6

Анонимен

преди 5 години

Ако някой си мисли че социализмът е виновен за сегашното ни нерадостно положение значи няма никаква връзка с главния мозък.Да се оправдават със събития отпреди 30 години могат само пълни лузъри,деградажи,или индивиди паталогично концентрирани в омраза.Не хора,светът е широк,развива се,за 30 години човекоядци станаха авангардни, цветущи държави.Всичко е въпрос на добър мениджмънт,образование и Върховенство на закона.Властта чрез призрака на комунизма отвлича вниманието от грандиозните кражби сега

5

Анонимен

преди 5 години

До СтаматБегай у нЕкой музей да целуваш скъсаните о..пин..ци и каскети на обирджиите на мандри. За друго не те бива.

4

:(((

преди 5 години

Този вид български граждани успешно са избити след 09.09.1944 г. или са натикани в миша дупка. По същия начин са били изолирани, подценявани, пренебрегвани и оцелелите, създадени и възпитани от тях потомци.За да запълни вакуума, новата власт започнала да раздава званието АБПФК и да узаконява безброй привилегии за децата на носителите на това звание.Последиците от всичко това представляват - образно казано - една гнусна попара, която ние сърбаме и днес.

3

Анонимен

преди 5 години

Да го разкарате този дявол от новините,довел до нещастие маса хора!Симпатичен няма да ни стане никога.

2

Димо

преди 5 години

Велик,много велик БЪЛГАРИН !!! Направил толкова за България ! Единственният действащ депутат записал се доброволец в Балканската война и едва оживял след раняването му при атаката при Чаталджа. Комунистите и на него не простиха.

1

бай Стамат

преди 5 години

като гледам сегашните дрисни-политици и куфарите не могат да носят на Буров.