11

Антон

преди 5 години

Селянката от самоков толкова си може. Гарантирано от партията. Да знаеъе бсп-то са виновни

10

Анонимен

преди 5 години

Пълен обрат по мегаделото Иванчева. Подсъдимият Петко Дюлгеров се отказа от показанита си, дадени в досъдебната фаза, за това, че Десислава Иванчева и Биляна Петрова са искали подкуп. Дюлгеров съобщи, че подписът под тези показания е негов, но те били дадени под натиск пред служебен защитник.

9

кк

преди 5 години

Навън вали най-обикновен дъжд и цялата държава е в колапс. Интересно ми е как щеше да бъде ако бяхме като японците, които имат всяка година по едно цунами, изригване на вулкан, торнадо и земетресение 7-8 по Рихтер.

8

Капчук в метрото

преди 5 години

Европа ни чува...

7

Плевнелиев

преди 5 години

Хибридна атака - руснаците се опитват да провалят успеха на ГЕРБ на изборите и наводняват метрото. Ако се вгледате, ще видите че дъждът над метростанциите е по-силен, отколкото другаде, което е многозначително. Освен това, облаците са с форма на руска мечка. Синоптичката Деси Плевнелиева е направила анализ на дъждовната вода и е установила, че се състои от два водородни атома и един кислороден - абсолютно същия състав като водата в Байкал. Трябват ли повече доказателства.

6

Made in Be-Geto

преди 5 години

Много хубава работа ама българска:))

5

Анонимен

преди 5 години

"...че скоро метрото ще заприлича на каналите във Венеция."---"Гарантирано от герб! Видими резултати!" (край на цитата на ББ)

4

Фандъкова

преди 5 години

Еее малко тече ся голем праз, пак ще ме изберете!

3

Анонимен

преди 5 години

Извикайте Артекс за ремонта.

2

Даскалицата

преди 5 години

Видими резултати.

1

Бате ви Бо

преди 5 години

Еееее, метро ви направих, нека сега малко позакисне и ще спре да тече.