24

Анонимен

преди 5 години

"Какво се занимавате сас Турция вижте себе си какво става вав Балгария Всеки втори гражданин на Балгария напуска страната засто от кеф ли не си оправил къштата критикуваш комшиятя и тоз консол какво знае за Турция освен пастърмата много харесал като му кой го е поставил за консол трябва 100 пътен да е мислил"Ти нали се шегуваш? Не е възможно да си толкова неграмотен!

23

Анонимен

преди 5 години

Г.Димов да коментира турските дела е все едно cвиня да коментира кладенчова вода

22

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, това намалява външнотърговския дефицит, но знаете ли какво означава ограничен внос това означава ограничено потребление. Първо битово, т.е. стягане на коланите и второ - индустриално", посочи още Георги Димов..Не бе каскет, не означава ограничено потребление, означава, че това което са внасяли до вчера вече си го произвеждат сами, че и изнасят както се вижда от нарасналият им износ

21

Локо

преди 5 години

Какво се занимавате сас Турция вижте себе си какво става вав Балгария Всеки втори гражданин на Балгария напуска страната засто от кеф ли не си оправил къштата критикуваш комшиятя и тоз консол какво знае за Турция освен пастърмата много харесал като му кой го е поставил за консол трябва 100 пътен да е мислил

20

Анонимен

преди 5 години

Абе щом ЕС без Турция може, нека Ердоган да пусне всичките бежанци които живеят в Турция... В момента Турция на сила ги задържа тия 3 милиона и кусури бежанци срещу тази работа уж щеше да получи пари от ЕС естествено но не ги получи..

19

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

ДО 1:АЗ СЪМ В ТАЙЛАНД И СИ МИ Е ДОБРЕ!!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Абе и селата оттатък границата от турска страна не са цветущи. И там се наблюдава обезлюдяване и застаряване на населението. Младите бягат или в Истанбул или в Германия. Къщите са мизерни и мръсни като у нас, а даже и по-зле. *** на всякъде.

17

Анонимен

преди 5 години

Западът да не се отваря много, че мустакатият козелюбец може да срине пазара на ибрици с едно мръдване на пръста!Ха ха ха ха ха ха ха...

16

Анонимен

преди 5 години

ДимовНе мисля че си правЩе видим Но ако бъркаш моля повече не се показвай да говориш глупости по телевизора

15

Факт

преди 5 години

Светът вече е такъв,че можеш винаги да купиш нужното отнякъде.Обаче да продадеш собственото производство е трудно.Щом турският износ расте,нещата вървят.

14

Ха-ха

преди 5 години

Опитите на Запада да повлияе на турската политика са обречени на провал,поради цял куп причини.Естествено Турция ще преживее болезнено тая конфронтация,но няма да се срине.Въпросът е,защо му е на Запада аджеба всичко това?Не е ли по-добре да не се меси в турските работи,но и да не допуска Турция до своите?Както и да поразреди турците в Европа,щото станаха прекалено много...

13

No name

преди 5 години

Turziya e golyama dirjava ,sis slavna istoria i zatova shte prebide, nie da mislim kakvo mojem da napravim za bilgaria ce neshtata ne sa nikik rozvi aide sis zdrave.

12

Хм

преди 5 години

Как да обясниш на Брюкселските ***,че за Турция НЯМА никакво място в Европа и никога не е имало!Независимо кой управлява там!Тая държава трябва да бъде държана на дистанция и с нея да се поддържат само икономически връзки.Всъщност корена на турския проблем е в американската политика-желаейки Турция за свой съюзник,САЩ карат ЕС да и прави всякакви отстъпки,а те самите не и дават НИЩО.Нещо като "С чужда пита помен".От там идва цялата работа!

11

Анонимен

преди 5 години

Преди 10 дена преминах границата от Турция в БГ и в 22 вечерта минах през Малко Търново. Рядко се намираше прозорец да свети. Чувствах, че България, въпреки подкрепата на Запада, в сравнение с Турция е срината икономически.За голямо мое съжаление и разочарование, даже в Азиатска Турция, инфраструктурните обекти и магистрали са далеч, далеч, далеч пред нас..Точка!

10

Анонимен

преди 5 години

Турция ще се срине когато един "атакист" роди !

9

Факт!

преди 5 години

Е за кво мислите че Франция е велика сила по дефиниция а Турция не е да не мислите че тия дефиниции са случайни Рассиа се води велика само заради АО иначе...

8

Шопо

преди 5 години

Що се перчат фесовете ,бе !!! Допреди 30 се отопляваха с *** .

7

Анонимен

преди 5 години

"Турция продължава с гигантски крачки да бяга от днешните съвременните наши ценности", категоричен беше Димов======Димов съвременните ваши ценности означава да закриваш функциониращи фабрики да нямаш здравна реформа да изгониш цялото население в запад Димов ти си пишман майстор :-)

6

Български патриот

преди 5 години

турция без Запада е загубена. Жалка, бедна, пропаднала, диктаторска, ислямистка клоака.

5

Анонимен

преди 5 години

И Турция е колония както България стана след 1989 г.