен, че би ме вкарл в затвора, ей така, да ми е гадничко.

24

Анонимен

преди 5 години

До влентинБаш па фашисти. Дядо е бил много богат.

23

Анонимен

преди 5 години

До фактМи то си беше много добре ама некви Ганди чужди войски ни наложиха некви мръстиии!