55

Анонимен

преди 5 години

Boje, Boje, Boje, Gospodi, mili Gospodi, slava tebe Gospodi, kak govoriat s naroda si suveren i rabotodatel tesi bulg arski generali....sram i pozor....bez nikakvo obrastenie, tolkova bezsardechni bezchuvstveni jestoki roboti...

54

гневен

преди 5 години

Като видя комунист със свещ и застанал до свещеник, ми се повръща. Кога ще се извинят за атентата в черквата? Кога ще се извинят за убитите без съд и присъда? А иначе за свещта са първи

53

Анонимен

преди 5 години

Радев се пребоядисва като великденско яйце. Каква вяра може да имаш на такъв човек?

52

Василев

преди 5 години

Аз ще гласувам за Бати Бойко и ГЕРБ, защото знае как се носи отговорност!Дъщеря му е в България, а не като на Нинова сина в САЩ, чисти редиците от съмнения за злоупотреба с власт, а не както Нинов, да назначава Йончева за кандидат-евродепутат, и плюс това ще купим американски самолети, които са страшилище за руските, и могат да носят ракети, които поразяват всякакви цели и може да пратим една в тоалетната на Кремъл, когато малкото злобно Дждже а.ка, след като цяла вечер се е мушкал!Дохърти!ЦРУ

51

Щерева

преди 5 години

селяни прости, явно е нормално обръщение за тази медия...........

50

Анонимен

преди 5 години

Вадилев е прав. Но има един момент, че някой още са в колектива и така си карат 30 години. И добре разбират, че излезат ли от колектива са никой, отговорноста ще им е трудно.

49

Василев

преди 5 години

А за да носиш отговорност, се иска да имаш вътрешен светоглед и съвест за това, кое е добро и кое е лошо, а не какво пише в Библията или Корана!!!Всеки човек усеща кое е добро и лошо, но не всеки има смелост, да поеме по-трудния път!!!Никога няма , да се научете, че всеки човек, всяко човешко тяло и дух е енергия и излъчва или положителна или негативна енергия!!!Вие сами изберете по кой път ще поемете!!!Хем сте алчни, хем сте некадърни и прости!!!Лоша комбинация!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Активистки некви важни - та важни! дават личен пример ,я по добре недей

47

Василев

преди 5 години

Сега живетее в демокрация , селяни прости!!!Вие преминахте от едно колективно безотговорно общество , като комунизма, в едно общество , където личния пример и отговорност трябва да бъде поставена на пиедистал, за да може да имате напредък, иначе ще се въртите в един омагьосан кръг!!!Всеки трябва да носи отговорност, а не правейки грешки, да ги замита като се моли на Господ, да му прости!!!Животът е жесток ,селяни прости, казах ви да се научете да работите качествено и ефективно!!!Морисън!ЦРУ

46

Нико

преди 5 години

Не се учудвайте че атеисти като петков радев и подобни червени *** се кръстят на Великден Комуниста е нагъл и лукав до мозъка на костите си За власт и пари ще се съюзят и с дявола Бог да пази България да не я възседнат пак тези неверници Амин

45

Активист на БКП

преди 5 години

Другарят Радев е надеждата ни да се отървем от мрачното ГЕРБЕРСКО робство !!!

44

Анонимен

преди 5 години

До 46. Прав е Василев. Личен пример в семейството се отразява положително на децата. В домът се научават на честност, труд , ред.

43

Анонимен

преди 5 години

Прав е Василев. Личния пример е едно. Съвсем друго е когато трябва да се съобразява с политиката на партия далеч от християнството. В Бългапия БКП ни даваше пример как да се постъпва с духовници извън политиката.

42

Анонимен

преди 5 години

Абе Василев ти пъ кой си да даваш личен пример ? и да се бъркаш в работите на хората

41

Анонимен

преди 5 години

Зада си във воено училище за пилоти. Задължително се изисква родители и поръчители в ония години да са БКП и се казваше "образцово семейство" партиен член на БКП.

40

Василев

преди 5 години

Дайте личен пример на синовете и дъщерите си, за това кое е честност, кое е справедливост, кое добро и кое е лошо,как да защитават родината си, така както ромите дават за пример на децата си как се мрази държава и народ???!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

39

Ра40

преди 5 години

Аз не знам за какви усилия говори тоя. Той нищо не е направил за този просперитет. Хрантутник....хейтър

38

24 недей,грехота е

преди 5 години

Ти за първи път ли виждаш богослужение за Рождество Христово и кой и как присъства.Не се излагайте на този свят ден ти и подобните ти. Президента е атеист,както и присъстващата по протокол клика.А Румен Петков и Камен Пенков бяха ,,черешката на тортата" сред вярващите.Поведението на всички тези невярващи хора беше комично и видяно от всички които бяхме там...Както м/у впрочем бешес П.Младенов,Д Джуров,Луканов,Първанов и всички за които религията беше,,опиум за народа",а влязоха в храма без срам!

37

Анонимен

преди 5 години

червеношапковци са НАЙ

36

Василев

преди 5 години

Много ми са интересни сегашните политици, които в миналото са били пълни атеисти, даже са донасяли за техни колеги, а днес на първите редове и целуват ръцете на поповете!!!Животът не е това, което си мислете!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!