61

Анонимен

преди 5 години

Впрочем из форума всички се плюят на комунисти и фашисти и почвам вече да си мисля че с това политиката се изчерпва.Значи избора ми се свежда до платена американска диктатура и платена руска диктатура и избор на кого да съм роб и колония.Това ако ме е демокрация имам право за избирам кой да ми е собственика робовладелец.А що да не избера нещо различно от тоталитаризъм крайно десен или ляв.Щото на троловете не им харесва нали.

60

Анонимен

преди 5 години

Това което става във Венецуела е че малко каличесво платени от САЩ радикали се пробват да правят преврат че Мадуро бил диктатор да може а тоя дето го гласят американците какъв мислите че ще е това д следващия фюрер само че фюрера комунист или фашист си е все диктатор.Мадуро крал за Русия.Добре а Гуайдо като краде за САЩ какво ще спечели венецуелския народ.Каквото ние един ч.еп в г.ъза.На Венецуела и трябва друг тип управник но никъде не виждам подходящ такъв само планетни мишки на окупатори.

59

преводач

преди 5 години

Алооооо 51! Всичко това ,което предлагаш е направено от години във Венецуела. Чети! Образовай се. Ама чети на испански, а не на РУСКИ.Интернет и чичко Гугъл превеждат отдавна на български, ако си неграмотен.Чети, дрОгарьо болшевик! Ч-Е-Т-И!!!!!!!!

58

Народен Съд

преди 5 години

Гуино не Венецуелец той е американска марионетка .Както и на нашите ибрици във власта и Боко и Цв Цв и Корнелия итн..... Кръвта на тези хора е на ръцете на САЩ

57

Анонимен

преди 5 години

Ти остави руския *** как унижава българите ми не и много с час по история тогава е бил зает да тегли пари от сметката на Путин че да си купи водка иначе щеше да знае че бе сме били 800 години под робство к че когато ние сме били под робство неговата държава изобщо не съществуваше, а когато се появи не изкара и век и татарите я поробиха.

56

САЩ вън

преди 5 години

Още една държав потопена в кръв от САЩ . Хубавият американец е ............знаете какъв.

55

Анонимен

преди 5 години

ЕТО РУСКИЯТ *** КАК УНИЖАВА БЪЛГАРИТЕ, ЦИТИРАМ ГО :"Те не са стояли 800 годни в РОБСТВО като тебе и прадедите ти........."

54

КОМУНИСТ!

преди 5 години

УБИЕЦ!

53

ПЕНКО

преди 5 години

КАКВО ПО-ЕСТЕСТВЕНО ОТ " ФРАНКИ ПРЕС" ДА СЕ ПОЗОВАВА САМО НА "ИНФОРМАЦИЯ " ОТ ОПОЗИЦИЯТА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА !!! СЯКАШ НА ПРОТЕСТИТЕ НЯМА РЕПОРТЕРИ НА ТЕРЕН ...-" ЕЛЕНОЙОНЧЕВЦИ " -ГЕРОИ НА ИНФОРМАЦИИТЕ И НОСИТЕЛИ НА СРЕБЪРНА И ЗЛАТНА ФИНАНСОВА "ЗВЕЗДА"- НА МЕНТЪРДЖИЙСТВОТО В ПОЛЗА НА ПЛАЩАЩИЯ !!!!!!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Комунист и власт са като кърлеж и тяло .Без кръв не се пускат. Но кръвта да не бъде тяхна.

51

Енгелс

преди 5 години

бяха убити не от режима, а от коварството американско

50

Анонимен

преди 5 години

Мръсният Хари ( Клинт Истууд), който се справяше сам с престъпниците :- Ние няма да позволим това да се случи.- Кои "ние"?- Аз, Смит и Уесън.

49

До51

преди 5 години

Те не са стояли 800 годни в РОБСТВО като тебе и прадедите ти..........

48

Анонимен

преди 5 години

Всичко да тежи на съвестта на властолюбивия продажник Гуайньо. Ако го тикнат на сянка, всичко ще се утихомири. Изменниците-военни ще се покаят или ще избягат в Боливия.Мадуро трябва да се поучи от грешките си, да направи една национализация и богатствата на страната ще намерят своя собственик. Да изиска венецуелските пари от американските банки и да даде на китайците да развият индустрия, те това го умеят много!

47

Анонимен

преди 5 години

Аре и тия като палестинците, пуснаха децата по улиците, че и още презовават за бунтове, после имало насилие

46

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, че последната опция е ЦРУ да ликвидират Гуайдо и да кажат, че е бил Путин, защото той подкрепя Мадуро!А американците когато си бият шута от Европа и Азия, тогава да казват, че Русия и Китай нямат работа в Ю. Америка!

45

Анонимен

преди 5 години

До ЕйЕй, вземи да прочетеш какво е казал Президентът генерал Радев и след това дрънкай празната си кофа! Той е човек на късия, точен изказ, премислен, нищо че е натовски генерал. А в Нейтоу въобще не мислят, само пеят, както размаха палката Диригентът!

44

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Всички жертви се трупат на съвестта на говедарската марионетка Гуйдьо.

43

До Такатака

преди 5 години

Иденце, Путин също е притеснен от похватите на Мадуро, но ще го защищава, защото е ясно, че Гуайно е измислена фигура, подготвена от ЦРУ и върши провокации, дано се накървави и стане съвсем зле. А е зле, защото чавистите оставиха на едрия частник всичко жизнено важно - електроцентралите и елразпределението, аптечната мрежа и куп още неща, с което онези саботират. Чавес искаше да взема от богатите и дава на бедните. Само си докара врагове.Освен блокада, САЩ блокираха $40 млрд!А какво мисли Си?

42

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Всички на съвестта на марионетката Гайдьо.