84

SS

преди 5 години

Ако законните власти във Венецуела искат да нямат повече проблеми с метежника-психопат-марионетка, трябва моменталически да го заловят и набързо ликвидират (напр., чрез "самоубийство"). Празнично, по случай 1 Май. Тоа им е дал им е много удобен повод - не бива да се изпуска такъв сгоден случай да го сготвят..

83

Анонимен

преди 5 години

Преди половин час Мадуро си е хванал самолета и е напуснал страната ...Дали бяга

82

Некъф

преди 5 години

Мъдура колко е долен да тласка народа към кръвопролитие за да лапне властта!

81

Анонимен

преди 5 години

От cвиня мac и от комунист власт се взимат само по един начин с дрaне

80

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е напуснал страната ... ами сега

79

НАРКОМАНА

преди 5 години

СЕ Е ЗАПЪТИЛ ДА КОЛЯ НАРОДА СИ---НИЩО ДОБРО НЕ ГО ЧАКА НАРОДА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРИ ТОЗИ--ЩЕ ИМА НЕЩО ПО-ЛОШО ОТ ЧИЛИ--ДАЖЕ И НА СТАДОНА НЯМА ДА ГИ СЪБИРА--ЩЕ ТРЕПЕ НАРЕД САМО ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА...

78

Анонимен

преди 5 години

Още преди Сащ Виетнамците са изкарали война с японската империя с Френската колониална армия ... Не са мързели и страхливци като боливаристанците а и славяните особено тия на северо исток ...

77

Личен опит

преди 5 години

Този прилича на седесарите някога. Говори за демокрация, свобода, права а всъщност и предлага див капитализъм, амарикански империализъм и робски труд....

76

Анонимен

преди 5 години

Путинопитeци толкова ли не загрявате че накрая ако трябва ще влязат Америкаците и ще обесят Мадурко сред руините на руското посолство...Дадеви се шанс да се разкарате тихо Сега ще си заминете позорно с наритан руски диpник

75

tiknete go

преди 5 години

...tozi amerikanski "democrat " v zatvora be !!!

74

Анонимен

преди 5 години

Злото трябва да се изтръгне от корен Москва трябва да изпарена

73

Стреляли...

преди 5 години

..срещу протестиращите с бойни патрони и няма нито един убит? Уаууууу, тези наистина ни вземат за мезе ;)

72

Анонимен

преди 5 години

Ало, ЦРУ-ТО много изтъркани понятия слагате на операциите СИ"СВОБОДА", пробвайте с "СТАНЕТЕ НАША КОЛОНИЯ И ВСИЧКО ЩЕ Е ОК",може и венецуелците да се вържат, при нас например сработи перфектно.

71

Бай Иван

преди 5 години

Гуйдко ще бъде използван за чуждите" демократични" цели и след това на ***, но няма да се стигне това, защото ще бъдат пометени той и всичките подлъгани да участват в този фарс ;) !!!

70

Анонимен

преди 5 години

"Лидерът на опозицията във Венецуела Хуан Гуайдо призова демонстрациите срещу президента Николас Мадуро"Ето- даже и Днеса вече загряха, че с Гуано е свършено. Почнаха пак да го наричат "лидер на опозицията", а Мадуро- президент. Само вашингтонските тролчета още не са го проумели, но те винаги загряват последни. Със Сирия беше същото, трябваше няколко години да им набиваме фактите в главите, докато разберат, че Асад няма да падне.

69

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо, всъщност зове да му спасят живота като превърнат страната си в колония, защото не успя да свърши мръсната работа и знае, че в един момент ще стане излишен за господарите си.

68

Анонимен

преди 5 години

Икономиката на страната се свива с 18.6% през миналата година. През 2017 г. брутният вътрешен продукт е с 35% по-малък от 2013 г. и с 40% по-нисък в БВП на глава от населението.През миналата година инфлацията възлиза на 800%, а прогнозите са тя да достигне до 1600% до края на 2017 г.Къде отидаха парите на мадурникас за 3-4 год ???:)

67

Другарки засраметесе

преди 5 години

Вие си вижте наще Червени Мадурцидето ви крадат с няколко милиарда всяка година. Да ги изброявам ли?? 100 милиарда от масовата приватизация, 15 милиарда кредитни милионери, 20 милиарда Куфарчета за "Олигарсите" , 1 милиард годишно от земеделски ренти, 1 милиард годишно от спрени лихви по кредитите, 4 милиарда от КТБ, 60 тона злато раздадени на червената Армия. 4 миарда всяка година от намалени заплати и пенсии. Милиарди взети от пенсионния фонд 45 година и подарени на другаря Сталин и т.н.

66

Анонимен

преди 5 години

Забелязвате ли, в статията не се споменава и веднъж думата "демокрация". Помпейо и кучето му на каишка вече даже не се прикриват какви са.

65

АнонимеН

преди 5 години

2019-ТА И 2020-ТА СА ПРЕДВИДЕНИ ЗА ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА!!!2021 ДА СЕ ГОТВИ РЕЖИМА В КОМУНДЕЛО РУСИЯ И ТАМ ИЗБОРИТЕ СА НА СЛЯПО БЕЗ ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ! КВОТО ИМ СКИМНЕ КАТО РЕЗУЛТАТИ ТОВА ОБЯВЯВАТ И ПРОВЕРКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ!