47

До Коце кмета

преди 5 години

Частните собствениците на застрахователни компании се готвят да дерат, не герб, а те се излюпиха от бкп-ченгета симбиоза, доколкото помня! Техен напън, само само да не се регулират безобразията дето стават по жилищните блокове с подобаващ закон и държавна имституция която да следи и регистрира.

46

анонимен

преди 5 години

А АКО ЖИВЕЕШ В ТВОЯ СОБСТВНА КЪЩА ПАК ЛИ ЗАСТРАХОВКА?????????????

45

оздравяване на иконо

преди 5 години

Защо се е стигнало дотам, че хората по селата нямат работа и заплати както в големите градове? Затова и няма деца и училищата се затварят. Икономиката да стане пазарна не означава да няма работни места и хората да се разорят. Освен това, не всеки може да прави бизнес. Хората масово търсят да се наемат на работа и да имат заплата. Обаче нити те, нито който иска свой бизнес, никой не остава на село или в малък град. Понеже няма поминък.

44

Анонимен

преди 5 години

Да бе пак ДЗИ да горят офисите ли или да разбивате апартаментите да видите какво има.Марш у С.Кореа или Китай за наказание на "демократите".Да му се невиди НАЗАД към миналото се ходи

43

Анонимен

преди 5 години

Потърсете какво значи body corporate или Strata management ... във всяка страна си има закон за жилищните блокове. Няма мърдане от плащане на такси.Застраховката е отделно нещо, но тя може да влиза в таксата. Обикновенно инсталацията и ремонтите на общите части се покриват от таксата.Ограмотете се ако не искате да ви прецакват с т.ъп.и предложения като това горе. Старите закони за домоуправителите не трябва да се смесват с нови. Или едното или другото!

42

филтър

преди 5 години

Неуважаеми законодатели, като искате хората да не хвърлят *** от терасите, защо пускате в големите градове всичката селяния на България? Това в момента е резултат от грандиозната приватизация на Костов, който дори и книга написа, па и реклама и направи по телевизията. Селяните нямат работа по места и нахлуват в големите градове. Създайте им работни места. И не ги допускайте до големите градове.

41

ГАДОРЯН

преди 5 години

Ако наистина се приемат такива простотии и никой не излезе на протест, то значи си заслужаваме такова дране!!!! Трябва да стане като в Габрово, че и по сериозен отпор.

40

Анонимен

преди 5 години

Да излезе Борисов или Фандъкова,товадържавно перо.Неможе да се крият зад"група граждани". Не е сериозно,да замитат цял народ под килима.

39

защо

преди 5 години

Държавата иска да ми спира тока с решение на съседите, задължитерлна застраховка, която днес може да е 10 лв., а от утре нататък може да нараства. И иска хората да раждат деца. И защо им е да създават голтаци като себе си, от които държавата само дере? Защо да се раждат деца? За да им предадем беднотията и данъците си?

38

ГАДОРЯН

преди 5 години

Предложение от будни граждани. Хаха. Няма застраховател който може да покрива такива щети. Без такива. Че и общите части. Хаха.

37

кк

преди 5 години

един промил е 1/1000 ???? Или 100 лв, а не 10 :) Наздраве хихих

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Плащай си,и си стой в Германия,какво си влязъл да пръскаш мозък за чужд живот,държава ,и апартаменти?

35

кои са

преди 5 години

Каете им имената на тия граждани, които са поискали такива промени в закона за етажната собственост. Понеже оставам с впечатлението, че никакви гтраждани нищо не предлагат, а това са подставени лица на властта, която си е наумила да смъква още и още пари от собствениците на жилища. Целта е всички да живеем под наем, а да останат само едри собственици на блокове, които да дават жилищата под наем. За да нямаме свой покрив над главите си. Кои са имената на гражданите, искащи дераконовски промени?

34

Анонимен

преди 5 години

Мафията,която се нарича държава започва да мародерства народа с всевъзможни данъци и такси.

33

До Ф.С.В.

преди 5 години

Разбирам. Затова трябва да има закон който е специфичен за този тип жилищни дружества. По света имат отделна държавжна институция която се занимава само с тях.Този ад го има само в България, където, както писах долу е смес от стари съветски закони и нови, ама само такива които изнасят на някого. Сега тази "задължителна застраховка" е точно това - да се доят пари ама да не се промени из основи старото жилищно законодателство!

32

Анонимен

преди 5 години

Аз плащам в Германия 430 евро всеки месец такса за входа за 90 м2 апартамент. Няма не искам. Само в България е възможен принципа "абе то и така може".

31

Анонимен

преди 5 години

Как гланцово е маскирано,предложеноот група граждани.Да излязат тези граж-дани да ни убеждават.По промили.Т.е. отданъци,които увеличиха космически имсе вижда малко.Искат да ни изгонят отжилищата.Чипове на коли,Дрането ще едоста яко тази Пролет.Пролетта на герб.

30

Анонимен

преди 5 години

Българинът е много зле, за него само бой по три пъти на ден, за да влезе в правия път.Все някой му е виновен, но не и той. По цял свят си имаш застраховки на жилище и имуществото, друг въпрос е че у нас е прието щом веднъж си платил панелжакиса , повече пари да не вадиш за нищо.

29

Анонимен

преди 5 години

Задължителна застраховка. Земетресение и пада половин София. Според НСИ жилищата в столицата са над 600 хиляди. Поне 100 хиляди от тях са с оценка над 100 хиляди лева. Обезщетенията буквално са над 10 милиарда!!... Няма в България компания или компании които да извадят толкова пара кеш, и то за кратко време...

28

Ф.С.В.

преди 5 години

ДО 28-Тука идеята е друга - Пенчо не си плащал с години парното и то е вече 10 000 лв - Обаче е безработен пияница и няма пари -Топлофикация го съди но нищо! Ако има юридическо лице на входа блока - то Топлофикация ще съди вече всички съседи като фирма - и ще си получи парите ! А Пенчо ще зяпа умно)) (давам примерно )