140

ннннн

преди 5 години

,,Страхотно,,...то и качеството им на работа ще е от ден до пладне!

139

А?

преди 5 години

В цял свят държавите защитават правата на работниците си като НЕ НАЕМАТ чужденци. У нас пак сме наопаки. Що бе, не се ли оядохте и накрадохте достатъчно бе? Къде са законите, които ЗАБРАНЯВАТ такъв внос на работници? Ще вдигнете заплатите бе, алчни "бизнесмени", няма да клинчите. Като вдигнете заплатите и ще видите, че всъщност ИМАТЕ предостатъчно работници!

138

Waffen SS

преди 5 години

""Предложение: Внос на строители от трети страни заради дефицита им""Ще е много занимателно .Този внос на страителни работници,комбинация с нашето родно ДНСК,които даже не знаят какви разрешения раздават,ще гарантират на бъдещите собственици на апартаментите незабравими изживявания.Всички помнят кориозните случаи с усвояването, по програмата за саниране.То текоха покриви,то слаб вятър отвяваше цялата изолация,то поставената дограма не можеше да се отваря,а ако се отвори не се затваря.

137

крадат милиарди

преди 5 години

Прокуратурата да провери дали крадците от Министерство на замеделието още подаряват обекти вкл хотели и къщи за гости с джипове и басейни на избраници по списъци.обектите се изграждаха с ограбени милиарди от народа по нагло престъпна програма ОПРазвитие на селските региони

136

Спрете ОП

преди 5 години

Нагли престъпници на власт крадат милиарди от народа които се перат през Оперативни програми на доказано престъпни министерства и ведомства.Нагло ненужните обекти изградени о супер високи корупционни цени носят милиарди левове щети на народа годишно вкл заради непосилни лихви..Само за едно малко сметище крадците на власт са ограбили от народа над 47 000 000 лева.Лихвата годишно за тях е над 5000 000 подават от уникреди

135

Абсурд

преди 5 години

Докъде ви докара алчността,хак да ви е,тепърва ще потъване,ще ни молите да работим,краката ще ни целувате,защото вие зависи те от нас,ние ви правим богати

134

Waffen SS

преди 5 години

Ама как страна от четвъртият свят ,като България ще внася работници от трети третият свят.

133

Анонимен

преди 5 години

Правителството да влезе в преговори с Ким Чен Ун, той ще достави нужните работници и то на конкурентни цени дори за най-изпадналата африканска държава. От българска страна се иска само да охранява корейските роби да не избягат от концлагера в който ще бъдат настанени и да се гарантира на рободателя че робите няма да имат свободен достъп до медиите и българите за да не бъдат идеологически разлагани. Другаря Путин преди 2 дни договори 10 хиляди бройки.

132

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стане този номер НЯМА КАК ДА ЗАМЕНИШ ЕВРОПЕЕЦ ИЛИ АЗИАТЕЦ с някакви от ТРЕТИЯТ СВЯТ..Образование, Култура и най-важното - коефициента на интелигентност IQ-to.

131

дубай ай

преди 5 години

за 30 години почти над два милиона ги нема така че скоро и от улицата ше прибират за по хилядарка зплата въпреки че шефа днеска вика ми те не идват е как да доиде сервитиор за хилядарка като това е минимума за София ? неможело д аги земе от улицата искал сигурност а кво предлагаш хартики ден за ден ...

130

тъй тъй

преди 5 години

бизнеса търси работещи българи ...пише го и на саита на един университет защо ли >

129

Анонимен

преди 5 години

Хехе,радост за моите уши,поредния бранш в който ще има фалити заради липса на кадри,ами кво да се прави махалото се залюля в обратната посока,айде сега под вода !!!

128

Анонимен

преди 5 години

Трагикомедия! B.ULGARISTAN

127

Анонимен

преди 5 години

Трагикомедия!!!!!!!!!!!Ще трябва да плащаме и на преводач при строителство или ремонт на домът си!!!!!!За качествато и гаранцията на услугата да не говорим!!!!

126

Мазна Шваба

преди 5 години

До ТонкатаИ да ти бяха казали,къде щеше да се скриеш? От това бягане няма. И не си мисли,че само ние го отнесохме. Запада също. Човек си плаща винаги на майката природа,след като живее толкова неразумно. Дадох ли ти причина за размисъл? Ако не си за съжаление.

125

Анонимен

преди 5 години

А не може ли вместо да си внасяме работници, да си внесем работодатели от Европата? Те работници веднага ще се появят, като дойдат истинските работодатели.

124

Шваба

преди 5 години

До Анонимем111Ти май не виждаж,в омразата си,че Сталинизма го доведе най-алчната и болна нация-германците. Чети история и не дрънкай глупости,че си смешен.

123

Мс

преди 5 години

А когато лъгаха фирмите работниците преди години беше добре ся няма строители ,няма и да има

122

Анонимен

преди 5 години

"В България има огромен резерв от работна ръка - ромите."Там, дето Ромул е минал през строителството, бягай по-далеч. Изразът "хубава работа, ама ромейска" в случая просто кове. С тесла.

121

Бабу

преди 5 години

Много добре е това. Нашите строители поне да се научат как се работи а не да се подпират. Сложат 10 тухли и почват ама дай 50 дай 80 лв. И да не казват че са майстори..по всичко.