100

Анонимен

преди 5 години

До анонимен101В София на стлбовете висят листчета, предлагат работа за хигиенист с 1300лв заплата чисто.Ама подозирам, че ти даже и за хигиенист не ставаш.

99

анонимен

преди 5 години

До 89Ти май забрави как беше при Орешарски! За какви двуцифрени увеличения говориш при БСП?! Забрави ли едномесечната стачка на учителите, които нищо не получиха, защото Ореха "разтури седенкята"! Не че сега сме цъфнали при ГЕРБ, но не ми хвали "социалната" БСП!

98

Анонимен

преди 5 години

КНСБ е проправителствен синдикат

97

Анонимен

преди 5 години

До ПенсионерЗа пенсиите питайте патриотарите! Дето ви обещаха 300лв минимална пенсия и гласувахте за тях. След 1 месец ще увеличат пенсиите с... 10лв.

96

анонимен

преди 5 години

Как ще увеличат нашите работодатели МРЗ?! Откъде ще намерят бонуси за съпругите, дъщерите и любовниците си? Ние работим, не само за шефовете си, но и за техните семейства! Ако дадат на нас повече, за тях какво ще остане?! 430 лева, без данъка и осигуровките получават 80% от работещите, и не ми говорете за средни заплати от 700-800 лева! Те са непостижими за масовия българин!

95

Пенсионер

преди 5 години

А ПЕНСИИТЕ С КОЛКО?!!!

94

Uio

преди 5 години

КНСБ нека първо погледнат нощния труд, как хората блъскат за жълти стотинки.

93

ako

преди 5 години

и как да стане това след като в България, като изключим няколко олигарси и чуждестранни компании плащащи на законотворците ни няма бизнес. Във всяка една икономика високия % на средна класа с нормални доходи се крепи на малкия и среден бизнес, които в България е тъпчен постоянно.

92

Анонимен

преди 5 години

zakovete tesi sindikati po elstalbovete, to ne ostana zdravo darvo ... i togava ste se sluchi vsichko dobro vednaga!

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "Въобще има ли отчет какво се направи с тези пари?"Има- върнаха се стари задължения.

90

Анонимен

преди 5 години

????

89

Анонимен

преди 5 години

Все казват, че няма пари за заплати и пенсии, а взехме колосалните 16 млрда заем. Защо не се вложиха в производството? Или Борисов иска да каже, че са покривали разходите за КТБ и какво ли още не и, че сме били едва ли не във фалит по времето на Орешарски?! За да искаме такъв заем.Въобще има ли отчет какво се направи с тези пари?

88

Анонимен

преди 5 години

При мен за последните 15 години, заплатите се повишиха с 5-10%, а са по-ниски от средните заплати в София.

87

Анонимен

преди 5 години

Синдикатите какво направиха, за да са що-годе нормални заплатите ни? Нищо, само лижат подметките на ГЕРБ, а преди това на СДС.

86

Анонимен

преди 5 години

С ГЕРБ ще е мизерия, без ГЕРБ може и да сме без мизерия.

85

Анонимен

преди 5 години

Преди да дойде ГЕРБ на власт, повишението на средната заплата в България се измерваше с двуцифрени проценти, например 26,5% през 2008-*** година. След това дойде ГЕРБ и повишението на заплатите са закова дълги години на 6%. Само в последните три години е малко повече - 8% през 2016 и 9% през 2017 и 2018 години, когато недоволството на хората от мизерията започна да избива. Нарастване на заплатите с повече от 10%, само ако не е ГЕРБ на власт.

84

С комунизъм, може...

преди 5 години

Само комунизма може да ни даде такива заплати и висока производителност.. Погледнете Китайската народна република, сравнена с подобната по население, но демократична Индия, и ще откриете защо единствено БСП ще спаси БългарияЧ

83

Анонимен

преди 5 години

Пламине Пламине, никога КНСБ не е била толкова гъзо лижеща организация. Обезличи изцяло синдикализма заради 1-2 добре платени местенца в администрацията на родата. Предаде ни заради алчността си момко.

82

Анонимен

преди 5 години

Ако успеем да осъдим ГЕРБ да върнат 1/10 от милиардите, които откраднаха, ще станем Швейцария на Балканите.

81

Работодателят

преди 5 години

Няма как това да стане - да бъдат формирани такива заплати. Максимумът, с който заплатите ще нарастват ще е около пет процента. Да знаете, че ще трябва около две човешки поколения, за да се стигне до такива цифри. При условие, че се стабилизират демографските процеси.