147

Блокирани сметки

преди 5 години

До "бай ***": Защо страната е в такова положение? САЩ са блокирали сметки на Венецуела за милиарди долари. Това е една от причините. Светът започва да осъзнава доколко световната банкова система се контролира от САЩ чрез системата за разплащане SWIFT. Това ще бъде органичено, но изисква време.

146

Анонимен

преди 5 години

"159, какво са грабили Финландия, Белгия, Швеция..."Белгия - белгийско Конго.Останалите ги къткат като геополитически плацдарм срещу руснаците. Колкото и да грабиш, все се отцежда малко между пръстите за тия, дето са най-близо до теб.

145

Анонимен

преди 5 години

ние сме живия пример, източват ни природните богатства и народа мизерства

144

бай ганю

преди 5 години

ами ако сега тези природни богатства не са в ръцете на американците а в ръцете на управляващите защо тогава народа не е облагодетелстван?дали ще са при американците или при мадуро все тая след като народа мизерстваако сегашните могат да управляват тези богатства защо страната е в сегашното критично положение,пропагандно насаждане на фалшиви страхове у простоватото населие

143

и у нас така!

преди 5 години

Нинова има план и то какъв: Да свали Бойко Борисов от власт!А каква била целта на социалистите? Да си присвояват народните богатства!

142

Анонимен

преди 5 години

159, какво са грабили Финландия, Белгия, Швеция...Няма по-агресивна и войнстваща нация от руската!Деца и жени във военни униформи, пропаганда на ракети, танкове. Противно е.

141

Анонимен

преди 5 години

"За това тези нации като САЩ, западна Европа, просперират и водят целия свят"Просперират, защото са грабили, грабят и ще грабят целия свят докато някой не ги спре. А нещата отиват на там. Да видим как ще се репчат на Китай, а скоро и на Индия.

140

Анонимен

преди 5 години

До Пич А ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА -САЩ ,ДА ЗАПЛАШВА ВСЕКИ ,КОЙТО ИМА НЕФТ И ЗЛАТО И ДА ГРАБИ КАТО ЕСКАВАТОР ,НА ОТКРИТА МИНА

139

запознат

преди 5 години

Те вече им конфискуваха всички пари в международни сметки и резерва който се пазеше в Сащ уж за народа на Венецуела :)

138

Пич

преди 5 години

"първата половина от статията е истината за ситуацията,и престанете да твърдите,че социализма прави хората в страната бедни,прави го ембаргото и изолацията"Хаха, а ти искаш диктаторите като Кастро и МАдурко да заплашват САЩ, да обясняват колко им е прогнила държавата, и т.н., а САЩ да търгуват с тях и да им наливат пари? Това ли искаш?:)) Много сте забавни червените. За какво ви е "западния капитализъм", нали можете сами? Да търгува с Куба, с Русия, със С. Корея.

137

Анонимен

преди 5 години

първата половина от статията е истината за ситуацията,и престанете да твърдите,че социализма прави хората в страната бедни,прави го ембаргото и изолацията на единствената в региона соц страна,също като куба тези страни са остров на справедливост сред морето от капиталистическо неравенство,но тъй като е заобиколено и задушено, не може да осигури на хората това което заслужават,аз съм живял и в двата свята и виждам разликата,и тя е в категорична полза за социализма,въпреки минусите

136

Анонимен

преди 5 години

Природните богатства на Венецуела. Месечна заплата 5 долара. Толкова по въпроса за социализЪма.

135

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН ОКИНАВА бе, другарю двуполов ! За Окинава 1ти говорят . Това на другарите двуполови , като започват да лъжа ,езика им става като на хамелеон ? Ехоо ,другаари двуполови !

134

Пич

преди 5 години

До привет от ГерманияЧовек, няма толкова смешни хора, като червените бедняци. Драпат със зъби и нокти да се доберат до нормални, демократични, десни държави, за да живеят уредено и добре. Драпат със зъби и нокти да отидат на Запад, но в задното им джобче седи снимката на Путин, Меркел е най-голмия злодей според тях. Много тъжна картинка са народняците и шкембе патриотите.

133

Пич

преди 5 години

Ами да ги вземат американците тези невероятни природни богатства, да ги вземат, че поне хората да видят нещо. Защото сега се разказват вицове за това коллко нули има венецуелската валута. Кой ви пречеше до сега да си ползвате природните богатсктва, под мъдрото ръководство на Путин? Кой, извънземните, ЦРУ, рептилите? Все някой им е с рал в гащите на другарите. Те никога не са виновни. А най-лошото е, че и при нас ги има тези настроения. Ама този път са ни виновни НАТО и ЕС. Жалка, тъжна картинка.

132

привет от Германия

преди 5 години

Брее ,американците вдигнали око на природните богатства на Венецуеля ?! Да им се смееш ли на *** амиговци или да им теглиш една майна по испански !А иначе няма да е лошо природните богатства да са в ръцете на кадърни хора , поне така населението в тези райони ще живее добре ! Каква е ползата когато тези природни богатства са в ръцете на некадърници ,тогава всички мизеруват ,вземете за пример русия !

131

Анонимен

преди 5 години

Малее самото споменаване на Трибуквенната абвиатура трябва да се трие,да взимам опорките смешнииии.

130

АнонимеН

преди 5 години

КОЛКО Е БРОЯ НА ИЗНАСИЛЕНИТЕ ОТ ВОЕННИ НА ФАЩ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ :D ГОВОРЕТЕ МИ В ЧИСЛА ЗА ДА ПРЕЦЕНИМ ЗАПЛАХА ЛИ СА ЗА ОБЩЕСТВОТО :DМЪЖЕ, ЖЕНИ, МОМИЧЕНЦА, МОМЧЕНЦА, БАБИЧКИ, ЕДЪР РОГАТ ***, КОНЕ ,МАГАРЕТА, ОВЦИ, КОЗИ, КУЧЕТА И КОКОШКИ БЕЗ КОТКИ, ЧЕ ТЕ НЯМАТ КАПАЦИТЕТ ДА ГО ПОЕМАТ :D

129

АнонимеН

преди 5 години

До ОбективноИ КАКВО КАТО ИМА КОМУНДЕЛЕ!!БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕФТ И ГАЗ , ЧЕ ДА СМЕ ОТ ИНТЕРЕС ЗА ФАЩ!ОСВЕН ТОВА ТЕ ЩЕ СА ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ НИ ЗАЩИТЯТ АКО ТУРЦИЯ НИ НАПАДНЕ!!!НЕ 5000 А 505 ХИЛЯДИ ТРЯБВА ДА СА НАЙ-МАЛКО ВОЙСКИТЕ НА ФАЩ В БЪЛГАРИЯ!!!ВЪПРЕКИ, ЧЕ ДАЛИ ЩЕ НИ ЗАЩИТЯТ ОТ ТУРЦИЯ ПРИ ЕДНО ТАКОВА НАПАДЕНИЕ Е СПОРНО! НО ПО-ДОБРЕ Е ДА ГИ ИМА!

128

Анонимен

преди 5 години

че тези богатства се контролират от народа ни в резултат на социалистическа революция.----------------------ВЕСТНИК РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО ЛИ ЦИТИРАШ ДРУГАРЮТАМ ГО ПИШЕ СЪЩОТО