7

Богати сме

преди 5 години

Нали бяхме много обеднели ...пък то народа харчи на поразия

6

Анонимен

преди 5 години

А на бас,че са по-малко.От вчера ги дебна по магистралите и така ще е докато се приберат.Даже ще знам и колко са похарчили и за какво са ги похарчили и какво са яли и къде са спали.Щото съм "експерт".

5

Анонимен

преди 5 години

Провинциалистите потеглиха към родните колиби.

4

Анонимен

преди 5 години

Всеки път трите задължителни новини по празници: колко тръгнли на път и какви задръствания имал, колко ще ни излезе празничната трапеза и колко е изгубил онеправдания бизнес от дългите почивки.Всяка медийка го има на сайта си

3

Анонимен

преди 5 години

Свързват празниците с ядене и пиене, което няма нищо общо със същността на християнските ценности. Хора, вършещи ежедневно грехове изведнъж стават вярващи по Коледа и Великден....Лицемерие!

2

Анонимен

преди 5 години

Как пък ги преброиха предварително и тия за чужбина и тия в България.Сега остава да кажат и колко пари са похарчили,вече.Ох,аман от "експерти"

1

Анонимен

преди 5 години

Никой не го интересуват някакви средновековни християнски религии, които връщат нoрмалните хора в каменната ера! Като видя някой в коментари да ми се прави на християнин и да защитава тая пpocтотия и още от началото вече знам, че този човек е с IQ на медyза.