11

Така е ..

преди 5 години

Тази ще изглежда добре в една раирана пижама. Пък дa вземе да каже на хората коко ще е ТОЛ таксата и колко ще поскъпне всичко или тя няма умствения капацитет да го изчисли, та се налага бизнеса да и прави сметките.

10

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 7Кво эначи тва House M.D. беНа български ше е Хосе МъДъ

9

Така е ..

преди 5 години

Ако БСП вземат властта , няма да стане.

8

Анонимен

преди 5 години

Тази червена каскетка май си готви още един мандат, добре че това зависи от нас хората да я изритаме дорде не си е накупила острови и апартаменти с откраднатите парички на данъкоплатеца.

7

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение. Отново най-отявлена неграмотност.Пише се "целта е реалистична", а не "реалистична е целта". Научи българския словоред.

6

Бсп са гадове

преди 5 години

Няма да е готова, защото БСП ще дойде на власт и всичко в държавата ще спре.

5

Байфидан

преди 5 години

До 3. Амиииии, не позна. Може и да ти се иска много, да та *** в озлобения червен ***, но това зависи от много други хора, които не мислят като теб.

4

Винету

преди 5 години

До 1. Това колко пъти си го писал досега?Сигурно стотици от 2013. И какво се е случило? Нищо, сега сме 2019 и ГЕРБ още са власт. Защото ти си никой и тази работа не става с ялови писанки по сайтовете.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2024 ти ще си на бунището на историята и никой няма да те помни,крадла.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Браво на ГЕРБ, че асфалтираха изцяло пътя до селото, в което имам вила. Благодаря им !На бялото не мога да кажа черно. Колко качествен ще е новия асфалт ще видим. Факт е обаче, че от бай Тошово време не беше преасфалтиран този път. Кой обаче ще кара по тези нови пътища ?Хора не останаха !Като потегля за града за 20 км. срещам три-четири коли ... Половината служебни, зареждащи магазини... Първо трябваше да забогатее народът, а после да се строят пътища.

1

Анонимен

преди 5 години

Оставка, крадльовци.