39

Анонимен

преди 5 години

Много трудна работа е от диктатура на пролетариата да станеш капиталист. В България др. Луканов каза- ще правим капитализъм , но ние ще сме капиталисти. Него го убиха другарите , а те се направиха капиталисти с крадени пари от народа. Сега си купуват скъпи коли, фолкаджийки за любовници и накрая самалети, но нали са си тъпички умират от простотията си.

38

някой

преди 5 години

До СократисБългарите нямаме спирка. Пусни малко и неясна информация и започват плюнките.Никой не знае кой, защо и как , но важното е да се плюе!

37

Сократис

преди 5 години

Никога не коментирайте новина, преди да е ясно всичко!Това ще стане най-рано след седмица.Сега, поругавате паметта на хора, които не познавате и не знаете нищо за тях!

36

Анонимен

преди 5 години

Да не би стойностният да е Боко Кратуната?Или някой като него?Борец и мутряк?Ха ха ха ха ха ха ха...

35

Totenkopf

преди 5 години

За олигарси, които си летят с частни самолетчета не ми е мъка.

34

Гoшу

преди 5 години

До 32Кой то двамата е бил стойностния? Кажи му името де

33

Анонимен

преди 5 години

Засрамвам се, междувременно из целия свят само докато пиша този коментар измряха около 1000 човека, лека им пръст и на тях, срам ме е!

32

Гoшу

преди 5 години

До някой"Сещаш ли се, че човек който има бизнес, мисли за него, а не пише коментари по темите, които изобщо не касаят неговия бизнес?"-----Аз нямам бизнес и не ща да имам, защото има много по-лесни начини за правене на пари. Примерно за 1 час 1000 - 2000 долара. Това сега дава ли ми право да си пиша под каквито теми ми е кеф :) А тези юнаци сигурно са хвърчали с хвърчило, та им се е счупило крилото :) И снимката както винаги е много актуална

31

Да анонимен 26

преди 5 години

Не знам от бедните прослойки ли е, щом са могли да му купят "две висши". Простотията му напира като пролетен ***.Съжалявам, че започнах с грубост. Трябваше да изкажа съчувствие на близките на загиналите! Мир на душите им! Има нещо много съмнително, ако крилото на машината се е отчупило във въздуха. Чакам резултатите от разследването!

30

Анонимен

преди 5 години

До РистьоЩото сме комунисти и нямаме вишу, ти като имаш две виши що ти е сцепена халката отзаде и като вървиш подир тебе остава една кафява пътечка ?

29

Анонимен

преди 5 години

Бългapaците падат като круши от небето.Завалиите пеш не могат да ходят та със самолет какво остава.Жалко балканско племИ.П.П. Хайде ДpишУ...............ХА-ХА-ХА

28

Анонимен

преди 5 години

Богатите вече отиват на Марс. Ще правят от Марс луксозна планета с всички екстри. Всички милиардери заминават и ще ни оставят без милиардери на земята.

27

някой

преди 5 години

До РистьоЧовек, темата е за случила се трагедия, а ти обясняваш недоказуеми неща!Сещаш ли се, че човек който има бизнес, мисли за него, а не пише коментари по темите, които изобщо не касаят неговия бизнес?

26

до Ристьо

преди 5 години

Евала, след две висши се изразяваш като абсолютен гамен, а измежду редовете ти лъхва отново на тор, личи си че си от бедните прослойки. А едно капанче за кафе и цигари не е бизнес, сигурно само си мечтаеш.

25

Анонимен

преди 5 години

23 Ходи "фъркай" и не се обяснявай, като ученичка!Кой го интересува колко "виши" имаш и колко ти е пълна пунгията?

24

Анонимен

преди 5 години

До 1 22Във всички държави не управлява ли някакъв режим ?

23

Ристьо

преди 5 години

Не съм от Пловдив , имам две висши, собствен бизнес и не милея за соца. Бегай да си играеш на партийни секретари и доносници. Само във форумите сте велики. Ако ти е толко мъка за комунизма , що не отидеш на почивка (обучение) в Северна Корея.

22

1

преди 5 години

До АнонименВъв Венецуела не управляваше ли някакъв режим?

21

Анонимен

преди 5 години

До 1 13Стига с тоя свят бе клоун, да ти кендзаме на света щом питаш ще ти кажем да седерести са виновни. Във Венецуела или СК колко частни самолета паднаха ?

20

Аграр

преди 5 години

Стига сте мразили.Самолетчето е Зодиак - сглобаяемо е , струва 15 000 долара, по малко от колите на повечето пишещи тук