35

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Много алчно туй Ленче бе... - с три къщи за селски туризъм, но на морето...

34

Анонимен

преди 5 години

ШЕФЪТ НА ДНСК - ВАЛЕНТИН ЦОЛЕВСКИ ОТ ГЕРБ - С ГОЛЯМ АПАРТАМЕНТ НА ПЪРВА ЛИНИЯ В СОЗОПОЛ ЗА 17 000 ЛВ. НА ИМЕТО НА ТЪЩА МУ

33

Анонимен

преди 5 години

ТЕРАСИТЕ НА КАРАКАЧАНОВ СЕ ОКАЗАХА ПЕТ ТРИ ОТ ТЯХ ОСТЪКЛЕНИ

32

Анонимен

преди 5 години

тераса която според инструкциите на КОНПИ не се декларира*******гробарите бихте ли ни запознали с тази инструкция?или е засекретена от името на "стабилността и националната сигурност" и за сметката на народа?

31

Паметлив

преди 5 години

Едно време,когато някой номенклатурен кадър на БКП,заемащ ръководна длъжност направеше поразия,обикновено го правеха по-малък началник някъде другаде.Та и с гербаджиите е така-намират им тихо место извън прожекторите,ама за съд и дума да не става!Най-голямото наказание БЕШЕ и сега Е изключване от управляващата ПАРТИЯ,т.е. лишаване от хранилката!

30

Хаха

преди 5 години

Нека ги пратим в Еврото с вакса и *** за обувки . " Европа ни чува"

29

Анонимен

преди 5 години

Андрейчин не ми цъкай минуси , знам че е твоята пет минутна слава тука ама сте противни ***

28

Анонимен

преди 5 години

От гражданско движение Синя Звезда призовават към опит за предизвикване Европейско разследване от OLAF /European Anti-Fraud Office/ и Европейската Прокуратура по случая с убийството на Виктория Маринова.

27

Анонимен

преди 5 години

Лимити за лечение на децата ни има, а лимити за терасите и мезонетите на управляващите ни крадци няма!

26

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войвода има няколко хотела в Трявна, строи прогимназия в сърцето на Балката-с.Горни Стоевци,па вие си лайте..

25

Анонимен

преди 5 години

Тоз Андрей Новаков най накрая се събуди от летно/зимен сън в Европарламента , доскоро не го бях и чувал. Да го пратим пак да яде черен хайвер и им се мазни там

24

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева има имоти за 2 000 000 лева, айде разследвайте

23

LAZY

преди 5 години

Като всичко им е законно, защо си подават уставките? Нямам коментар! Пази Боже Тези да продължават да са на Власт!!!

22

ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ

преди 5 години

ИМОТНА СДЕЛКА НА СЛЕДОВАТЕЛ 1: СИНЪТ НА БОРИСЛАВ САРАФОВ КУПУВА КЪЩА ОТ РАЗСЛЕДВАН ОТ БАЩА МУ! Огромното смущение в тази сделка идва обаче не от стойността й/като произходът на парите отново е невъзможен за доказване/, колкото от страните по нея. Както споменахме, купувач е Боби Борислав Сарафов син на Директора на Националната следствена служба и заместник главен прокурор Борислав Сарафов. Продавач обаче е Емил Станимиров Жеков син на разследвания от Борислав Сарафов в края на 90-те години и в началото на века и осъждан бизнесмен Станимир Жеков. Станимир Жеков е е известен с това, че, заедн

21

Анонимен

преди 5 години

Кога дори и един социалистически .... ще си подаде оставката, а техните далавери са стократно по големи от Герб.

20

Boko bo

преди 5 години

Падам от смях! За някви скапани апартаменти щели да си понесат последствията. Това е нищо. Става въпрос за милиарди дори и да не ви се вярва. Все пак Държавата се управлява като ЕТ вече 10г и всичко минава през 1 човек. Представа си нямате за какви пари става въпрос. С това плитко мислене няма шанс за децата ни. Кой каквото си направи никой друг не може.

19

До 16

преди 5 години

Колега, с плоския данък имат възможност да узаконят всякакви доходи като платят 10% комисионна на държавата. Друг е въпроса че и толкова не им се дават.

18

Анонимен

преди 5 години

краси е невинен... просто няма начин да не е... и за пащапортете е невинно момчето... не е гушнал 15 милиона а са 15.300. Тук терасите не са 5 а са 4... 5-тата е превърната в детска стая. И стаите му са малко. ОСТВ'ТЕ ЧОВЕКА, БЕ!. У ПАЛАТКА ЛИ ДА ЖИВЕЕ?

17

Анонимен

преди 5 години

БРАТЪТ НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ С ГРАТИСЕН АПАРТАМЕНТ ОТ ФИРМА БЛИЗКА НА ВЛАСТТАЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАБРАВИЛИ МАРИЯ НЕДЕЛЧЕВА, ПРЕМЕНУВАЛА СЕ НА ГАБРИЕЛ Е ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА ГРОБ ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ

16

Анонимен

преди 5 години

Всеки от Герб може да бъде вкаран в затвора за 20 г. без съд. Той си знае за какво.