10

Турски ятаган

преди 5 години

Поредния тъжен ден за Демокрацията!Целия свят трябва да протестира срещу задържането на Асанж!"Уикилийкс" бяха публикували имейлите на Хилъри Клинтън в които се казва,че Саудитска Арабия и Катар са превеждали огромни суми на фондация "Клинтън" за създаването на ИДИЛ(Ислямска държава).Не може да заглушите гласът на истината,защото винаги ще има хора,като Асанж!

9

ДртПрч

преди 5 години

Ами... Хакването на секретни сървъри на тайните служби на което и да е правителство с цел кражба на секретна информация си е углавно престъпление.Надали има държава в света, която да толерира такова поведение. Разликата е, че на Запад го търсят да го съдят на редовен съдебен процес, а на Изток досега да са го отровили с новичок или с плутоний.

8

Гюро Кюмюро

преди 5 години

Тоя. некакси винаги ми е бил неприятен, не знам защо... Некакси така, на външен вид и маниери... Мое да е читаф иначе, не знам.

7

ШибиРиби

преди 5 години

До 4 Прав си отдавна се откачих от заблуденото стадо дето гледа я на изток я на запад блее и се чуди кой да го командва

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАй сиктир другарю шпионин соросоидски

5

Анонимен

преди 5 години

Щом и другаря Сноудън се загрижи за свободата на другаря Асандж нещата сред руската агентура са се смирисали много сериозно.

4

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРиби 1Не знам.....мислех, че такива хора като тебе са изчезнали от България!!! Аре....джа...куфара и там - в джендърската еуропка!!!

3

ужас

преди 5 години

Ако беше отишъл в Руското посолство а после в Москва щеше да живее слободен,сега ще го екстрадират в фашисткия САЩ и ще изгние в някой лагер.

2

Анонимен

преди 5 години

Свобода на словото ли, глупocти на търкалета!Ще го свитнат за урок на останалите. Да не би някой да се излъже и разкрие неща от кухнята на "дълбоката държава".

1

ШибиРиби

преди 5 години

Всички престъпници се правят на белобради мъдреци. Тоя каиш и котенце си гледал в посолството. Сега горкото коте кой ще се грижи за него докато Асандж му дрънчат вакли манатарки в задния двор