87

Анонимен

преди 5 години

Абе *** смешни, като е руско *** Зеленски, защо 3/4 от украинците гласуваха за него ?Не си ли задавате този елементарен въпрос ?

86

Калеко Алеко

преди 5 години

На съвременните географски карти - Донбас, както и Крим са на територията на Украйна, а дали там има етнически *** е друг въпрос, такива напоследък се населиха и по нашето Черноморие. Зеленски не трябва да сключва примирия, а да устоява изконните украински интереси. Светът и без това не призна Крим за рушки и затова в раССията го карат на самозадоволяване, за което Ердоган услужливо им доставя турски краставици ... !!!

85

Анонимен

преди 5 години

До Време за мирА те имат и по-висок БНП на глава от нас.--от какво идва той?! от маркуча!

84

Анонимен

преди 5 години

Не сте наясно как се живее в Русия - много лошо. Напълно вярно е. че в България стандарта на живот е много по-висок. А през соца изобщо не е можело да се сравнява стандарта ни тук и там. Ако им секнат доходите от нефт и газ ще се превърнат в новата Сомалия, защото всичко е в ръцете на шепа олигарси. Всичките им технологии са от съветската ера когато яко са крали и от нас и от запада. Та наистина България винаги е била много по-напред от тях.

83

Време за мир

преди 5 години

Да видим какво ще направи Зеленски. Ако успее да постигне реално прекратяване на конфликта в Източна Украйна ще бъде успех за всички, в това число и за руското население в Донбас и Луганск. Всички са уморени и искат мир.Но не трябва да се забравя, че интересите на САЩ изискват конфликтът да продължи.А до Анонимен 90: Русия била изостанала? Ами ние, като сме по-напреднали, нека да започнем да произвеждаме по-добри ракети от тях. Няма да се получи, нали. А те имат и по-висок БНП на глава от нас.

82

Анонимен

преди 5 години

Рашата става все по изостанала средновековна губерния пълна с крепостни мужици. Скоро освен ракетите друго няма да имат. Ако смятате че е достатъчно да имаш ракети за да си в час с новия свят то е защото сте *** на руския диктатор. Дори изостаналата България винаги е била и ще бъде на светлинни годинаи от тях. По времето на СССР като стандарт на живот да живееш в БГ за бедната Рашка беше равносилно все едно да си в рая.

81

Не подценявай

преди 5 години

До Калеко АлекоМного се лъжеш. Индианците не са били така изостанали и диви както ги представят по филмите на янките. Чероките например са имали писменост и училища, в които за десетилетие са ограмотили хората си. За познанията си в народната медицина са били недостижими. Американския офталмолог Уилям Бейтс взаимства своя метод за лечение на очите изцяло от индианците. Това са упражнения които те са правели за да виждат надалеч. А за колко лечебни растения са научили лекарите от тях.

80

Анонимен

преди 5 години

калеко много ти е леко с празната кратуналюбимите ти кравачета изстрелват всичко за космоса с руски ракетни двигателибез руския титан немогат си направи и самолетитеда не говорим че предлагат на европа втечнен газ а първия танкер сгъстен газ от ямалското находище в русия замина за щатите щото точно тогава имали дефицити ако остане нещо ще го пробутат на слугите си от европа зна двойна ценаа и китай ги надмине отдавнате ако краварчетата бяха силини да са влезли в сирия и венецуела-не им сти

79

Много добре

преди 5 години

Щом иска да спре военните действия в източната част, това е похвално. А Минските споразумения включват организиране на референдум за самоопределение на Донбас. То и без това там на желаещите се издават руски паспорти. Така че референдумът само ще формализира реалното положение. Но дали ще се изпълнят обещанията бъдещето ще покаже.

78

Калеко Алеко

преди 5 години

До Анонимен ... Тези дето окупираха Северна Америка създадоха най мощната и икономически просперираща държава в света, а коренното население което завариха там още не беше открило колелото ... Тези дето окупираха По-голямата част от Европа и Азия и в момента имат икономика, която по брутен еквивалент се равнява на тази на Италия и са известни на света с руската рулетка, калашника, леките жени и бояришника си ... !!!

77

Анонимен

преди 5 години

абе кратуни гербави намерете поне един запис на който пише че има държава киевска рус е управлявана от украинския княз..................днес и изкарахте нормата айде на обяд

76

Анонимен

преди 5 години

покръстването е при управлението на княз "Владимир I" -Киевска Рус" като традиционно събитието се отнася до 988 г. След като князът се покръства, християнството ставарелигия на целия руски народнякъде да има писмено сведение киевска украина?пълно с неграмотници и промити мозъцизаради такива тъпани изгубихме и македония

75

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоКато заговори за окупация, не бъди едностранчив. Кажи кой окупира, например, Северна Америка, като при това практически изтреби коренното население. В рамките на Руската федерация има около 150 народности и смея да твърдя, че са като едно семейство.

74

Анонимен

преди 5 години

Украйна се подвете по лъжите за демокрация и се довери на сащ както навремето го направиха Горбачов и Елцин. Резултатите и в трите случая са оскотяваща мизерия, деиндустриализация, обезлюдяване и изтичане на мозък, тотална деградация + васални на сащ олигарси. Какво РЕАЛНО спечели украйна от майдана? Загуби Крим, загуби половината Донбас, умряха 12 000 украинци във войната, загуби водещата си роля в транзита на газ, докато "солидарните" немци строят северен поток. Страшни нови съюзници си имат!

73

Анонимен

преди 5 години

До 77украйна е точно толкова измислена държава---измислена е раСсия!киев е от 9-и век!а от кой век е масквА, м?когато киев е приел азбуката и православието, масквА е било блато, буквално!

72

Калеко Алеко

преди 5 години

Украйна е суверенна държава присъстваща открай време на световната карта, а напъните на нашенските ***, да преначертават картата на света в полза на Матушката си Русь, която и без това е окупирала 1/6 от световната суша, говори за пореден път за двойнствената им хибридна природа ... !!!

71

Анонимен

преди 5 години

До рускиня до 23Не надо отвечать на обиды. Если на Вас лает собака, Вы-же не встанете на четвереньки и не будете на нее гавкать.

70

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОЗапомни твърдението си, че Русия е унищожила част от индустрията на Украйна. Защото когато загине и останалата част, а тя ще загине като нашата, тогава няма да можеш да обвиниш Русия в това.И стига с тази "просия", смешен си. Това май повече подхожда на тези, които сега имат нови "приятели". Къде са нашите индустрия, енергетика, армия, които между другото "просията" ни създаде? Няма ги. Същото я очаква и Украйна с новите приятели.

69

Анонимен

преди 5 години

украйна е точно толкова измислена държава колкото македонияза признаването на която банкянския вмирисан кренвирш положи неистови усилияи свърши работата на началниците сии утепа всякаква надежда за признаване на всичко българско в нея

68

1

преди 5 години

Интересно,как нашето слънце,не е обявил,че са приятели със Зеленски.