53

Един от Северозапада

преди 5 години

До демобилизация на БНА По-добре демобилизация на полицията и въоръжаване на населението, промяна в законите, за самоотбрана и носене на оръжие, това ще съживи икономиката-най много лапачи ичма в полицията и жандармерията, които пазят и бършат властта отзад.

52

Анонимен

преди 5 години

"тъй като в последния момент се е оказало, че те не са успели да се подготвят."Готови са за НАТО!

51

демобилизация на БНА

преди 5 години

До НРБ- ето как ще ни се съживи икономиката.....

50

Цвъцко Хапартаментов

преди 5 години

На кое казвате модернизация???

49

няма кой да му служи

преди 5 години

До НРБКъде е народа?- в чужбина!

48

дезертьор

преди 5 години

До Ген. Боцев: МодернизКъде му са бойците? - Офицерите са повече от войниците!

47

Ген. Боцев: Модерниз

преди 5 години

Алооуу ***, да не би да си се сбъркал нещо, не е модернизация,а ликвидация.....Треперите като въшки за единия комат хляб, и сте готови *** да правите на кравопасите, само и само да дотикате до пенсийка и някое бонусчеНИКОГА не е имало на тази територия толкова продажници и изменници, дано спите спокойноЗа да сте удобни на краварите все Русия и комунистите са ви в устата, едните измряха,а на другите изобщо не им е до вашите глупости..Спускайте знамето и да си вървим, това беше......

46

Анонимен

преди 5 години

До 42цитат на коментар от тубата:"нет в Крыму воды, нет в Крыму еды, нет электричества, нет газа, нет продуктов, нет топлива, очень плохо без украинушки. в 2017-ом был в Крыму, все как один назад хотят! и в этом году съезжу, наверно вс еще хуже стало!"анкета по улиците на семфиропол също показва: 50/50 от теки, които отговарят, а тези които отказват е ясно, че искат назад, но ги страх пред камерадните на фюрера са преброени! )

45

НРБ

преди 5 години

Държава без народ и икономика не може да има армия!!!

44

Путин Акбар

преди 5 години

Всички знаят че България в НАТО няма как да се въоръжава с оръжие от страни извън НАТО. Интригата е да се приказва и да се деморализира и доколкото е възможно да я кара на "отлагай и живей". Такава е поръчката на Кремъл.

43

Замислен

преди 5 години

Адски ме е яд, че не запазих линка към едно анонимно проучване сред офицерите в БГ армията от преди 10-на години. Та там смущаващия резултат бе, че : при реални бойни действия, около 90% биха напуснали моментално / дезертирали/ българската армия.

42

Анонимен

преди 5 години

фашиста от кремъл няма да се спред, докато не превземе прилежащата континентална част на крим ... няма да се спре.а няма да се спре по една простичка причина - водата, водоснабдяването за крим идва и винаги е идвала от украйна. самият полуостров е "пустинята на европа"ето защо , за да оцеляят хората физически - или крим ще бъде върнат обратно (пълен крах за "русския мир"), или фюрера ще отиде ва-банк - война за превземане на нови територии!войната е неизбежна просто ... неизбежна!

41

Анонимен

преди 5 години

Да не обратимо е лапането на пари.

40

до 31

преди 5 години

До АнонименВсъщност през ПСВ България побеждава Русия и подписва Брест-Литовския договор като страна победител. Но в края на войната се намесват американците и сме победени както през ВСВ. Утешителното е че Брест-литовския договор е подписан на 3. март, което го прави подходящ за национален празник.

39

Анонимен

преди 5 години

Ще произвеждаме джойнт венчър на гумени уплътнения за Ф-16.

38

Агент Иван

преди 5 години

Мога да ви кажа индианци от резервата, че САЩ никога няма да ви създадат Джойнт Венчър = Споделено Пройзводство . И ТО ТОЧНО НА ВАС , които нямате тежест и стойност за САЩ, И ТО ТОЧНО във ВОЕННАТА Област и ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ДОРИ И ЗА БУРКИНА ФАСО (ГОРНА ВОЛТА) , -- Е СТРАТЕГИЧЕСКА И СУПЕР-ЗАЩИТЕНА ОТКЪМ ИНФОРМАЦИЯ И НАБЕЗИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ .ТА КАКВО ОСТАВА САЩ да си споделя с вас общо пройзводство .

37

Анонимен

преди 5 години

Дойде време пак да купуваме руска техника. Цикълът от 45 години на съюзите ни ще ни вкара в Евразийския съюз с американска техника, която няма да е съвместима.

36

Анонимен

преди 5 години

Без банкет за 6 май няма да минат "роти равнис роти мирно "и после на чеверме

35

Анонимен

преди 5 години

Армията ще се модернизира със сaмолети от Виетнамската война.

34

!

преди 5 години

До ние не сме глупавиПо време на соца Русия беше готова да се бие с Турция до като загине и последния български войник. _____________А сега американците са готови да правят сечено на Русия докато територията е напълно обезлюдена по една от двете вьзможни причини1) Територията до толкова е обезверена че хората масово напускат (справка 9 млн жители през 1989 срещу 6.9 милиона през 2019)2) Руснаците решат да премахнат американските военни бази и оръжия на съответната територия.