59

Край

преди 5 години

Идват полицайте с опел астра 2003г. - респект НУЛА. Ромите са с по-добри коли - популизма голям за това така.В САЩ при обаждане отиват 3/ТРИ/ джипа Форд експлорър с по 2ма. полицай с пищови като гаубици.

58

Жоро

преди 5 години

Само ВМРО. Вярвам в тази партия. Само те могат да решат проблема с битовата престъпност в България.

57

Анонимен

преди 5 години

Перверзия

56

сминдух енд чесън

преди 5 години

Концепция,че той е вицепремиер,кога ще има повече власт,по скоро подобно на останалите екземпляри реши да направи на терасата си паспортно бюро,ама го чака голяма изненада.

55

шопарски

преди 5 години

Този другар на снимката трябва да спре да л,апа кюфтета и пържоли.

54

Гошо

преди 5 години

Така ще бъде .Щом можеш да не плащаш ток,вода.няма,плащане на данъци,актове и всичко е музика и танци,а освен закони имат само привилегии,защо да се спират пред една патрулка.Даже таксата прикачване в ЧЕЗ е с различна цена за плащачите,ние и друга за индийците.Аршина е различен,както е различен в правосъдието,съда и законността.Нека този аршин работи с пълна сила за политици,депутати и министри.Колкото до ВМРО,там е само прокламации, дегубене,сладки приказки и тънки мезета в хладни механи/

53

Наздраве симпатяги

преди 5 години

Никой няма вина че българите не са задружни.Погледнете ромите бре.При проблем за 10 минути се събират над 100 души.Българинът на масата се прави на голяма работа на дела е кръгла НУЛА.Така че всеки народ заслужава съдбата си.Вашите деца и внуци ще робуват в чужбина за слава.Кой разбрал-разбрал.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47 Как да нямат постижения-виж световно неуки и неизвестни неграмотници влезнаха в политиката.Обогатиха се за вечни времена, защото те ще живеят с камъните !Иначе за нещо полезно за България и българите ,ами няма такова или аз не се сещам.

51

ШМАТКА

преди 5 години

Ха ха ха ха !Жалки политически мижитурки,когато ви дойде яйцето на г.ъ.з.а тогава се сетихте да тръсите гняздо да го снасяте! И да питам що само сте загрижени за животите на полицаи и военни,а народа????Ще отговоря- той за вас е само средство за забогатяване и изборна маса с която да си узаконите фалшивите изборни резултати!

50

V

преди 5 години

В ЕС е много по лесно да унищожиш някого демократично с двойни стандарти при най важни документи ,отколкото да накараш ром да плаща наем .Тоест парите на ромите са защитени по добре от живота на другите.ЕС е просто един тоталитарен репресивен апарат .И всички закони защитават ду.шмана облечен с власт пред живота на много хора .Хага не е вкарал в затвора нито един ду.шман .Като така дава зелена светлина над рязането на ръце с ,,демократични,, средства и само на българи .

49

Анонимен

преди 5 години

"" Проблема на демокрацията е че АКО се развие ... ""................значи според теб Западна Европа, Америка, Канада и Австралия имам голям проблем, а ... Северна Корея, Венецуела и Русия са на върха на щастието ?Не искам да звуча грубо, но ... хора като тебе които (извън трудовете на Тодор Живков) не са прочели една книга през живота си, не бива да философстват или гласуват, защото резултата е плачевен ЗА САМИЯ ТЕБ. През 44-та взехте властта и - виж резултата!

48

Анонимен

преди 5 години

Тая негова концепция се вкисна ,като оцет .Само бръщолевене и заклинания . А и Джамбазки дето ни го пробутват пак, не гласува против Истамбулската конвенция и по рано против строежа на паметника на американските летци и провеждането на гей паради/о.гия / в София .

47

Анонимен

преди 5 години

До новите българиЩом Орбан им намери цаката, значи и ние можем!

46

Анонимен

преди 5 години

Някой с няколо думи може ли да отчете какво точно са направили тези псевдопатриоти за годините във властта?

45

Анонимен

преди 5 години

Концепцията на Възраждане за индианците най ми харесва. Тоз да каже от неговата партия как заселиха джипситата в Войводиново.

44

новите българи

преди 5 години

Е сега като ни направят две вдигания на тока едното тези дни др.края на есента ,като на зачешат с нови данъци--КОСВЕНИ --защото каква е тази фиксация на тема автомобили дето постоянно притискат и измислят ново дране с цел и коли да не караме и да не им пречиме на баровците по улиците......след тока всичко ще скочи ,инфлацията е убила всякакво скачане на заплати за 2-год напред--- ТА точно това е пътя да бъдат изгонени от тук и останалите упоритковци , а Каракачан пази правителството !

43

Анонимен

преди 5 години

Проблема на демокрацията е че АКО се развие някакво богатство в държавата, веднага плъзват ,които обещават всичко само за да бъдат лигитимно избрани и след това натрупаното богатство, дали парично или културно бива плячкосано от лигитимно избрани. Факта че има демокрация автоматично означава че евентуално *** ще пируват на гърба на основата. Геи права, ромско кокрене, пилеене на народни пари......

42

новите българи

преди 5 години

Това чакат той да се опита да реализира концепцията си и от ЕС да ни спрат и тока и водата за малцинствата в ЕС има наднационални закони който ние сме се съгласили да спазваме--във Войводиново бутнаха някой-друг картонен субект ,но сега има нота да им бъдат построени нормални къщи --след това следват санкции и глоби --та по добре да построят нови къщи и така...каквото и да си говори той --минава през европеиско сито-специално за малцинствата ..

41

новите българи

преди 5 години

ме кефят как не бръснат никой--незнам за неговите концепции ,ама опасността да бъде интегриран до 10-тина години си е напълно реална ,ако той и др. не духнат със спестеното в чужбина..

40

Анонимен

преди 5 години

Така е като българите изчезнаха, а ромите се размножават заради дългосрочната антибългарска политика водена в медиите и правителствата...Плодовете са виждат на яве. Сега остава саботажниците които водеха антибългарската политика да се изнесат от бг и да гледат отстрани процеса на разруха. Поздрави съботажници!!