71

Анонимен

преди 5 години

Пфуу поне да беше надул до 220 за 100лв отгоре оня ден посаха за някъф с 260км за 1500лв *** явно му фръка колата а тоз само 160 то и аз с вектрата ше го напрая

70

ШМАТКА

преди 5 години

А бре, ей шемети, не ви ли стана ясно, че в нашта тикволандия всичко е разрешено и най-големите дивотии са героизъм,но за тях няма наказание, защото са все ''силно наши хора''!

69

ДжЪгитЪ

преди 5 години

И смятате, че тоя ще го изплашите с 1350лв. ?! Кво си викате :"Нека му.ДА ПЛАЩА И ДА ГЛАДУВА!"Не, мили, мои. За тоя тия пари са "пари за цигари". За този трябва затвор, защото дечнието му се равнява подотвяне на терористичен акт.155км/ч в наслени място е опит да се отнемат животите на повече от един човек. И най-вече, да се разследва от къде има такива доходи, че да и позволява такъв начин на живот. Колкото до глобите, те за вас и мен. За тоя 1350лв е все едно не е глобен! Схващате ли разликата

68

Vassil Kostov

преди 5 години

Няма да коментирам коментарите!яяя Само малко факти!Top 10 Countries w/ the Best Quality of Life (2018)#1 Canada#2 Denmark#3 Sweden#4 Norway#5 Australia#6 Switzerland#7 Finland#8 Netherlands#9 New Zealand#10 GermanyТа в КанадаDemerit Points by Speeding Range0 15 km/h over the limit 0 demerit points 16 - 29 km/h over the limit 3 demerit points 30 49 km/h over the limit 4 demerit points 30 Day Licence Suspension for G1 and G2 drivers 100% Insurance increase 50 km/h over the limit 6 demerit points 30 Day S

67

aa1830

преди 5 години

Журналиста, измислил заглавието на статията и ако има диплома, то може да се избърше на правилното място с нея! Ако не е журналист, то някой от началниците му да го направи!

66

киорсуфра

преди 5 години

на жремето има6е слу4аи ж Испаниа.6офиор кал с са6тата скорост.Бе6е осаден на 10 години сатвор плиус глоба от150000 евро,пойиснено отнемане на книжка и конфискациа на ажтомобила.Но да не сабравиаме 4е ние живеем в страна на абсурдите.Хора исвар6или ПТП 6те по4нат едва ли не да садиат потарпев6ите.6те им налагат ниакави гаранции смехотворни суми са техниа джоб .

65

Анонимен

преди 5 години

Камерите ме радват. Щом толкова кухи *** ревнаха значи поне те си вършат работата.

64

неграмотен журналист

преди 5 години

Алоо журналиста, какъв ДЖИП бе! Колате дето е дигнала 266км/ч е Porsche Panamera! и най-вероятно е била с най-големия мотор Panamera Turbo S! Jeep, СУВ и друго такова ще му е доста трудно да вдигне повече от 250км/ч. Повечето са ограничени на толкова. Дори и Cayenne Turbo S ще се озори..

63

BMW

преди 5 години

До АнонименИ моето 22годишно БМВ 520i също има темпомат, haha

62

Тео

преди 5 години

Явно бай ти *** не може да се научи с добро! Трябват камери, които не могат да казват "кво ша прайм ся", и да пращат автоматичен акт на собственика .Бай ти *** го е яд, само като му бръкнат в джоба! А роднините реват, като бай ти *** с такава скорост се удари в подпората на някой мост, къща или дърво и две бригади часовникари не могат да го съберат! Бай ***! Изчезнете от лицето на земята или се възпитайте на отговорност!

61

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 58Сега разбрах,че автомобил,движещ се с по-висока скорост има по-къс спирачен път,от автомобил,който се движи по-бавно със ...цели 100км/ч.Затова всеки ден се прескачам по пътищата с не.н.ормал.н.и.ци,които бързат да станат донори.

60

Анонимен

преди 5 години

моето аудиQ3 се настройва от волана на разрешената скорост 130км.в час и нито подавам газ нито нищо.то си потдържа скоростта която задавам и няма глоби.камери.дебели тюфлеци да питат "кво прайм ся"

59

Анонимен

преди 5 години

До Мнениепречи ли ти, че някой говори така?Ще го биеш ли?

58

Мнение

преди 5 години

Хм, до кога ще казват на колите с висока проходимост-джип? Научете се, че Jeep е модел автомобил, и не може всички коли да се слагат под един знаменател! Единствено в БГ, така се говори, което за мен е супер неправилно!

57

Анонимен

преди 5 години

Не е проблема скоростта а опитноста.В Германия има в пъти повече магистрали и едва ли има повече жертви от тук заради скоростта.И повечето от вас едва ли са карали висок клас автомобили или със скорост 200-250 300.Ако нисък или среден клас кара с 140 а висок клас с 240 по бързо като време и спирачен път ще спре по високия клас автомобил заради по ефективните спирачки.От опит го казвам.

56

До ДИВАК

преди 5 години

Уважаеми г-н Дивак, много впечатлявате с убедеността си, че ако вкарате с камък един джигит в катастрофа, това ще е напълно безопасно събитие за останалите участници в движението - можете ли, например, да си представите какво може да направи автомобил с 260+ безконтролно излетял в насрещното? Не? Жалко...

55

аеродинамика

преди 5 години

Нещо много ме съмнява който е да е джип да може да вдигне 266км/ч.Законите на физиката важат и за джиповете.

54

Анонимен

преди 5 години

До некойа ако си безработен и спиш на гарата?

53

любопитен

преди 5 години

До Щирлиц 52Верно бе, как не се сетих за тези бегачки "Шкода Рапид" ? С тези техни 6000 кубикови Би турбо двигатели с 870 конски сили и 900 Nm са направо като летящи чинии и ще прелитат край този джигит с джип.

52

некой

преди 5 години

В Германия много глоби не са с фиксирана стойност а са базирани на "дневен доход" - ако изкарваш на ден 100 евро - плащаш толкова, ако караш Мазерати или нещо такова и изкарваш на ден по милион - плащаш Милион! Само така може да се озаптят богатите 'джигити' - иначе тези дребни суми които им дават са наистина и под 'джобните им пари'!