14

Алекс

преди 5 години

Радвам се, че напуснах тази държава преди децата ми да станат "абитуриенти" в детската градина. Обществото оглупява прогресивно. Чакам да стават все по популярни тържествата тип "сватба" за първото ходене на гърне.

13

Машина на времето

преди 5 години

Това си е подготовка за абитуриентския бал!

12

Анонимен

преди 5 години

Българската простотия и паравенющина нямат край!

11

Waffen SS

преди 5 години

Асимилиран народ -чалгализиран,небръснат,тантурест,татуиран,размъкнат, неграмотен,престъпен,безидеен,некадърен,без морал и ценности - живеещ за едните съмнителни удоволствия,без никакъв поглед в бъдещето. Оцеляване тоя път наистина няма да има.Може пък да е за добро.Все пак тази хубава в климатично и почвено отношение територия не трябва да остава ненаселена.Ако продължи глобалното затопляне тук ще дойдат хора от ниските и гъсто населени страни,като Холандия,Бангладеш,Дания,Ю.Корея и др.

10

До 7

преди 5 години

Добре,че не съм от тези,които се интересуват за какъв ме мислят!Карам си 20 годишната кола,нося си дрехи от Лидъл и си живея без предразсъдъци!

9

Анонимен

преди 5 години

пълни глупостина 1ви юни се прави стандартно тържество за децата където най-големите си взимат чао без никакви подобни истории

8

шматка

преди 5 години

Луда работа.Масово народа изпростя.Има едни майки които само за това мислят.Ако се остави всичко в техни ръце ще празнуват и след всеки срок.Лошото е че и малкото трезвомислещи се вкарват в тази снобарска мелачка и няма мърдане

7

ДртПрч

преди 5 години

После като искаш в 1-ви клас да им събереш по 5 лв за да подобриш обстановката, в която децата ще прекарват по 8 ч всеки ден през следващите 4 г, всички се дърпат. Сигурно връщат кредита за "абитурентската".

6

Waffen SS

преди 5 години

Ами не е лесно да си парвеню.Трябват материални средства а се поддържа имиджа между себеподобни "выскочки".Такива примери за подражание има на най-високо държавно ниво.

5

Анонимен

преди 5 години

чалгаре!

4

а

преди 5 години

....е човешко заболяване .В компект с простотията става нещо страшно!

3

Анонимен

преди 5 години

Ужас.Човек да се смее ли да плаче

2

Са

преди 5 години

След такива глупости,как да вярва човек,че сме бедни?Който има,да дава,който няма пак ще има първокласник,нали?

1

родител

преди 5 години

Ама започнете и сватби да правите да правите за да върви оборота !