26

Българан Българанов

преди 16 години

Редно е вече да са разбрали всички ,че това синдикати ,СерГей Стани шеф ,БСП ,БКП.......то си е едно и също.Смешна работа-хем протести,хем не се решават в полза,а само за сметка на уж протестиращите.Докато народа не ги измете с голямата метла *** няма да се оправи държавата.А приказките "аз няма да ходя да гласувам" са направо забранени защото негласувайки партиите ти разпределят гласа и все едно си гласувал за всички в този парламент.АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ГЛАСУВАЙТЕ ПЪК БИЛО И С ПРАЗНИ БЮЛЕТИНИ!

25

Българин

преди 16 години

Пари има, но ги пазят за кораби, самолети и други тайни сделки където комисионните са огромни. И за проекти на свои хора. Как в Румъня заплатите на учителите са 4 пъти по големи при подобен стандарт. Разчитат че учителите са страхливи лелки (85% жени) и ато ги позаплашат пак няма да направят стачка. Но не им стига акъла, че съсипват бъдещето на нацията. Трябва национална стачка до оставка на правителството.

24

anonimen

преди 16 години

Stanieshe ti si lud ve, dori ne znaesh kakvi sa zaplatite a govorish,Aide da si hodish 4e i ti se korumpira maj ve4e

23

Prostak

преди 16 години

Da im go nabutam na vsichki polititsi!

22

paklitibe

преди 16 години

Другарката Такева вече се е договорила с правителството. Няма да има стачка или ако има отново ще е "символична". Така, както са символични и заплатите им. И аз напуснах...Отдавна. Принудиха ме да напусна. Сега правя отлична заплата и не си хабя нервите. Упреквам се, че по-рано трябваше да го направя. Живота е устроен така. Празна място в природата не може да има. Едно взема мястото на другото. Каквито дойдат новите учители - такива. Като не могат - има частни уроци. То и без това има паралелно образование от години. Добре, че учителите не се правят на възрожденци вече. Че аз едно време така бях. Те не плащат - аз работя! За идеята!

21

b0rislav

преди 16 години

Дано учителите не се подлъжат по хитростите на представителя на "социалната" БСП - Сергейчо. Догодина я камилата - я камиларя:) Да стачкуват и си отстояват правата сега! - Как за шофьорите имаше пари, а за учителите няма? Парадокса е, че тези с висше образование, като че ли по-трудно си постигат целите и са манипулирани по-успешно от управляващите..Ще стане така, че държавното образование съвсем скоро ще е за *** и простолюдието, а за да получиш нормално образование ще трябва да плащаш като поп.

20

гневната

преди 16 години

Знае ли някой как се преподава на затъпели ***,претендиращи за значимост?Колко унизително е да се стараеш да им налееш знания,д те да те гледат като ***?

19

преди 16 години

няма пари! А с какво си развъдиха толкоз бизнесменчета и мутри

18

Софиянка

преди 16 години

Може ли някой да ми каже дали директорите на българските училища преминават през психиатричен преглед,преди да заемат този отговорен пост?

17

Учител

преди 16 години

Увеличението "от 1 Юли" ще получим от Септември. А чиста получих последно 287 лв. За 10-та година съм учител, с три магистърски степени и безброй квалификации... Честит 9-ти Септември др. Дмитриевич!!! Време е да си ходите от България, че както е тръгнало сега истинските българи ще хванат гората, както някога *** комунисти...И няма да го има СССР да ви спаси кожата...

16

преди 16 години

dori direktorite nqmat takva zaplata

15

съпричастна

преди 16 години

обърнете внимание на учителите по информатика,които се третират като технически секретари отдиректори на различни училища,без да им се заплаща извънреден труд.Безобразие!

14

възмутен до полуда

преди 16 години

И аз съм от "младите" учители-с10 год. стаж.До сега най-високо чисто заплащане при мен беше 260 лв.Ами до 444? Глупости!Не съм съвсем наясно,ама в най-лошия случай заплатата на другаря Станишев е поне 20 пъти по- висока от мойта.Така че аз не му вярвам!Не го слушайте и вие колги!Стачка и това е.До като не се стигне до задоволително за нас решение.Иначе щом е толкова маловажно,да дойде той да ограмотява тъпата ни и без друго нация.

13

Учител

преди 16 години

Значи обществото смята , че учителите трябва да предават лошо за да оцелеят давайки уроци?! Лекарите да лекуват лошо - има частна практика! Който оцелее - да му мисли! Учител

12

Някоя

преди 16 години

Учителка съм(до края на календарната година).И не рева!Не ви ща скапаните 280лв,които получавам след 12 години учителски стаж!И понеже не преподавам български език и математика(а всички знаете много добре,че там са частните уроци),потърсих спасение другаде.Броя дните до края на годината!А на вас-жална ви майка,като гледам какви хора идваха на интервю за работа,тъй като напускат 3 колеги през септември.Едната си говореше сама,другата беше с по 2 линии неразмазано червило на бузите,а третата-влизаше по кабинетите без да *** и имаше вид на ***.Така е.Такива ще обучават децата ви,след като сте толкова злобни и подтиквате свестните даскали да се махат.Да,заплатата е основната причина,поради която аз напускам,но ако не беше негативизмът и злобата сред обществото към нашето съсловие,щях наистина да се позамисля,защото обичам децата и работата с тях.Но не би!Това е!

11

учители

преди 16 години

Всеки що годе читав учител или е в частно училище или дава частни уроци ( и крие данъците и доходит си ). Останалите за нищо не стават и 400 лв са им много. Затова ЛОКАУТ ДО ДУПКА

10

преди 16 години

stani-shef pak zapochna s predizbornite obeshtaniq,no koi li mu vqrva

9

анонимен

преди 16 години

Абе стига сте ревали вие учителите защо не вземете да преподавате както трябва първо , а сетне да искате големите заплати!!!

8

ot:аnomimen

преди 16 години

po golemi sme6nici ot na6ite upravnici njama.VSI4KI DASKALI TRJABVA DA STA4KUVAME!Еdno vreme na po4it sa bili kmeta,popa i daskala,a sega da ni e sram da kajem za kakvo sme u4ili i kakvo polu4avame...

7

joji

преди 16 години

Аз съм от така наречените млади учители и огромната заплата за месец август, която получих е от 250 лева и 49 ст. Всичко останало е без коментар