26

бай брадър

преди 5 години

Куче, захапало човек, трябва безкомпромисно да се приспива. Няма друго спасение. А не като оня питбул дето уби дете, и сега го били взели някакви от приемно семейство и го гледали с тяхното дете. Луди хора..

25

Анонимен

преди 5 години

Кучкарите са ***. Толкова ли е трудно да имаш куче и да го водиш на каишка.

24

гост

преди 5 години

Господа безмозъчни управляващи направете го най накрая този закон за опасните породи кучета че ни изядоха .

23

Анонимен

преди 5 години

Вижте в Борисовата градина как си пускат кучетата да тичат между малките деца. Коментарът е излишен.

22

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ КУЧЕТА ХАПЯТ!Това вече не е държава, а разграден двор. Чалга, всеки си прави каквото си иска и не се съобразява с нищо. Няма бъдеще тук освен за "социалките".

21

Анонимен

преди 5 години

"...но се оказа, че тук децата ни нямат бъдеще." Не е така. Тук никой няма бъдеще, не само децата.

20

ПроСоТо

преди 5 години

Анонимен каже:-"Кучето не напада,то просто усеща ЗЛОНАМЕРЕНИЯ човек"....Ей,извеяник,колко може да бъде "злонамерено" ДЕТЕ НА 7 ГОДИНИ,та помияра се е нахвърлил да го убива?!?!?!.ВСИЧКИ кучкари са ДЕФЕКТНИ създания,ИЗБИВАЩИ КОМПЛЕКСИ с кучета!!!!Комплексите са различни:-Едни са свирепи и хранят кучета-убийци,други са с комплекси от нереализирана суетност и отглеждат разни пудели,"бульонки","чихуата" и какви ли не...Но ВСИЧКИ до един без да се усетят започват да стават СЛУГИ на "любимците"си

19

Шопо

преди 5 години

Много мразя ония кучкари ,които подвикват: ,,Не бой се ,не хапе ,, ! Абе боли ме водопровода ,че не хапе ! Не искам някакво гнусно същество да пуска лигите си по мен !

18

az

преди 5 години

Съд до дупка и затвор за собствениците! Кой е виновен за ситуацията? Ако почне да има ефективни присъди за такива ситуации с кучета , много хора ще се замислят дали да гледат ротвайлери и питбули!

17

анонимен

преди 5 години

ротвайлера е куче пазач трябва да стои само зад ограда и яка мрежа повечето хора ги развъждат да пазят къщите си от ромеите

16

Анонимен

преди 5 години

До КофтиКато си носиш спрей, внимавай накъде духa вятърът, за да не стане като с нашите полицаи, които ни посрамиха пред цял свят.Четох за тях и в чуждата преса, има ги и ytube

15

Анонимен

преди 5 години

Най ме дразнят собствениците на кучета, които като видят, че тяхното куче се хвърля върху човек да кажат: "Не бой се, то не хапе."

14

Анонимен

преди 5 години

***, защо изтри коментара за ловните дружинки?

13

Петър Петров

преди 5 години

до Анонимен 11Извинявай, на какъв език пишеш нищо не ти се разбира?Освен това, изреченията имат начало и край.

12

Анонимен

преди 5 години

сериозна порода много сериозна но и тези са били и тренирани и раздразнени защото не са такива кучета като цяло... доста са хапали обаче и не може така!

11

Факт

преди 5 години

Наскоро излязоха данни, че българите в чужбина превеждат над 2 млрд евро в България !Хранят кучета, не само да ги лаят, но и да ги хапят !

10

Анонимен

преди 5 години

Кучкарите, с поведение и мислене на сектанти, сега ще скочат да защитават "милите животинки". Ами, децата са ми по - мили, съжалявам. Има животни, които просто трябва да стоят затворени, сори, пък ако искат някак хора нека ходят по приютите да им мият зъбите и да им пеят песнички за лека нощ. А, между другото, психологията ясно се е изказала за хората, стигащи до крайности в отношенията с животни. Обикновено те са асоциални или дълбоко комплексирани...

9

Анонимен

преди 5 години

Кучетата никога не нападат ако не са провокирани, кучето "надушва" злонамерения човек. След като полицията е корумпирана и оръжието е забранено, освен за престъпници и връзкари, хората нямат избор освен да си пазят имотите с кучета.

8

Пуснете хората

преди 5 години

Ако държавата си беше на мястото, полицията си вършеше работата и нямаше безнаказаност за престъпниците, хората нямаше да бъдат принудени да защитават имуществото си с кучета "убийци"... Факт!

7

ЗАБРАНА

преди 5 години

Трпбва да се забрани отглевдането на няколко породи кучета - питбули, дог аржентино, ротвайлери и всякакви други,които имат СКЛОННОСТ да нападат хора + солени ГЛОБИ и дори затвор за нарушителите. Това за съжаленеи е ПОРЕДЕН случай на липса на контрол!!! Безотговорно поведение на собствениците!!!