304

Анонимен

преди 5 години

А , не така. Като сте от ДПС не черни човека. Има си институции на заплата и техно право е да съдят. Може да коментираш , но не и да насаждаш омраза и лъжи.

303

Анонимен

преди 5 години

Уууууу Наглец! Ще изкара бащата, че сам е убил бебето си. *** олицетвотяващ цялата политическа класа в България.

302

ПИСАНО Е

преди 5 години

НЯМА ПО ТЕЖКА ПРИСЪДА ОТ ТАЗИ В УМА - ТИ СИ УБИЕЦ , МЕСТАНЕ И ТОВА ТЕ ПРАВИ ПРОКЛЕТ ДО 9 ТО КОЛЯНО ! ЗНАЕШ ГО , НЯМА КАК С ПАРИ ДА ГО ПРОСТИШ ! НЯМА КАК ДА ВСЕВИШНИЯ ДА ГО ПОДМИНЕ ! ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО Е ПРОШКАТА - ПРИЗНАВАЙКИ ВИНАТА СИ ПРЕД ТОВА СЕМЕЙСТВО ! ПОИСКАЙ ИМ ПРОШКА ! АКО ИМАТ СИЛИ ДА ТИ Я ДАДАТ ! НЯМА НАЧИН ДРУГ ДА ИЗЧИСТИШ КАРМАТА , НЕ ПОДМИНАВАЙ ТОВА , ЗАЩОТО ДРУГ ШАНС НЯМА ДА ИМАШ ! НОСИШ ПОГРОБАТА НАД ПОКОЛЕНИЯТА ! И СЕ РАДВАЙ АКО ТИ Я ДАДАТ ! РАДВАЙ СЕ ! ГРЯХОВЕ ИМАШ МНОГО ПРОСТО

301

zetor

преди 5 години

Трябва специално разследване, да се установи тия "българи" как получават Свидетелства за управление на МПС! Тая сутрин също има инцидент такива/"случайно" не са споменати имена/ в Румъния!!

300

Анонимен

преди 5 години

А защо си се заключил в колата? Страх. а? И сега какво? Чакаме корумпираната съдебна система да те глоби за сто лева ли?????????

299

по етапен ред

преди 5 години

Местане, признай си.Признай си и ще ти олекне. Може и прошка да получиш за деянието си. Призат грях е половин грях. *** извини се на семейството, помогни им материално и морално. Признай си греха, *** при прокурора кажи му ,че приемаш вината и си готов да приемеш присъдата и виж всичко ще е наред.Така народът те мрази, съвестта те тормози, нямаш лице да излезеш пред народа. Бъде доблестен и смел мъж, недей да се изявяваш като страхливец и лъжец, който се стреми да спаси кожата си, не ти отива...

298

ma4enik

преди 5 години

А ве ***, гадно влечуго, аве подлец, нагъл предател на собственния си народ и Родина. Аве долен ***, да беше слязъл от колата и да беше помогнал на пострадалото семейство, да беше потърсил тел.112, може би детето можеше да се спаси. А тези които винят семейството загубило детето си нямат срама, не са хора. Човек трябва да има свян и доблестта да признае греха си, за да може да получи прошка. Този *** едва ли не ще тикне в затвора бащата на загиналото тебе. Имай срама бе Местан, имай

297

Анонимен

преди 5 години

До309. Значи той е крал а ти и от ДПС не сте крали. Е как да знам , сак е?

296

Привет от Анкара

преди 5 години

Ааа правят ти пропагандата и отвън границите. Май не са забравили продажното ти деяние преди години. Знаят,че си верен суга и като псе въртиш опашка и чакаш да ти подхвърлят късче хляб.А срещу това късче хляб би пребоядисал майка си за да можеш да я продадеш пак на баща си.Толкова си долен,страхлив бездушен,без характер,без капка срам и доблест. Местане, ти наистина не си човек. Катастрофата е едно предупреждение за тебе и околните ти но ти не го разбра. Жалко за детето,то ще идва в сънитата ти.

295

минаващ

преди 5 години

"Чужд грях било". Пожелавам ти и ти да загубиш най-ценното-детето си и отсрещният да казва,че детето ти има вина. А тези поддържници на този изверг и лъжлив политик, които се стремят да отвлекат вниманието на читателите в друга насока и вас да ви сподели същата участ на загиналото дете. То политика бива бива амма чак пък толкова върву пролята кръв политика не бива, още по-вече на едно невинно 6 месечно бебе. Местане ти имаш много крадено, сега е време да ги даваш и да плащаш за това крадено..

294

М.ж7.

преди 5 години

Лъжец и страхливец.

293

Анонимен

преди 5 години

Да плати 500 000 лв кръвнина на семейството , това влечуго.

292

Анонимен

преди 5 години

За вас всичките един по-голям МЕСАТАНски другари.

291

Тъжно е ....

преди 5 години

Това влечуго трябва да търка нара по в 20 години ....

290

Анонимен

преди 5 години

Все повече се убеждавам, че в това ПТП. Двамата участника , като водачи и третия АПИ имат определени отговорности. Като на Местан процента е най малък.

289

Анонимен

преди 5 години

Кано гледа снимката чукнат калник в десно и колата - BMW да отиде в канавката и да се обърне. Вина си има и водача на BMW , както и АПИ за неподдържано кръстовище със слаба видимост.

288

мулекулата е дълга

преди 5 години

преди 30 години всичко стартира от Киро Маричков-плайгиейтъръпосле се заредиха други докато изгреят звездите на Плевналиев, Москов и Местан, все нещо децата им виновни и собственните и чуждите, аман аман аман

287

Панчо

преди 5 години

***, долна твар! Животно! *** до ушите и той може да има някакви претенции към някого. Продажник. В затвора му е мястото и то незабавно. Незабавно, защото е убиец на деца.

286

zetor

преди 5 години

Не знам, някой правил ли е статистика, но процентно катастрофите с водачи от този етнос са много по-високи!! Само си припомнете, колко от тях изгинаха по Европа, спрели в аварийна лента/по навик от Бг/, някаква кметица съпруга й, също беше преминал в лява лента и т.н.

285

опит

преди 5 години

Неделен, млад водач с BMW на път с предимство. Е никой няма как да ме убеди че е карал като пенсионер с 50 годишен стаж като водач.