11

Тъй, де!

преди 5 години

Чегеваракис като типичен комунист иска да *** голяма заплата, ама не да си я изработи, а другите да му я плащат!

10

MaйMyнaтa

преди 5 години

Много помня. Ама и много накаэвам, беэ тълкувания нали

9

Анонимен

преди 5 години

Жълтурското протурско сайтче ни забаламосва с нищо незначещия за българите Янис Варуфакис,а гробно мълчание за "лидера'' на ДПС Карадайь и далаверите на семейството му.

8

Биволь

преди 5 години

Фактически,фирмите свързани роднински с Мустафа Карадайъ държат половината къщи за гости в община Борино, финансирани с европейски пари.Отделно от това стана майката на Карадайъ стопанисва семеен хотел в Борино, построен по програмата САПАРД.

7

Биволь

преди 5 години

Балдъзата и шуреят на Мустафа Карадайъ стоят зад четири проекта за къщи за гости в родното му Борино.Фирмите им са получили над милион лева европейски пари по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Така се оказва,че фамилията на политика от ДПС държи половината обекти за настаняване в Борино,финансирани с европейски средства.Шуреят на Карадайъ Невредин Кючюк пък е абониран за обществени поръчки в общината.Фирмата муВиденица 2004е изпълнили договори за над 3,5 милиона лв.Отделно от това фирма на брата на Карадайъ има договори за още 1,3 милиона лв.

6

Анонимен

преди 5 години

На тоя само като му види човек лукавата византийска физиономия................му става ясно на човек ..............голяма хиена е , няма спор!!Лукав, пресметлив..............типичен грък!Аз такива като него ги заобикалям с един километър!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Gotin seksi grak sladur i na jeni i na maje se haresva uspehi pi4

4

Анонимен

преди 5 години

Тоа копиран текст от БТА , има си гугъл няма нужда да си спомня някой

3

Анонимен

преди 5 години

А Манолис Глезос ще се кандидатира ли пак! Бе в новините, когато повечето хора нямаха още радио! Все едно ние да пратим в Брюксел Стоянка Мутафова!

2

Анонимен

преди 5 години

Спомняте ли си Боко как ни плашеше, че България ще стане като Гърция? :-)

1

Статистик

преди 5 години

Колкото повече си го спомняме, толкова повече му набъбва...банковата сметка!