28

Тато от гроба

преди 5 години

Покупателната способност от 1984г както ся е наричате има да е чакатееее,особено с тоз моя пазвантин просто забравете!И стига сте ми преписвали липсата на тоалетна хартия,това беше от 1990г.

27

М даа

преди 5 години

ФАЛШИВА МЕДИЙНА ЛЪЖА ПО ЗАПОВЕД НА ПЕЕВСКИ...

26

Ясни

преди 5 години

Ясни ни са ни тези неща, че инфлацията отдавна е изпреварила доходите на българите. Българина има критично ниска покупкателна способност, а когато хората пазаруват с по малко пари и производителите имат малки печалби и се налага да вдигат цените си, заради разходите им. В Румъния го разбраха това, но докато в министерство на Икономиката ни управляват хора с купени дипломи, няма да има развитие в тази държава.

25

Анонимен

преди 5 години

Нал моята я увеличиха, доволно!Да е жив и здрав господин Борисов!

24

Анонимен

преди 5 години

Въпреки масираната пропаганда, никога няма да гласувам за крадливците от герб.

23

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Ние от ГЕРБ не разчитаме на заплатите от парламента, въпреки актуализацията им на всеки 3 месеца, а си взимаме колкото ни трябва директно от хазната, защото държавата си е наша.

22

До 27

преди 5 години

Зависи на колко годинки си? През 2010 минималната беше 240 лева,през 2019 минимална 560лева.И това ли не си забелязал или си в трети клас?

21

Анонимен

преди 5 години

Цените и данъците растат, за доходите не съм забелязал.

20

Анонимен

преди 5 години

Това не е за хвалба ! 3000 евро за година си е жива мизерия!!Което разбито е 250 ( денек 500 лв. ) месечно !!!!Срам нямате!

19

до професор

преди 5 години

Онзи пак ли те изпуснаха от 4-ти километър прибирай се и си вземи хапчетата, че пак ръсиш бисери.

18

Анонимен

преди 5 години

До Роб на влаЗтаГрамажа на кифла в 2019 г. е наполовина от кифлата в 1989 г. Другата половина са надуваеми вещества. Баничките сега са с соена извара вместо млечно сирене в 1989 г. Месо сега в магазина но е било замразено в 1989 г. Млякото е на прах с бяла боя и т.н.

17

Анонимен

преди 5 години

доходите са нараснали само на управляващите и то по незаконен начин!

16

Ко? Не!

преди 5 години

До Роб на влаЗта Цената на лука е горе долу същата, а е и по-полезен от кифлите :)

15

Анонимен

преди 5 години

Ко каза ко2008 взимах 700 лв2018 взимах и към 2019 взимам 700 лв !?!?!

14

Роб на влаЗта

преди 5 години

Доходите ми намаляха 10пъти...1990г.заплата 10 000кифли2019г.заплата 1 000кифли Това си е 10пъти по ниска заплата ,който може да ми го обясни как растат доходите.

13

Анонимен

преди 5 години

Моята заплата не е пораснала изобщо. Да завиждам ли, или да не вярвам? Шегувам се. Всички вече знаем какво се случва. Трябва да влезе Еврото. Всичко (без заплатите) се повишава двойно :) Да ни е сладко. НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ РОБИ!

12

Анонимен

преди 5 години

Нарастването на доходите се изяжда от нарастналите разходи. Добре. А как тогава, Веске в предната си статия писа, че българите са увеличили консумацията на месо, алкохол, ориз, фасул... Може да си извадим извода, че малка група от народа пие и яде в огромни количества като за последно и са вдигнали общите цифриАма все пак спрете да публикувате глупости и измислени данни, моля.

11

Анонимен

преди 5 години

И да са се повишили, повишиха се и цените на всичко, така че по скоро сме обеднели.

10

Професор

преди 5 години

Страната е в мощен подем! Мачкай Бойко комунистите! Само Герб да живее Генерал Борисов! За комунистите огромен пeнис в устата им.

9

Както не веднъж---

преди 5 години

--- се казва не е важно най-големия популист и изопачител подучен от щаб пиари да излезе и да ви нарисува картина на непрекъснато увеличаващи се доходи --- а да излезе и да каже не съм кадърен защото покупателна та възможност на населението спада след всяко мое увеличение на заплатите ! А тойедни розови едни дълги лъжи като че ли е жител на друга държава....