53

Анонимен

преди 5 години

Американците са млад народ.Македонците обаче са още по-млад народ от американците!А "античките македонци" са мъртъв народ - толкова стар народ, че отдавна е умрял!Античките римляни са по-млади, макар че и те са също толкова мъртви.Италианците просто са ги наследили.

52

Анонимен

преди 5 години

Посещенията на папата имат повече ПОЛИТИЧЕСКИ ХАРАКТЕР. Папата е висш чиновникна глобалния световен елит.

51

Скептик

преди 5 години

Хората в България, Източна Сърбия, Македония, Хърватско имат един и същ произход наследен най-много от Пра-Българите, които са били велик народ. Една част от Българското племе е била на Волждката митница на пътя на коприната от Самарканд. Втората част от Българското племе се е заделила на Дунавската митница на пътя на коприната от Константинопол. Третата част е контролирала Централно Европейската митница на пътя през Венеция.

50

Йордан

преди 5 години

ДА поздравим Великата СЛАвяно Българска империя създадена лично от Светия дух след исключително жестока вражеска инвазия тн BLack dead убила особенно жестоко над 100 000 000 човека 6 век.Поздравявам всички вкл Българи Македонци Срби Хървати словенци словаци Чехи Беларуси ,Украинци,Руснаци ,Поляци с МНогая лета на Борис Христов -

49

Разединител

преди 5 години

Вижте защо е настъпила схизмата, преди да ни пробутвате този еретик. Стига с това обединяване. Наобединявахме се достатъчно с джендърски съюзи, сега и този ни се натресе.

48

факт

преди 5 години

Море, они са праве ***, но се малце шиптаромакедонеят

47

за любознателните

преди 5 години

От 1966 г. до 1979 г. Централно африканската република се управлява от император Жан Бедел Бокаса. При официалните си посещения в други държави той носел със себе си консерви от човешкото месо. Личният му готвач му готвел ястия от лидерите на опозицията, а веднъж той дал вечеря на своите министри, нахранвайки ги с гоздба от един от членовете на кабинета, който имал глупостта с нещо да не угоди на диктатора. Поданиците си той наказвал с отрязване на уши и ръце или ги хвърлял на крокодилите и лъвовете

46

Анонимен

преди 5 години

Аз така и не можах да разбера Александър Македонски българин ли е и защо са му викали Македонски и така е изсвестен по цял свят. Защо не Александър Български например.

45

Анонимен

преди 5 години

Истината за съжаление е една! Във всяко посещение на когото и където и да било.Има само и единствено политически цели! Българите се радваха на факта.Че просто папата беше тук.А той дошъл с ясната мисия.Да ни убеди.Да приемем бежанците! България.Не е католическа религия! И въпреки всичко.Топло посрещнахме папата. Аз бих попитал Папата.Защо не "работи".За връщане на бежанците.По родните им места??? Войните приключиха. А Европа.Не желае заселването на бежанци в Европа! Те са бъдещи проблеми !

44

Команиз патреот

преди 5 години

Абе какво ни занимавате с папата?Русия не е ли измислила ново оръжие за унищожението на света?Мина цяла седмица без такава новина.Сигурно са намислили нещо голямо този път!

43

?

преди 5 години

Борисов и Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата останали в Африка, а в самолета качили един негро и една мамунка. На летището в София Екатерина Захариева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат *** и мамуната, тя рекла на ***:- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!

42

Анонимен

преди 5 години

Македонските това него споменават, но споменават позитивните приказки за тях от самолета.

41

!

преди 5 години

Борисов и Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата останали в Африка, а в самолета качили един *** и една ***. На летището в София Екатерина Захариева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат *** и ***, тя рекла на ***:- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!

40

Анонимен

преди 5 години

Папа Франциск е велик!Никой не би могъл да каже нещо по-смислено и вярно от това.Северна Македония има вековни традиции като България, обаче млад народ.Това слага край на легендата за "античкия македонски народ".Дипломатично, не вулгарно, но точно и директно без увъртания.

39

Анонимен

преди 5 години

До: номер 42В Германия две трети от християните са протестанти, католиците са малко.Нищо не му пречи да отиде в Германия, но протестантите са по-малко податливи на католическо влияние от източноправославните.Бая ще се озори.

38

анонимен

преди 5 години

Лелеееее! Тоя папата нищо не знае! Македонците са майката на всички народи! Млади сме всички останали. Те произхождат от реброто на Адам.

37

Анонимен

преди 5 години

Папта да ходи да си оправя Педофлите в Германия че бройката гъмжи нагоре

36

Анонимен

преди 5 години

До: "Данчо от Елин Пелин" (номер 20)Данчо, уверявам те, че папа Франциск бая се е поразходил, още на млади години.Смятай, след като е роден в Буенос Айрес що чудеса е видял там, София нищо не е!В Бразилия такива бордеи има, че ум да ти зайде, София ще ти се види като Шангри Ла!Там знаеш ли, че полицията е мафиотска организация сама по себе си?Наркотици, оръжия, поръчкови убийства - всичко това е полицейски бизнес.На краставичар краставици ли ще продаваш?

35

Зелка Крадливата

преди 5 години

Аве Папата ние сме насила християнизирани какво идваш да ни гледаш сеира , дали не сме подали на вярата дето са ни я вкарали Византия , пише си в Уикипедия за Борис 1 под Покръстването как българите са стнали християни през 866 г , аре бягай , корабче минава ли

34

Команиз патреот

преди 5 години

Македония е най-старата държава във вселената след Русия и Кирил и Методий са преписали азбуката, която е създадена в района на Охрид.Тоя папата какво разбира?