68

мааши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

67

Хахахаха

преди 5 години

Ко не!

66

Ха-ха

преди 5 години

Говорителят изобщо е много далеч от всичко ... :)

65

Анонимен

преди 5 години

КАМШИЧЕН ОТГОВОРНА ПРЕЗИДЕНТА НА ТЪПАТА БАНКЯНСКА МУТРА. БОКО УВАЖАВАЛ ПРЕЗИДЕНТА. ЛЪЖЕ, ТОЙ МРАЗИ ПРЕЗИДЕНТА И СЕ СТРАХУВА ОТ НЕГО, ЗАТОВА ГО МРАЗИ. САМО КАТО ЧЕТЕШ ГАДНИТЕ ПАСКВИЛИ НА ФЕНОВЕТЕ НА ОНЯ ОТ БАНКЯ, ТИ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ МУТРА Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ. САМО В БЪЛГАРИЯ, КОЛУМБИЯ И НЯКОИ СЪВСЕМ ЗАТЪНАЛИ АФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА Е ТОЛКОВА БЕЗМОЗЪЧЕН, ЧЕ ИЗБИРА МАФИОТИ ДА ГИ УПРАВЛЯВА.ЛОШИЯТ МАТ'РЯЛ СЕ ХВАЩА НА НАХАЛНИТЕ МУ МАНИПУЛАЦИИ И ЛЪЖИ И ИЗПИТВА МАЗОХИСТИЧЕН КЕФ

64

Анонимен

преди 5 години

Днес е празник, но герберчетата работят като пчелички, за да си нахранят търтеите! Така и не разбират, че да си всеотдайна еднодневка е супер глупаво!

63

тъй тъй

преди 5 години

Аз съм на заплата в поунди. Ако даде господ БСП да грабнат властта ще започна да пебеля по милион на месец. Ще оправя родителите си и ще добия имоти да давам под наем като остарея и се върна.Повечето българи в странство с умиление чакаме да дойде Гечевски да ни оправи.Жалко за трудовите хора, ама живота е кратък.

62

Анонимен

преди 5 години

Къв президент може да бъде тоя залупен Чехлю?! Освен на *** Крадлата и Деса Мерцедеса! Срам ме е от тоя продажник и агент на Мацква! Решетников немедлено да си прибере вересията!

61

лъжльо

преди 5 години

Вижте колко е пораснал носа на тоя. Скоро ще стане президента с най-дългия нос в света!

60

Логично

преди 5 години

Радев е президент с когото се гордея.

59

Анонимен

преди 5 години

само червените капиталисти могат да оправят България като за последно.

58

Анонимен

преди 5 години

Дойде ли БСП на власт едно евро ще стане най-малко 3 000 лв.

57

мак

преди 5 години

И бб не е надпартиен. Знае само да се хвали, аз това, ние (герб) онова. Себе си не вижда, толкова е вторачен в Радев и критики към него.

56

Анонимен

преди 5 години

Герберските ***, и техния господар тиквата *** на умряло, като чуят за г-н. Радев. Бой по Герберските канчета г-н Президент, народа е с вас....една шепа хора драскат против вас и с нищо не могат да повлият на нашето доверие към най достойния президент.

55

Анонимен

преди 5 години

От партиите да от камшика на строгата господарка Нинова не.Чудно сменихме кастрирания коч Плевнелиев за чехльото Радев.Страшен напредък догодина президент Азис ей така вече педерстията ще е тотална.Тоя седнал да се оправдава като ученик, дали кучето не му е изяло личната карта той и другите два тоталитарни плъшока Каракачанов и Доган се надпреварват дали да продадат страната си конкретно на САЩ,Русия илк Турция,това са, големите велики прекрасни путриоти в стил Патриот на Ботев веуики са.

54

Анонимен

преди 5 години

Този е много гузен, за да се оправдава по такъв глупав начин.

53

Радев-балалайка

преди 5 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

52

Ай сиктер бе!

преди 5 години

Грипена да замълчи, че много смър.ди на корупция и чужда агентура!

51

Анонимен

преди 5 години

Слуга на Кремъл!!!

50

Ха, ха!

преди 5 години

По-точно е равноприближен до БСП и Кремъл!

49

Активист на БКП

преди 5 години

Г-н Радев е най -авторитетният български президент от всички досегашни !!! Първият /лека му пръст/ позволяваше жена му да му допива чашата с вино на официални приеми,вторият купуваше шапка след шапка на разглезената си съпруга, третият купуваше хотели на челядта си ! Само един Радев е честен и отдаден на Родината си !!!