12

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

шефът на дисни явно не прави разлика между гьобелс и шикългрубер. шеф, пъpди и се ослушва.

11

СтарФарс

преди 5 години

Шефът на Дисни явно е преминал на тъмната страна.

10

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е велик оратор.Излъчвали са речите по телевизия .

9

Анонимен

преди 5 години

Едните ревът за Сталин, другите за Хитлер!!!Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно!"Историята се повтаря: първо като Трагедия, а после като Фарс" - Г. Хегел (а, не К.Маркс)

8

Аз

преди 5 години

Всъщност между Дисни и Хитлер има тясна връзка...

7

Сталин

преди 5 години

Социалните мрежи са идиотия . Обаче точно за това за което ги плюят елитите те наистина вършат работа. Западните престъпници никога няма да кажат нищо срещу социалните мрежи ако превърнатите в консуматори *** само зяпат снимки *** клипцита или поредната тъпоти на Уолт Дисни които са част от пропагандната машина. Проблема е че чрез Соц. мрежи хората могат много бързо да разбивт лъжите които тези елити генрират през контролираните от тях СМИ-та. Тозно за това соц мрежи стават .И затова.

6

социален антрополог

преди 5 години

"Празни мисли на празен човек!" Едва ли би ги gрънкал такива ако фюрерът беше жив ,щото вече щяха да го носят с краката напред .Но явно е прекалил с белия прах и сега си прави евтина и безкрайно mъna реклама

5

Анонимен

преди 5 години

Имам омерзителното чуство, че го рекламирате тоя юда.

4

Анонимен

преди 5 години

Пък и май автора използва Хитлер само за метафора за един друг герой дето сега ще се явява на избори при тях и дето найстина точно това прави.А пропагандата на Хитлер е друга ракия, тя изисква жив контакт с тълпите защото харизмата на Хитлер е именно в тона говиренето изражението все неща който не може да предадеш с туитове по ймеили и профили.

3

Анонимен

преди 5 години

В цялата статия има самл едно вярно нещо което всички и сами си знаят.Че социалните медии стават за безплатна пропаганда.Но американците пак откриват топлата вода.

2

ад0лф

преди 5 години

Това е гавра с Името и Паметта ми!!

1

Анонимен

преди 5 години

Американски глупости .