245

гост

преди 5 години

Историята ще пише- *** *** самоизтребили се заради шепа алчни разбойници дето им обработиха психиката за да изчезнат и да им вземат всичко.

244

гост

преди 5 години

Никой не харесва военнолюбиви племена, рано или късно воюват, а и психиката им е пречупена, войнствена, жени и мъже и децата са груби, живота им е концлагеристки, вс. в целия им живот се върти около войните и песните даже. Много е тъпо да обслужваш интересите на световния елит да се лее кръв за нищо, а пчелата майка да обере вс. на жертвите.

243

Анонимен

преди 5 години

Да почетем загиналите и тяхната памет, да замълчим от уважение. Глупостите в такъв ден са излишни.

242

КОЛЕВ

преди 5 години

До БобиПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕР СЕ ДЪЛЖИ НА САЩ, БЕЗ САЩ ПОБЕДА НЯМАШЕ ДА ИМА,...ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН И ГРАМОТЕН СВЯТ, А ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ СИ ГИ ДРЪНКАЙ НА НЯКОЕ СЪБРАНИЕ НА БСП, МАКАР, ЧЕ И ТЕ ЗНАЯТ ИСТИНАТА, НО ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ ТИ ВЯРВАТ ПОНЕ... :)

241

Анонимен

преди 5 години

(освен авиогоривото там процентите са 80% просто СССР не е имала раф.Обикновени тролски похвати. Много лъжи и тук таме някоя истина. Истината е точно обратната. Над 70% от техниката е неруска. Едва към края на войната производството изнесено зад Урал успява да компенсира

240

Анонимен

преди 5 години

До Боби 248Това което пише официално в не руски източници е че на практика всичката машиностроителна техника е доставена от САЩ иначе руснаците не е имало как да произвеждат танкове, самолети и т. н. Както и почти всичката ЖП техника - почти всички локмотиви и вагони са предоставени от САЩ, а това е било стратегически важно защото там и до днес пътища няма.

239

Анонимен

преди 5 години

наистна големи доставки от САЩ започват да пристигат в СССР от март месец 1943 година по пътя през Ирак/Иран/Авганистан.Лъжите ти нямат край. Лендлиза започва октомври'41. Има документи има архиви има всичко...

238

Анонимен

преди 5 години

Рф изплаща в България приблизително толкова пенсии колкото плаща и Германия за момента. .Бубек, те комаджийските пенсии не ги брой, те са на хора организирани от тогавашната държава плюс тези които българските дървари са домъкнали като половинки. Докато другите пенсии са на такива които въпреки държавата са успели да отидат да работят там. Ти тези неща няма как да ги проумееш с каскeта.

237

Боби

преди 5 години

До КОЛЕВДобре, че беше САЩ, за да го има този парад на руснаците...без САЩ нямаше да има победа и в Русия днес щяха да говорят на немски!ХАЙДЕ ОПОРНО ТОЧКОВИ ЛОЗУНГОВИ НАУЧЕТЕ СИ ИСТОРИЯТАнаистна големи доставки от САЩ започват да пристигат в СССР от март месец 1943 година по пътя през Ирак/Иран/АвганистанОперацията която пречупва окончателно ВСВ е Курската битка 05,07,1943 - 23,08,1943Да помогнали са но не повече от 20%(освен авиогоривото там процентите са 80% просто СССР не е имала раф

236

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Освен това когато беше лесно да отидеш в Русия преди това защо пак никой не ходеше ами хората с невероятни трудности ходеха в Канада, Сащ и другите от прогнилия запад"Умнико понеже не знаеш не си се интересувал. Рф изплаща в България приблизително толкова пенсии колкото плаща и Германия за момента. Естествено немските пенсии ще се увеличат като почнат да се пенсионират хората след като БГ Влиза в ЕС

235

КОЛЕВ

преди 5 години

Добре, че беше САЩ, за да го има този парад на руснаците...без САЩ нямаше да има победа и в Русия днес щяха да говорят на немски!

234

Shark

преди 5 години

До 244. Точно тези не съществуват, но има други, не по-малко ненормални от тях. Така че недей наивно да се успокояваш.

233

Анонимен

преди 5 години

Най-хубавото, че дъжавите които подпалиха Световната война вече не съществуват: Третия райх и Съветския съюз

232

Анонимен

преди 5 години

Ако, няма ако! Русия даде урок не само на Германия, опашки подвиха всички задокеански велики сили до ден днешен. Ако са забравили урока, ще проплачат отново на умряло. Така че нека си рият в собствените кочини барабар с нашите юнаци - демократи!

231

Анонимен

преди 5 години

След това Русия почва да се възражда но ние сме вече в ЕС и е много по-лесно там да идеш на заработка.Освен това когато беше лесно да отидеш в Русия преди това защо пак никой не ходеше ами хората с невероятни трудности ходеха в Канада, Сащ и другите от прогнилия запад

230

Анонимен

преди 5 години

След това Русия почва да се възражда но ние сме вече в ЕС и е много по-лесно там да идеш на заработка.Хахахаха, много по-лесно е да отидеш в Македония, но никой не ходи там.

229

Анонимен

преди 5 години

Към неграмотните хейтъри. Ако Хитлер беше победил Русия, смятате ли как би се отразило на Англия и САЩ. щяха да духат и те супата -вижте как прегазиха "гордата Франция"

228

Анонимен

преди 5 години

Да празнуваш победа във война е доста недълновидно.

227

-10

преди 5 години

На кой му дреме за парада на Червения площад? Да си го гледат по БСВТ. Да не говорим и че капитулацията е подписана на 8 май.

226

Shark

преди 5 години

До тонката Олелее, ужас. Абе *** се ограмоти някъде бе - нЕкви къде, кога .... То бива неграмотност бива, ама чак толкова.