205

Оффффф!

преди 5 години

"Обединителят на нацията" освен, че всява раздори и да води Деса по екскурзии на държавни разноски,нещо друго прави ли?Погледнете се само! 50% от коментиращите тук се карат с останалите 50% заради тоя ***. И това е всеки път щом туй нещо си отвори устата.

204

Цв.Цв.

преди 5 години

Давайте гербави орли! Напишете, че мирише лошо Радев! За това не сте се сетили. Напишете, че се е напикал в училище в осми клас! Напишете за морала на прабаба му!

203

168

преди 5 години

Радев ,срам за България !!!! Този човек ,освен учител по физическо ,за нищо друго не става. И като летец е бил нула ..

202

Анонимен

преди 5 години

Иначе според мен лично, тролчетата на Цецо Асансьора могат и още! Не се раздават достатъчно сякаш...Нещо са станали вяли и лениви.

201

Анонимен

преди 5 години

Много е точен президента,такъв умен и честен политик няма сред герберастите,а за простеещите жалки и смешни *** на Цветанов да не говорим...те сами говорят за себе си...

200

Анонимен

преди 5 години

До *** (219)Говори. И то много. Корумпираните бягат от антикорупционни мерки.

199

Анонимен

преди 5 години

До фатмакГовори. И то много. Корумпираните бягат от антикорупционни мерки.

198

Този

преди 5 години

Радев трябва да си ходи. Как може да твърди по цял свят, че България, страната на която е президент, е корумпирана, и едновременно с това да привлича инвестиции?! Лъжец и лицемер! А това, че не разбира от политик, то се вижда отвсякъде. Плямпа и критикува като в селска кръчма, но ако го попиташ как това да се промени, не знае. Царят поне поиска 700 дни или нещо такова, но и той не успя. Е, Та Радев и БСП ще успеят ли?

197

...

преди 5 години

Звучи не много мъжко. Стой си и дава акъли, като свекърва. Както му нареди кака му *** и жена му да не го настъпи само. Тоя плешунгер ми е по-зле и от Роската. Ама натяга как ще е, нали и те с жена му трябва да се опаричат и да вземат и апартамент.

196

Съвет

преди 5 години

Браво Радев! Мачкай простите крадливи тикви, заедно с еднокнижната им тиква Бойко Борисов.

195

Goddess Rhеa

преди 5 години

Всички до един от листата на БСП са хора на Москва. С изключение може би на Сергей Станишев, който е човек на Киев.Всички до един са троянски коне на Путин и са евроскептици. Те ще работят за разпада на Европейския Съюз. БСП вече е опасна не само за България, но и за Европа като цяло.Ще допуснем ли това?БСП трябва да бъде извадена от политическия живот на България и да понесе отговорност за всичките си престъпления против Човечеството. Този път без никаква милост.БСП е анти-европейска, руска, престъпна банда !Никой не трябва да гласува за тях.Не трябва да разболяваме Европейски

194

ОНЗИ

преди 5 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ВИЕ СТЕ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!!! Чест и почитания г-н ПРЕЗИДЕНТ!!!

193

До Saxon

преди 5 години

А къде са вашите села да дойдем ние от Герб и да предложим по-добра оферта

192

Анонимен

преди 5 години

Воля има, Цветелин Кънчев беше осъден и вкаран в затвора. Президентът на БСП Георги Първанов го амнистира.Помните ли кухи матрошки?

191

Анонимен

преди 5 години

Цялото управление на ГЕРБ е пропито с дълбока корупция.Знае ли някой за какво отидоха последните 16 милиарда,които взеха,а после още и още?Някой да се е отчел пред народа,или поне в парламента?Нееее,няма и да разберете.Докато някой честен прокурор и съдия не им разплете далаверите,ама къде ги тия?

190

Ох,

преди 5 години

Прав е. От кражби се полудява. Не е ли лудост от страна на Цветанов, да има асансьор в спалнята, а Пламен Георгиев да се къпе на покрива. Побъркаха се крадливите герберасти.

189

До 218

преди 5 години

Винету,вече ти казах да прочетеш поне още една книга.А ГЕРБ печелеха заради фалшификациите на Цецо,купуването на ромски гласове и преброителя Мишо.Ако всичко това го нямаше,гербаджиите одавна да са в канала.Е,сега вече ще бъдат отнесени,не от друг,а от народното недоволство.

188

Серьожа

преди 5 години

Я против Гербаджии, они расипали все, увидите какой хорошии президент мъй имаме

187

Бау

преди 5 години

Кара си по сценарии човека. 'Плюй ГЕРБ'. "Чудесен" президент имаме ... Не бива да имаш политически пристрастия драги.

186

До 196

преди 5 години

Нормалните хора в България НЕ гласуват за ГЕРБ.