9

Бен Ган

преди 5 години

Идеята, господа селяни е чрез конкуренция към прогрес! Тук, трябва да следим (гражданското общество), тя да е реална. Нищо държавно не може да е читаво. Проблема е, че така наречената конкуренция при нас се опорочава. За това сме виновни както обществото, така и политиците ни (избрани от нас). Точно те са държавата, която ВИЕ искате да управлява всичко.

8

Супер

преди 5 години

Давайте Терминал 3 и 4-ри че младо и старо емигрира в чужбина.След 20 години много малко народ ще остане в тази бедна територия.

7

Анонимен

преди 5 години

откраднатите от нас пари се връщат под формата на концесии и се препират

6

до 1

преди 5 години

Народа не разбира от летящи автобуси...

5

Активист на БКП

преди 5 години

A когато контрареволюцията свали Виденов говореха,че всичко било продадено ! 22 години по-късно виждаме,че всъщност престъпната шайка СДС тогава е започнала разпродажбата на България ,което продължава и днес от Шайката ГЕРБ !!!

4

Даа

преди 5 години

Който и да го вземе ще го направи в пъти по добро. Сега това е некаква смехория, такава нема никъде из европа. Българите трудно се оправят из лабиринтите му, а камо ли чужденците.

3

Анонимен

преди 5 години

и после пилотите след всеки 2 полета ще си ходят със самолет до родното място - бистрица, железница, гр. трън, кнежа, с. гавраилово......със самолети, карани от друг пилот, за да си починат. защото - каквото каже макрон ! протести не се признават. летището ще си е тяхно.

2

Анонимен

преди 5 години

Дайте го на Гад Зееви...

1

Анонимен

преди 5 години

Летището е строено с народни пари от какъв зор ще го подаряват на частна компания?