9

House M.D.

преди 5 години

Интересно! Другарят Тодор Кантарджиев сам признава, че детето е ваксинирано и въпреки това е било поразено от морбили. Кантар, а ваксина срещу гестационен диабет при мъжете няма ли да препоръчаш?

8

Анонимен

преди 5 години

До антиваксДа, ефективността е впечатляваща. Защото масово не слагат ваксините по настояване на родителите, а в картона записват че са сложени. Следва и благодарност, разбира се.

7

Морбил

преди 5 години

Чувам все по-често как неваксинирани деца си имат попълнен имунизационен паспорт. Важи народната мъдрост и правило - като има търсене има и пазар. Но за такива неща това се случва само у Бегето, което е в рамките на ЕС и твърдо стои зад моралните устои на цивилизования свят.

6

Анонимен

преди 5 години

Освен морбилито,западнонилската треска,НАТО са пснали над БГ и гаден пролетен грип. Трябва да напуснем Нато,да поискаме от Ердоган с руските С 400 да пази и небето на БГ от натовски ръсещи кеймтрелс и биологично оръжие самолети. Ще ни избият за нула време така. Третират ни като хохлите. Няма кой да защити бг народ.

5

антивакс

преди 5 години

35 деца, болни от морбили и за които има медицински документ, че са ваксинирани са били тествани в референтна лаборатория и само при едно се е оказало, че има антитела----------------------------------впечатляваща ефективност!

4

ГОСТ

преди 5 години

"Случаите на морбили вече над 300"Това като процент от населението колко е? Нещо ми се чине че не стига и 1%.Някой хора изпадат направо в истерия като за свинския грип. После да не се разбере че истерията е пак за пустата печалба и комисионни?

3

Анонимен

преди 5 години

Резултатите от военните биологически американски лаборатории в Грузия, Казахстан, Полша, Англия

2

Анонимен

преди 5 години

"Много и незнайни болести ще се явят.Хората ще падат по улиците,без видими причини." баба Ванга

1

zeus

преди 5 години

Как само при едно дете има антитела, някой ще провери ли какви ваксини са им сложени?