10

Не разбрах

преди 5 години

Този младеж освидетелстван ли е? Поставена ли му е диагноза?Ако има диагноза, кой го наглежда и носи отговорност той да си пие редовно лекарствата?Наистина ли е тренирал кикбокс? Когато записват желаещи за подобни тренировки, не се ли интересуват от здравния им статус?Кого трябва да подведе под отговорност пострадалата жена? Побойника? Неговите близки или настойници? Някое здравно заведение? Законотворците, защото са гласували недомислен закон?

9

ФРОДО

преди 5 години

Некакъв червен троцкист от жк Толстой кандидат да прави нови комунистически концлагериЛев Толстой лично щеше да го .. ако беше още живТо заради това Путин искаше ГАЗПРОМ да спонсорира ЛЕВСКИ и отряза ЦСКА тиретоЧе за кво му е след като ЦСКА МОСКВА държи всички патенти на четирибуквието ЦСКАВасил Левски,Лев Толстой,Българският ЛЕВ са истински нещаПрословутия ЛЕВ ТРОЦКИ е абсолютно същия като оранжевия чавдар ЦСКА тиреТо ест без изобщо да се казва Лев и Троцки си решил че е така

8

Анонимен

преди 5 години

каракачанов , кога ще измислиш програмка за очовечаване на българския етнос ?

7

Анонимен

преди 5 години

Сега е редно да изпробва рефлексите на куките с палките в някое мазе

6

Анонимен

преди 5 години

аре бе , в Габрово няма ли сега да се съберат да протестират срещу насилието на БГ-тата

5

Октопод с ланец

преди 5 години

Кога са протестите срещу бг престъпността? Ходи ми се.

4

Анонимен

преди 5 години

Пълна деградация на хората в тази държава. Наблюдавам го от доста време но последните 2г са направо страшни.Един нормален разговор неможеш да проведеш с един млад човек.

3

Анонимен

преди 5 години

ще го пуснат

2

Victimized

преди 5 години

Този му личи, че няма нищо между ушите

1

Григор

преди 5 години

Сега във визитката му на кикбоксьор какъв е баланса, вече с тази победа колко на колко стават победи и загуби и от колко мача, искам да знам?