36

Анонимен

преди 5 години

Но големия проблем на Асанж и Манинг е че и двамата са найвници.Те сериозно ли си вярват че може да мътиш водата на световния елит и просто така да ти се размине или са вярвали на лъжите че има демокрация.Под захаросания свят на лъжи за права и демокрация винаги се крие реалния свят на диктатура и насилие в който имаш само такива права каквито си извоюваш.Асанж иска да унищожи световния елит добре но трябва да е коварен безмилостен независим и смел иначе те бият при всички сценарии.

35

ДртПрч

преди 5 години

До АнонименЕ, ти пък! От човек с име "Ленин" какво да очакваш? Да излезе читав?

34

Анонимен

преди 5 години

До 36 защото президент стана националния предател на Еквадор Ленин Морено който с вътрешнопартиен преврат свали законно избрания предходен президент на който беше и министър и то именно за да спре разследване срещу него за имотни измами което сега асандж довърши и го вбеси.Преврата не стана разбира се без солидна американска намеса в изборите но не кибер а директна с плащане и саботажи на агенти на ЦРУ.Разбира се че ще отстранят Асанж и Манинг който им прецакваха далаверата с изобличения.

33

Анонимен

преди 5 години

До ЕвроатлантикНе пиши глупости. В последните 30 години е срамно да живееш добре докато сънародниците ти умират или се евакуират като слуги на запад,защото със сигурност си престъник или ***,с малки излючения.

32

Анонимен

преди 5 години

Защото президент стана продажник с нелепото име Ленин Морено,и САЩ го стиснаха за топките или го купиха,или и двете. Но въпросния нелеп човечец,с нелепо име ще остане в историята като предател на свободата на словото.

31

Евроатлантик

преди 5 години

В членката на ЕС и НАТО България умните и кадърните са богати и живеят както в белите страни, само неудачниците и некадърниците в членката на ЕС и НАТО България са бедни и живеят като африканци.

30

Гoшу

преди 5 години

До 32А, и още един въпрос. Ако не бяхме в ЕС и НАТО, а бяхме с джуджек Путларан, по-добре ли щяхме да сме? По-богати, по-уредени, с по-висок морал? Помисли си, ама хубаво и бавно, за да рабереш какво ти говоря

29

Гoшу

преди 5 години

До 32Аааааа, говори за себе си. Аз не съм беден, нито се чувствам като в африканска държава :) *** на Витошка, ако щеш и в 2 следобед в делничен ден и се опитай да си намериш място в което и да е кафене или ресторант, да видиш колко е беден народа и как се преработва :))) Заплатите започват вече от 1500 в София, вие от кое село пишете, нямам представа

28

Анонимен

преди 5 години

до 30България в ЕС и НАТО е първа по смъртност в света и бедна като африканска държават.

27

Гoшу

преди 5 години

До 23България е в ЕС и НАТО. Кoчината в Азия. Въпросът е затворен :) А Хасанджу какво го чака за предателство....само САЩ си знаят. Добре поне, че не е предал с нещо чичо ви Путaн, че сека щеше да е пил вече един полониев чай :)))

26

ДртПрч

преди 5 години

Котката му на Асанж хубава, ама той не чисти след нея. Накрая на посланика му писнало от миризмата и повикал английските власти.

25

Амиго на Гуайдо

преди 5 години

До danГуайдо е единственият президент на Венецуела, съгласна чл.233 от Конституцията, съгласно който когато няма легитимен президент, за временен се избира председателят на парламента, какъвто е Гуайдо! Мандатът на Мадуро свърши през януари, а изборите през миналата година са несвободни,непризнати и нелигитимни заради терора, купуването на гласове и забраната за участие на опозиционната коалиция! Какво не ти е ясно човече? Даже лекарства са давали само на тези, които гласуват за Мадуро!?

24

Четири лапички

преди 5 години

Единственото хубаво у др Асандж е котката му.

23

Капиталист

преди 5 години

Комунистите от Еквадор го предадоха типично по комунистически. Асанж трябваше да потърси убежище в някое капиталистическо посолство ако искаше да гарантира сигурността си.

22

Потресен

преди 5 години

Ленин Морено предаде другаря Асанж на върлите капиталисти!Винцеремос, дрогаре!

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

20

Анонимен

преди 5 години

До ДемократВъв вампирясалият СССР 2.0 затова ли ще спират нета?

19

Анонимен

преди 5 години

Много нечистоплътно човече.Нагъл.Невъзпитан.Неблагодарен.Самонадеян.Мързелив.Използвач.Интригант, завършен.И коцкар, без покритие!Служителките в посолството пропищяха от мераците му!

18

Анонимен

преди 5 години

Много глупава статия!

17

Аман!

преди 5 години

Абе български журналисти, кой ви каза че знаете английски? Не става въпрос за рисуване на лица (faces), а за мацане с фекалии (put faeces on the walls)Освен това интернет и телефоне имал винаги. Но от една година е трябвало да си плаща за интернета, храната и прането.Пак много го изтраяха.