33

Анонимен

преди 5 години

Всичките тези приготовления са само заради намирането на едно единствено гофно,изакано от не-хуманоид.Само заради това.Ако намерят такова ,,пийс ъв шиит'' заначи човечеството има напредък,поради откриването на извънземен разум.Както ловците,така и астронавтите,първо намират оставените следи,и после хващат извънземното .............за шлифера.

32

Анонимен

преди 5 години

Ще ти се...

31

Сенсей Ага

преди 5 години

Да вземат да пратят и Соломон Паси , първия еврейн стъпил на луната, ще забие знамето на НАТО

30

Анонимен

преди 5 години

На Луната физичните закони са други,както и оптичните.Там може да се видят неща,които не могат да се видят на Земята,въпреки че съществуват.Там може да се видят такива работи поради физичните закони,че човек повече да не стъпи там.Тези неща и явления могат и на Земята да се видят,но само от единици хора,които са потомствени шамани,и от хора с високо духовно развитие.Модерните камери,не са в състояние да заснемат това,което може да бъде видяно с човешко око.

29

Анонимен

преди 5 години

В библията е писано, който признава моя син за свой единствен бог, Иисус Христос е божи народ

28

Анонимен

преди 5 години

Искат да отворят първата заложна къща на луната.

27

ПроСоТо

преди 5 години

пожелавам успех на юдеите!...Все пак става въпрос за човешки прогрес!..Предполагам ще успеят втория път....Обаче ще използвам случая:-Снимката от кого е направена?...Това е важно,защото НЯКОЛКОТО БЕЗСПОРНО АВТЕНТИЧНИ снимки от Луната показват лунната повърхност в цвета,в който е на горната снимка...обаче о,изненада!...На ВСИЧКИ снимки и филми от САГАТА "Американец ходи по Луната",лунната повърхност е..БЯЛА!....( това-за "домашно упражнение..)

26

аз

преди 5 години

А знаете ли че горната снимка е направена с фотокамера конструирана от български учени, монтирана на Берашит(генезис) - НЕ ЗНАЕТЕ, А!? Явно много сте заети да плюете, лаете и обиждате, без капка гордост в празните ви души, че има нещо сътворено от българска ръка и ум. Една блага дума не казахте

25

Анонимен

преди 5 години

Някои не искат да се бъркат там. Засега китайчеъата ги оставиха, но тяхната мисия явно е мирна.

24

Анонимен

преди 5 години

Предлагам ако на Луната има извънземни да не им пращаме точно бере шит че да не ни теглят и те един дипломатически шит и да стане междузвездна война.Вместо това да им пратим Тръмп и троловете му ще им дрънкат цял ден простотии а извънземните ще полудеят и ще се самоубият тогава ще можем да колонизираме Луната.Пък оня с перхидроления енот на главата най-накрая ще е полезен с нещо.

23

Анонимен

преди 5 години

Моя грешка чух вече обяснението на Тръмп за критиките към Индия нл то е по-абсурдно и от неловкото мълчание предния път.Индийските опити за извеждане на космически кораби в орбита щели да увеличат много космическия ***.В момента и проверете където искате около земята има токове такъв ***.Само дето всичия е от държавата на големия космически чистник Тръмп и на второ место от другарчето му другия император колонизатор Путин и предците им.Вече стават забавни.

22

Анонимен

преди 5 години

До 14 Германия и Япония са напред с технологиите но не и с целуването на задн.ика на Тръмп ей за това докато не падне това недоразумение к мисия до Луната не можеш да направиш.Преди дни Индия направи такъв опит и Тръмп окрещя света каква огромна заплаха е индийския опит без да обясни защо разбира се нали и той самия не знае.На двете колниални империи Русия и САЩ вече един свят не им стига и е врене да осер.ат заедно друг с еврейска помощ естествено, еврейте ги бива да помагат за това.

21

Анонимен

преди 5 години

Да, първият клип с некацането не "yспява", но ще видим на втория клип какво ще стане. А за да има втори "клип" трябва да се дадат много пари, ама то реалния клип изобщо не стрyва толкова колкото един "полет". Но дори и полет да има реален - няма как да се мине през небесната твърд покриваща ... плоската Земя. така че това си е поредната измама от която хем се затвърдява в хората че има космос, хем се вземат едни много и немъчени пари с измама. Време е за осъзнаване, време е.

20

Анонимен

преди 5 години

Първият апарат не кацнал поради кражби на части :-)

19

Анонимен

преди 5 години

Вакуум!!!

18

Ваня

преди 5 години

До SHEFA-20: Не е 8, а 6 пъти !

17

Анонимен

преди 5 години

бере *ит 2 бере *ит 3и те ще са същия бере*ит 1

16

Ваня

преди 5 години

До Бере шит-14: Защото са победени държави и не им разрешават !!!

15

Az

преди 5 години

Не се карайте за прахта на Луната. Поради липсата на атмосфера, въздушно съпротивление няма и всичко пада с еднакво ускорение към Луната - хвърчило, балон, прах, космически кораб, часовник, астронавт... Не зависи от масата/обема/площта на обекта. Напишете ''Gravity in vacuum'' в youtube, има клипче показващо точно това.

14

Анонимен

преди 5 години

5, прилича на забиване на колче и застълбяване на участък в Елдорадо.Започва колонизация на Луната.