19

Анонимен

преди 5 години

До 17 Папата е еретик ,Радев е православен и няма място в гнусната *** свита на папата.

18

Анонимен

преди 5 години

До 19Става въпрос за Радев, че с за него по-"свято" е кремълското ченге Гудяев, отколкото Папата !

17

Анонимен

преди 5 години

До 17.Става дума за папата бе човекКакъв Радев те гони тебе???!

16

Анонимен

преди 5 години

Папата не бръсне Радев за слива,...той е към стадото на кремълската "патриаршия, клисар на КГБ попа Гудяев !

15

Анонимен

преди 5 години

След смъртта на Йоан Павел втори.Не признавам никакви папи! Изобщо няма да го отразя тоя! -:)

14

Анонимен

преди 5 години

Миещият краката на мигранти пристига с обкръжението си от педофили. Навремето е бил слушалка на службите на режима в Аржентина, днеска идва на посещение с отбрани родни продажници.

13

Anathema

преди 5 години

Ще гали ли тиквата този път или само един зад врата?!?

12

Анонимен

преди 5 години

До ДодоБъркаш Додо, папата е супер як, така каза Гала в "На Кафе", а тя най-добре знае!

11

Киро Х

преди 5 години

Къде са сега "патрЕотите" - Каракачан Шкембелийски, Джамбазки и т.н. да организират протест срещу посещението на сатаниста Франциск, което е поругаване на православния български народ, както и срещу всички останали деноминации християни в България, вкл. католици, защото той не е служител на Бог, а на дявола!?

10

Додо

преди 5 години

До евреина ПасиАбсолютно! Самия факт, че Сюлейман Паша, известен и като Соломон Паси е замесен в тази визита е самодостатъчен да се разбере, че визитата е заплаха за Българите! Не бива да се допуска! Католическата църква е пропита, отровена и тотално завладяна от илюминатите-сатанисти от синагогата на сатаната оt 1958г, когато Папа Пий 12 (последния истински, легитимен папа) е отровен. Много милиони католици по света знаят истината и се отричат от този луциферист.

9

Сандо

преди 5 години

Къде го днешният Сергей Антонов?

8

Додо

преди 5 години

Има ли вече организирани протести срещу визитата на този Сатанист? АКо не, крайно време е Българите да се организират и да не допускат визитата му, колкото и да реват от Брюксел. Това не е християнин, а служител на илюминатите-луциферисти и идването му в Родината няма да донесе нищо добро! Анатема!

7

евреина Паси

преди 5 години

я докара тази католическа *** в България - евреите да си го гледат,да го зведат на паметника на Рейган дето го построиха за да унижават Българите

6

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее тоя Папа ако си размаха ушите и ша хвръкне бе...ама какво да прави и той човека, тая тежка капа дето я носи, все трябва да са крепи на нещо и ако са му по-прави ушите, ша му падне пред очите и нищо нема да види бе.Папска му работа, ама да знай, че аз няма да ида и колкото и да ми са моли хич няма да стане.Да седа диван чепраз не ми е здравословно и викам, да идем със жената де, в некоя от тия къщи за гости, та малко да погостуваме и да видим с какво ша почерпят домакините де...На ужким бе!

5

Иван

преди 5 години

Дали ще погали по главата ТИКВАТА от Банкя !?!

4

Анонимен

преди 5 години

"За да може всички желаещи граждани и гости на София и град Раковски да посетят събитията от програмата на Светия отец,"Какъв свят отец е тоя доносник бе, по времето на диктатурата на Видела в Аржентина, с доносите си е вкарал 8 души в лагерите, двама от които и до днес се водят безследно изчезнали.

3

Анонимен

преди 5 години

Искам да ми умие краката.

2

Няма ли да отиде

преди 5 години

в зиганската махала да поизмие краката на "бежанците"

1

Гнус глобалистка

преди 5 години

да посрещнем тази глобалистка толерастка лихварска юдо-масонска твар подобаващо - с развалени яйца и домати !!!